|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez aliens000 - 10-01-2005 o 19:58. |
||
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() @up
A skad my mamy wiedziec o co chodzi popatrz, sciagam jakis film, odpalam go i widze jak jakis zalosny kolo biega i drze morde, ginie pare razy, znowu drze morde....zeczywiscie pasjonujacy film, ubrechtalem sie masakrycznie z idiotycznego filmu Powiem tyle: Alien~ glupszego filmu niewidzialem a co w tym polewkowego mialo byc to nie wiem....brb ide wykasowac film Ostatnio edytowany przez Soulspeed - 10-01-2005 o 21:12. |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() @up
Za to twoje posty strasznie dużo wnosza do tematu stary powtarzasz się znalazłeś fajny temat do nabijanie postów ale może już ci starczy co ? Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() ee ty masz cos nietak z glowa to ze mam racje nieznaczy ze mnie mozesz wyzywac, jak widzisz ludzie Ciebie brechtaja za ten film a forum jest poto zeby kazdy mogl wyrazic swoja opinie i to jest moja wiec zastanow sie co piszesz na przyszlosc i jakie "INTELIGENTNE" filmy zamieszczasz (ile masz lat hrhr?)
Ta "nabijam posty" hehe ^^ ![]() "Powtarzam sie" dopiero (teraz drugi raz tu pisze) Dobrze by bylo jak by jakis modek zamknol ten temat bo on niema sensu Ostatnio edytowany przez Soulspeed - 10-01-2005 o 23:50. |
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |