Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-01-2005, 19:53   #41
aliens000
Użytkownik Forum

aliens000's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2004

Domyślny

Cytuj:
No właśnie, "lol" . Wiesz ja uznaję takaą zasadę, że każdy wykrzyknik i pytajnik(powyżej 3) to -7IQ, odejmujemy od 100, sam sobie policz..
te inteligent a może byś tak pomyślał że trzeba napisać minimum 10 znaków i teraz proponuje żebyś Ty sobie policzył swoją inteligencję...

Cytuj:
Film jest żałosny. Dorośnij.
nie wiesz to nie pisz.

Ostatnio edytowany przez aliens000 - 10-01-2005 o 19:58.
aliens000 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-01-2005, 21:08   #42
Soulspeed
Użytkownik forum

Soulspeed's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005

Domyślny

@up
A skad my mamy wiedziec o co chodzi popatrz, sciagam jakis film, odpalam go i widze jak jakis zalosny kolo biega i drze morde, ginie pare razy, znowu drze morde....zeczywiscie pasjonujacy film, ubrechtalem sie masakrycznie z idiotycznego filmu

Powiem tyle:
Alien~ glupszego filmu niewidzialem a co w tym polewkowego mialo byc to nie wiem....brb ide wykasowac film

Ostatnio edytowany przez Soulspeed - 10-01-2005 o 21:12.
Soulspeed jest offline  
stary 10-01-2005, 22:48   #43
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aliens000
te inteligent a może byś tak pomyślał że trzeba napisać minimum 10 znaków i teraz proponuje żebyś Ty sobie policzył swoją inteligencję...

nie wiesz to nie pisz.
A wiesz po co jest ten zakaz? Żeby nie pisać beznadzienych tekstów, nie wnoszących absolutnie nic do dysykusji, co to jest za wypowiedź? "lol", urzeka mnie sens twoich wypowiedzi, chyba masz więcej lat ode mnie i sobie myślisz, że musisz być 'mondrzejszy" niż ja, a ja bym, na twoim miejscu już siedział cicho, bo nie dosyć, że zupełnie się ośmieszyłeś wystawiając na forum film to jeszcze dajesz świadectwo, że na nic lepszego nie było[by] cię stać, przychamuj trochę bo naczytasz się jeszcze od kolejnych 1337 użytkowników, że jesteś gópi...

Cytuj:
nie wiesz to nie pisz.
Hehe, no jasne, nędzny Shae nie wie przecież o co chodzi takiemu genialnemu Panu, nie, nie zna się na filmach i jego zdanie się nie liczy bo on i tak "nie wie" o co w tym filmie chodzi!!!!11111 <-- Chodziło ci mniej więcej o takie coś? Ja myślę, że tak myslisz, ponad połowa wiary(koło 88%) pisząca w tym temacie "nie wie" oco chodzi. Otto chodzi, że jesteś żałosny mówiąc krótko, już wiesz o co mi chodzi?
Thero jest offline  
stary 10-01-2005, 23:20   #44
aliens000
Użytkownik Forum

aliens000's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2004

Domyślny

@up
Za to twoje posty strasznie dużo wnosza do tematu stary powtarzasz się znalazłeś fajny temat do nabijanie postów ale może już ci starczy co ?

Cytuj:
że jesteś gópi...
aha
aliens000 jest offline  
stary 10-01-2005, 23:49   #45
Soulspeed
Użytkownik forum

Soulspeed's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005

Domyślny

ee ty masz cos nietak z glowa to ze mam racje nieznaczy ze mnie mozesz wyzywac, jak widzisz ludzie Ciebie brechtaja za ten film a forum jest poto zeby kazdy mogl wyrazic swoja opinie i to jest moja wiec zastanow sie co piszesz na przyszlosc i jakie "INTELIGENTNE" filmy zamieszczasz (ile masz lat hrhr?)
Ta "nabijam posty" hehe ^^ (a gdzie je widac)
"Powtarzam sie" dopiero (teraz drugi raz tu pisze) Dobrze by bylo jak by jakis modek zamknol ten temat bo on niema sensu

Ostatnio edytowany przez Soulspeed - 10-01-2005 o 23:50.
Soulspeed jest offline  
stary 11-01-2005, 00:24   #46
shae
Użytkownik Forum

shae's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Babylon 5, green sector

Gildia: Ψ Corps
Poziom: P12
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aliens000
Cytuj:
że jesteś gópi...
aha
No tak. Nie wiesz co napisać, więc zaczynasz się czepiać błędów ort. Wszystko jasne. To teraz popatrz na siebie:
Cytuj:
ale zobaczysz wojna sie skończy i będzisz dostawał w pupe
Cytuj:
ale ok dobra takiś mądry to zrub filmik z dt tylko żeby był śmieszny to wtedy pogadamy
Prośba do innych: dajcie już spokój z tym wątkiem, takich ludzi się poprostu olewa/ignoruje. [Bo na zamknięcie tematu pewnie nie ma co liczyć...]
shae jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania