|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() No to tak:
-dużo kasy -dużo zdrowia -koniec wojen -duże wykrztałcenie I wiele więcej. Tylko, że większość tego co bym chciał można mieć już tylko za taki mały drobny szczegół jak kasa, forsa, pieniądze (dolary, euro, złotówki, franki i co tam jeszcze). ![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Ja chciałbym zdobyć taką fajną dziewczynę, mieć sporo pieniędzy, super ciekawe życie i tak dalej (podobne bzdury) ...
A tak na serio jakiś automat (chromowany kałach z wielkim magazynkiem pełnym amunicjii dum-dum, granatnikiem pod lufą i celownikiem optycznym) żeby zrobić masakrę w szkole, no i oczywiście jakiś bodźców, które by mnie do tego popchnęły ( albo środków chemicznych). Na trzeźwym umyśle nie dałbym rady wyrżnąć tyle osób. Pewnie porzygałbym sie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Mówić po angielsku jak anglik/amerykanin
Średnia 5.xx Żeby polski "rap" stał się rapem bo teraz wytrzymać nie moge :/ Kupa kasy (z przewagą kasy of courz ![]() Zniknięcie Tibii ze świata i z pamięci ludzkiej ![]() Zrozumieć o co chodzi w Matrixach ![]() ![]() Żeby idioci z cb przysłali mi moje id -.- Cytuj:
![]()
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 07-01-2005 o 23:04. Powód: Porypało mi się :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
Przydałoby się kilka(set) różnych rzeczy. Jak na razie zajmuję się poszukiwaniem swojej drugiej połowy ![]() Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Jeszcze dodam dla siebie : -szczęścia wszystkim użytkownikom forum -mało banów ![]() -wysokich levelów mlevelów i skillów!! -piknych opowiadań na Twórczości, nice fake'ów, fenomenalnych graf... |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() Dużo kasy
Byc mistrzem!! Być.....Być Chcieć więcej niż można chcieć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Peace & Understandig...
A przede wszystkim zdrowie znaczy się żeby chorób nie było!!! ![]() I żeby każdy robił to co chce, a tego czego nie chce żeby nie robił...
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() ![]() That's All. Ostatnio edytowany przez Gokufan - 09-01-2005 o 17:50. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Kanciaste serce chcesz??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Nieee, czerwone pośladki.
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Co bym chciał? ŚWIĘTY SPOKÓJ!
![]() * Thero uśmiecha się Albo jeszcze nowej komóry bo mi się stara żaliła: " O nię! to znowu twoja brzydka twarz! Nie możesz mnie sprzedać jakieś fajnej lasce?" Chcę (bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla). |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() ja chce umiejetnosc spelnienia marzen xD(swoich i innnychxD)
|
![]() |
![]() |