|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() 1Expować
2trenować 3nie gadać z truskawkami 4 nie obrazać kolesi z lvl o 10 wiekszym 5nie krasc loot bagow bo sie ktoś moze zdenerwować 6 nie pisać free itans plx bo to szwedow denerwuje 7 nie gadać z brazolami(tymi mniej rozgarnietymi) 8unikac polaków bo to cwaniacy w duzej czesci 9"wytrwaloscia i praca ludize sie bogacą" nabic w cierpliwosci 30 lvl i odpowiednie skile znaleść sobie przytulną gildjie i cwaniaczyć do low lvl |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Michal Supriseis
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 8
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Knight: nie będe powtarzał
palladyn:Nabić 9 lvl robić strzały i można nawek zabijać cyce (najlepiej Thais; Carlin po drodzie Dsy) i tak na początek Sorc,drut:Tak samo na początek goble aż do 10lvl. Potem pozarabiać na hmm'ach i lepsze uzbrojenie np. crown set. Potem silniejsze stwory; A co wy tak z tymi trollami???? Ja bilem trolle na 3 lvlu rook do 5!!! Na mainie raczej na początek goby. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tam!
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hawinho
Profesja: Knight
Świat: Shivera
Poziom: 30+
Skille: 72/72
Poziom mag.: 4
|
![]() Super poradnik.... Ja zaczynałem w Carlin i teraz żałuję. Wyszedłem z miasta i od razu mnie dedli...
Hochel Carlin 18lvl ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Wedlug mnie najlepsze miasto na poczatek to Thais.Niedaleko jest jaskinia troli a podrugiej stronie jaskini sa orki i rotwormy ale czasami i scorpiony dletego nalezy sie tam wybrac z zapasowa mana i czarem Exana Pox.
Zalezy od profesji i skili kiedy mozemy isc na druga strone i od naszego ekwipunku chociaz w mniejszym stopniu. |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Rookgard
Stan: Rookstayer
Imię: Alan Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: (brak)
Świat: Obsidia
Poziom: 9
Skille: 16/17
|
![]() @ Pietru
Do twojego podpisu: Dostałeś bana, ponieważ teleport to jest wykorzystywanei słabych stron gry, czyli to jest NIELEGALNE. Zacząłem grać sorcererem i jak narazie mi sie b.dobrze gra (wyszedlem z rooka z 1k i wydalem na p-secik) i odrazu poszedłem na dwarfy ;] |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Rookstayer
Imię: Ricky Norek
Profesja: Knight
Gildia: Zobacz se
Świat: Zobacz se
Poziom: 666
Skille: 70/68
Poziom mag.: 4
|
![]() @up
Big LOL. Patrzyłeś na date ostatniego posta? To po kija go odświeżasz i tak nic nie wnoszącym postem. |
![]() |