|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() Jezu ale macie problemy, muj nauczycielz fizyki zawsze mówi
Cytuj:
Ja sie ucze tylko na sprawdziany, reszte wiem z lekcji.I powiem więcej, cała filozofia w nauce to Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() ci co powiedzieli ze nie trzeba sie uczyc to ich starsi chyba maja koncerny naftowe lub inne i sa ustawieni do konca zycia, oczywiscie ze trza sie uczyc
!!!
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() W sumie to poco nam np.:matematyka???? Jak raz się spytałem nauczycielki po co mi to się przyda w przyszłości. To ona odpowiedziała że jak np będe chciał sobie zrobić półkę w kształcie trójkąta to będe wiedział jak.....lololololol'z. Ale w sumie w przyszłości żeby znaleść pracę potrzeba dobrego wykształecenia itd. A wg mnie to Ci co się nie chcą uczyć, to trochę downy- pomyślecie-nie uczycie się-nie macie pracy-nie stać was na komputer-na internet-nie możeciecie grać w TIBIĘ lolki!!!.................Kur... rozpisałem się....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
![]() |
![]() Przeciesz wszycy wiedza ze czeba sie uczyc rodzice ciebie niebeda ciagle utrzymywac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() Heh! Fajnie Gonzo, nie uczysz się i potem lądujesz na ulicy ;[. Jak dla mnie taka przyszłość to bagno! Uczyć się trzeba! ;P
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Moim zdaniem warto się uczyć bo:
-znając angielski łatwiej jest nam grać w Tibie ![]() -gdy jesteśmy dobrze wykształceni to łatwiej nam jest znaleźć dobrą prace i zarobioną kasę przeznaczyć na buje życie towarzyskie -poznajemy to co nas otacza, ładniej się wypowiadamy -wykształceni ludzie są szanowani przez społeczeństwo -możemy coś zrobić dla ludności (wynaleść fajną grę, lub szczepionkę na AIDS) -nie zadajemy pytań typu "dlaczego liście są zielone" ![]() No to chyba na tyle. Oczywiście powodów jest więcej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Pozdro
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
|
![]() No prosto jak trza to trza !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Ludzie jak możecie mowić ze nauka jest niepotrzebna ??!!!!!!!!Przeciez gdybysmy nie mieli na przyklad jezyka angielkiego w szkole to by przeciez duzo trudniej w tibie gralo!!!!!!!!!A poza tym jesli chce ktos z was byc takim popychadłem w życiu, to nie stoje na przeszkodzie ale moim zdaniem nie ma nic gorszego od bycia takim wlasnie Glupolem który grzebie po smietnikach!!!!!!!!!!!!!!!!!!I jeszcze poza tymprzyjdzie taki czas kiedy tibia wam sie znudzi i nie bedziecie mieli nic innego do roboty a wtedy na doszktałcanie sie jest juz troche za późno..... Ps: Moze i nie jestem jakim geniuszem ale nigdy nie powiem ze jestem nieudaczniekiem i ze nic w zyciu nie wychodzi tylko gra w tibie ten kto tak mysli jest na pewno bardzo poje****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Możecie se myslec ze ja jestem jakis laluś ale nie chce w przyszłosi wykonywac zawody typu szambiarz, smieciarz albo inne gowno!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |