|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2009
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
To jest zenada ze nie mozna zglaszac najbardziej uciazliwych botow- sami wybieraja kogo banuja - a powinni w pierwszej kolejnosci tych "najbardziej uciazliwych" - zglaszanych. No ale wtedy stacili by ladnaa kase za pacc'e jak ktos juz tu obliczal. Boty (szczegolnie chodzi mi o funkcje Cavebota) zniszczyly ta gre... Kiedys bilo sie ten 20 lvl dluzej i taka wyprawa z kumplami na dragona, czy nawet trenienie w gronie kumpli (teraz - po co ? Bot na expa, co wleci ze skilla to nasze), czy nawet robienie runek z kumplami (runy lecznicze - obecnie potiony kupujesz w sklepie, kiedys zalatwienie se providera, to byla rzecz nadajaca klimacik grze, hmm'y - nikt nie byl bogaty i nie bylo opcji kupienia w sklepie - chcesz expic wypalaj runki; teraz praktycznie kazdy kto gra to desperat - koles ktory gra juz w ta gre x lat i posiada taki majatek w tej grze, ze expienie nowej postaci to wastowanie) w kącie to byla fajna sprawa ![]() ![]() Co zostalo zmienione w polityce gry dzieki botom ? Wiele - stairhopping, mage bomb, stamina, soule, robaki do lowienia, anti-bot monsters. Ostatnio edytowany przez Wojtek19 - 27-01-2010 o 19:51. |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Czyli co. Dostalem bana za bota na 30 dni i ban mi zejdzie to mam jakis warning lub cos?ze next taki ban to delete?. Moim zdaniem ban powinien byc na ta postac która botuje. Poniewaz gram sobie z bratem na 1 acc ale innymi postaciami. Ja uzylem nielegalnego programu a on gral fair play. I co?Musi cierpiec przezemnie;/. A jak nie ban na 1 postac to chociaz delete.. Bez przesady ze cale konto o.OOO
Jest taka sytuacja. xxxxx to moja 1 postac yyyy druga Jan 21 2010, 16:07:15 CET xxxxxxxx AccBan using unofficial software to play, account will be deleted in case of further rule violations! 30 days Bota mialem na postaci yyyy a nie na xxxxx. A pisze ze mam bana na postaci xxxxx;/. Normlanie z postaci xxxx dalem loga wlogowalem na yyyyy expilem se manual ale mialem nielegalny program odpalony. Pisalem z innym typem o bocie, i on mowi ze za takie pisanie o bocie jest ban. No to ja chcialem przelogowac bota i bota wylaczyc. Loguje a tu co?ban. Patrze na strone i ban nie na ta postac z ktorej dalem loga ino na ta co siedzialem 1h przed tym;;/. |
![]() |
#43 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2010
|
![]() Cytuj:
Btw. Ja narazie botuje i mam nadzieję, że mnie nie wyłapie. Tego ostatniego mass bana przetrwałem. Mam nadzieję, że uda mi się następnego. |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() ja sie dzisiaj loguje i wyskakuje mi napis jakby server byl zamkniey to ban czy cos innego? na kilka postaci moge sie logowac a na kilka nie oco chodzi?
|
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
|
![]() wszystkie servery niemieckie są wyłączone... ciekawe co cipsoft robi
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() jak byś był choć trochę kumaty to byś sprawdził na Tibia.com ...
wszystkie niemieckie serwery off powód: Jan 31 2010 - Due to unexpected technical difficulties in one of our german data centres, players from all german game worlds currently cannot login into the game. We are working on getting this fixed as soon as we can. Please excuse the inconvenience. |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() patrzyłem na strone dużo wcześniej i nie było tego komunikatu.. wiec teraz tutaj sie zapytalem mule
|
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Ja bym dał jakąś małą nagrode lub nową możliwość w zamian za granie fair.
Uważam też,że bezsensem jest banowanie za mc,bo np na 1 postaci skilluje,a na drugim kliencie Tibii ogladam cos w stylu TibiaCam,TibiaCast etc. |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2009
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Tak czy inaczej ty tej nagrody bys nie dostal za uzywanie MC wiec nie łudz sie ^^ ,
Jeżeli Ci pomogłem ... wstaw notkę ![]() Ostatnio edytowany przez Pomocny_Duszek - 31-01-2010 o 11:24. Powód: . |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() ale w tym momencie oszukujesz bo zamiast ogladania filmiku to mozesz grac druga postacia.. albo nawet trzema charami
|
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() To tak:
Brak mi słów na działania Cipsoftu. Co komu przeszkadza, że na rotach parę osób bd więcej biegać? A z tym pomysłem o trwałej zakładce criminal record to juz kompletna przesada... Komu się tak wogóle chce się skilować ręcznie lub trenić mlvl? No chyba nikomu! Za takie czyny nie powinno dawac sie bana! Lub także za MC! Tibia schodzi na psy i coraz bardziej mi się nie podoba! Jeśli będzie tak dalej to przestane grac i wielu moich kumpli na rożnych servach. Zresztą mam nadzieję, że trochę się uspokoją z tymi "massbanami", z powodu mniejszej ilości zakupów PACC. Z miesiąca na miesiąc mniej lubię CIPSOFT! P.S. Jestem ciekaw czy jest ktoś taki, co nie używał nielegalnego oprogramowania! |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Poznań
Świat: Yanara
Poziom: 250
|
![]() No ok , mówicie że niechcą banować bo kasy będzie mniej ... Ale pomyślcię ile oni już zarobili do tej pory i napewno starczy im kasy żeby 'przetrwać' ten okres gdy hlvl boty będą odpadac z gry .
A później, jak gracze zobaczą ,że w tej grze liczba botów jest tak mała dzięki dobremu sposobowi na botterów to może zaczną grać , może kiedyś tibie 'zaleje' fala nowych graczy którzy lubią grać utrzciwie...? Według mnie jest to jedyna szansa żeby chociaż w małym stopniu polepszyć jakoś gry . |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2010
|
![]() Cytuj:
![]() inny jak sie obudzi bo mu dzwonek zadzwoni gdy sie pisze na prv o 14 odpowiada ze bedzie expil na spawnie do ss gratulacje zdrowia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2010
|
![]() Użytkownikowi bota nie będzie przeszkadzać. Uczciwemu graczowi, posiadającemu 2-3 godziny dziennie na grę już tak. Zajmujesz expowisko.
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() no chyba tu kogoś pojebało na rl teraz bedzie gralo po 60 typa bo zauwazcie ze polowa to boterzy tez boce i nikomu tu nie prszeszkadza. polowa harow zdeletowana zobaczycie jak obniży się ilosc osob grajacych na danych serwerch. POZDRO CIPSOFT POCWICZ
![]() --- wojtek515 dodał 2 minut i 24 sekund później --- No ok , mówicie że niechcą banować bo kasy będzie mniej ... Ale pomyślcię ile oni już zarobili do tej pory i napewno starczy im kasy żeby 'przetrwać' ten okres gdy hlvl boty będą odpadac z gry . A później, jak gracze zobaczą ,że w tej grze liczba botów jest tak mała dzięki dobremu sposobowi na botterów to może zaczną grać , może kiedyś tibie 'zaleje' fala nowych graczy którzy lubią grać utrzciwie...? Według mnie jest to jedyna szansa żeby chociaż w małym stopniu polepszyć jakoś gry . no i w tym momencie cie pojebalo downie zauwazysz polowa graczy co grala lvl dzieki botowi noobie a co to tych co graja uczciwie niech zalatwia sobie bota i graja Ostatnio edytowany przez wojtek515 - 01-02-2010 o 16:09. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2010
|
![]() Spytaj uczciwie grających, czy nie przeszkadza im bot na expowisku.
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Poznań
Świat: Yanara
Poziom: 250
|
![]() Cytuj:
a chuj Cie obchodzi ze bedzie mniej ludzi gralo w tibie ? wole 10k normalnych graczy niz 50k botów.. |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
|
![]() to ten ich system jest jakis lipny do wykrywania botów prosty przykład koleś boci praktycznie cały czas i nic mu nie zrobia
2009-12 660h 45m 2009-09 615h 0m 2009-08 587h 15m 2009-07 486h 0m 7 6 5 4 3 2 1 24h 0m 24h 0m 24h 0m 21h 0m 10h 45m 19h 45m 24h jeśli mi nie wierzycie to sobie sami wejdzie na pskonejott.com nick Garbelyer i jak tu normalnie grac jak gość ma 133 lvl i expi w kopalniach w kazz przy dp |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Oleśnica
Stan: Usunięty
Imię: Odwalam Maniane
Profesja: Elite Knight
Gildia: Patenciarze
Świat: Pacera/Luminera
Poziom: 198
Skille: 90/88
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Boty są i zawsze będą....
Jedno mnie ciekawi... Why CipSoft produkuje BOTY ????