|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() Moja szkola do ktorej pierwszy raz idem xD wyglada jak lod na patyku od jakiegos agenta 007 jest majtkowo zolto majtkwo niebiesko majtkowo rozowa a do okola jest chyba z oneoneoneoneoneoneone!!1111 kamer
![]() http://www.gim4.sanok.biz/ - to link do strony ale nie jest jeszcze pokazana w majtkowych kolorach mowie wam masakra a dyrektor RUDY ![]()
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() A jakie ma znaczenie, że dyrektor jest rudy? Nie liczy się kolor włosów.
Ja będę chodzić do Zespołu Szkół nr 2 w Pile. Z tego co wiem, fajna szkoła (o ile tylko może taka być). Duża. Pełna fajnych ludzi. Ale na pewno za miesiąc będę miała inne zdanie... Offtopic: 101 post i okrągły miesiąc na forum. |
![]() |
![]() |
#43 |
Nieobecny.
|
![]() Kiedyś chodziłem do szkoły... to były fajne czasy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() GIM nr 6 w Jastrzębie Zdroju. Dopiero zacznę tam chodzic, więc nie jestem wszystkiego pewien. le w mieście chodzi stereotyp "szóstka" to szkoła kujonów. Jednak mam tam kumpli, co do których etykietka "kujon" nie jest na miejscu (delikatnie mówiąc). Szkoła jak każda inna, o nauczycielach nic nie powiem bo znam tylko z przekazów ludowych (paździoch rox!).
@Scor Może chcesz wrócić
![]() Ostatnio edytowany przez djkuter - 19-08-2005 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zepobesu
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() No to tak, teraz ja opowiem o mojej szkole... Chodzę do super gimnazjum w mieście zwanym Białystok, w którym w calym roku szkolnym karetka zabiera 3-5 osób... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Krzyżak
|
![]() Gimn. nr 7 w Grudziądzu...
Hmmm... Bywają chwile lepsze i chwile gorsze! Jak to w życiu... Idę teraz do 3 klasy i dwuletni bagaż doświadczenia mam nadzieję, że na coś się zda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() 8. LO, przy, dwa przystanki za Galerią Pomorską.
Za***ać ich wszystkich w c***, spalić i zakopać w mrowisku. Nienawidze Nienawidze Nienawidze |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() PG 5 w Opolu.
Syf i brud. Fizyczka wogóle nie wie co się na świecie dzieje, chemiczka nigdy się nie uśmiecha, wychowawczyni nas bije... Chora szkoła!
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zepobesu
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: z Warszawy
Stan: Aktywny gracz
Świat: Lunara
|
![]() GM nr 123 Wawa
Jest tak jak w kazdym gm. czyli narkotyki alkohol dziwki itd. (moze joke moze nie) Wiem jedno: "witaj czecia klaso"
Podpis był za duży Ostatnio edytowany przez JackSon - 20-08-2005 o 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() Oj.. gdyby MNIE jakas jędza przejechałą liniałem, albo chociaż z łapy..
No jak to stoje przed wami (metafoora taka -.-) bym wstał.. i oddał. 1. Kładziesz prawą dłoń z tyłu głowy 2. Obracasz się o 180 stopni w lewo 3. Z całej siły ciskasz ową głową w pobliską ścianę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Khan: do ktorej klasy teraz idziesz? pytam bo moj kuzyn tam chodzi i idze do maturalnej...
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() do całkiem dobrej szkółki chodzicie (8.LO)
![]() za dawnych czasów, moja siostra tam była <przenosi się pamięcią odległe lata wstecz> Khan.. tylko uważaj na matematyczki.. z nimi rzadko taki numer przejdzie ![]() jak ja tęsknię za tymi czasami nieróbstwa, średniego lotu polemiki na lekcjach i udawania, że się jest w sali.. dawne czasy... d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() aktualnie przenioles sie z katolika do gimnazjum r 16 w Bydgoszczy...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Ja chodziłęm do SP24 w Białymstoku. Byłem w ostatniej klasie. Od zerówki do 6 klasy. Potem zlikwidowali podstawówkę. I jak byłem w 6 klasie to już 5 nie było. Gdy poszedłem do 1 klasy gimnazjum nr 9 to ta szkoła dostała nazwe: 2 korpusu polskich sił zbrojnych na zachodzie". Teraz idę do 2 klasy gimka i się ciesze. ZNam tą szkołe i wsyztskich nauczycieli. Bardzo lubie tą szkołe i (większość) nauczycieli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
Gimnazjum nr. 2 w Kwidzynie. Spoko szkoła, jakby nie patrzeć chamstwo się szerzy na każdym kroku. Ogólnie w naszej klasie ciągle wyścig szczurów - można się nerwowo wykończyć. Powaleni ludzie, powaleni niektórzy nauczyciele... "Aż Jarre du** ściska, że trzeba tam wracać :/" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja chodze do 3 klasy gimnazjum w Zespole Szkół OgólnoKształcących czyli ZSO w Bielsku-Białej imienia Armin Krajowej szkoła jest spoko nauczyciele nie krzyczą (czego nienawidze) umieją sobie żartować więc na lekcjach praktycznie się jest na luzie ale czasami nauczyciele rpzyginają pałe np: wracam po 2 tygodniach bo byłem chory więc miałem 2 dni bez pytania sprawdzianów itp. a tu moja matematyczka wyskoczyła mi że mam pisać kartkówke bo "jest ze starego materiału"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Gimnazjum nr. 1? 2? Nie pamiętam. Ważne, że w Raszynie.
Siedlisko największej depresji inteligencji, jaka istnieje. Dobrych i mądrych tu jak na lekarstwo. :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Khn masz, niezłe podejście
![]() Ja chodzę do muzycznej(:/) w Bytomiu. Szkoła nie jest zła, nie ma osób o manierach "złych". Są tylko przedmioty muzyczne(kszt. słuchu o którym wspomniał Matheous), i jeszcze teraz mi dojdzie kilka nowych. I jeszcze lekcje instrumentów. Egzaminy kolokwia, i lekcje się kończą około 3,4 ![]() Ale klasa fajna ![]() |
![]() |
![]() |