|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Prosze o brak wypowiedzi typu "ja nie urzywan Tibi GG" tylko o pogodzenie się z prawdą bo tak TERAZ jest i tak będzie też na tym serverze. Chociaż jeżeli częściej sprwdzać będą top chary to kto wie, the end of GreatGreat PG? oby... |
|
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nie twórzcie ludzie rodzinki wezmiecie do rodziny jednego nooba z takim samym imieniem np ...de'Lan ( ***owo to brzmi ale to co ![]() Btw. 08:01 You advanced from Level 4 to Level 5. na Pandorii Sir Qrczaqq ;p Edit: niektórzy juz sie niecierpliwią ![]() 08:12 Elak Krigzor: I BUY TICKET TO MAIN! Ostatnio edytowany przez Qrczaq - 26-01-2005 o 08:14. |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
Nieobecny.
|
![]() Ale GMowie bądą czesać też ludzi, którzy na prawdę nie mają co robić i siedzą te 16-18 godzin na tibii i expią (tutaj pozdrowienia dla Ice^Cube
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2004
|
![]() Cytuj:
ale bez przesady niektorzy sa non stop online przez kilka dni a nawet miesiac mi by sie to juz wydalo podejzane |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() ja gram na asterze, robie sorca, szukam kogos kto jest/będzie knightem (i będzie mi blokował różne rzeczy) ew. jakaś inna profesja zawsze to razem raźniej na nowym świecei
![]() Ostatnio edytowany przez Arathorn - 26-01-2005 o 13:39. Powód: źle wpisałem swój nick, -.- |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Powie mi ktoś kiedy servy będa dla facc otwarte -.-?
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() A ja sie zastanawiam kiedy nam polakom zrobia jakiś serwer zlokalizowany w naszym kraju. Prawde muwiąc bylo by zarombiście. Tylko nasuwa sie pytanie kiedy??????
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Ja *******e meff to ten temat był jush wałkowany TYSIĄCE razy nie zrobią wogule bo jesteśmy za blisko niemiec..
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2004
|
![]() wszystko fajne ale... patrze na tibia.com i 180 osob na nowym swiecie mysle spokojnie sie wbije... i jestem 198 w kolejce. Az tak to jest ograniczone?
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() 150 limit na rooku jest, jak ktoś wyjdzie z niego to sie powiększa
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Teraz dzięki systemowi kolejkowemu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Jedno krutkie pytanko ? kiedy my uzytkownicy facc bedziemy mogli grac na nowych serverach ?? a pozatym to jest dziwne ze na poczatek tylk PACC moga gras
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
|
![]() Cytuj:
Może opanujemy serwer ale narazie nie ma o czym marzyć. NIedalej niż wczoraj zabil mnie PK. A PK był Polakiem. I co tu mówić o Narodowej więźi? Polacy wybijają siebie nawzajem a kiedy samii zginą i spanie im kilka skilli i dużo exp , stracą powiedzmy bohy to u kogo szukają pomocy? Być może nawet u tych których sam zabił. |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
![]() Jak cos to msg
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() A ja ponownie grzecznie się pytam:
Kiedy te serwery będą do c***a pana otwarte dla FACC. Za odpowiedź z góry dziękuje ;]
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Nikt oprócz Cipsoftu nie wie kiedy. Można przypuszczać, że wtedy, kiedy PACCowie będą mieli odpowiedni lwl. Druga sprawa to znaczenie słowa "odpowiedni"
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorki, ale gildia nieaktualna...
UP THE IRONS Ostatnio edytowany przez bartias - 04-02-2005 o 21:52. Powód: zmiana planow |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() Witam jakby co gram na Pandorii moj nick to Ragen Dragloth >> dopiero zalozylem postac :> szukam kumpli , gildii :> mam PACC :>
Pozdrawiam :C :> |