|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
A rot kopiacy tunel, to juz wierutna bzdura. Widziales kiedys potwora oddzialujacego na otoczenie, na ktore nawet gracze nie moga odzialowywac? Widziales kiedys potwora, ktorego mozesz lurowac po schodach (bo przeciez jakos musisz sie do kopalni niedaleko bazylego)? Cytuj:
Cytuj:
b)masz dowody (ssy)? Jesli nie, to pozwolisz, ze Twoj spam wloze pomiedzy bajki. Btw. Gremlin jasno wypowiedzial sie n.t. kupowania rotow, po kija jeszcze spamujecie? |
|||
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() [quote=Adolphus Elbragol]
"Wyjoles mi to z ust. dzisiaj na eterni jakis kolo (profesja knight) miał rota i robil na kazdyn pk " a)ortografia b)masz dowody (ssy)? [quote] A słyszałeś kiedyś o takim czarze jak "Convinence creature"? Taka fajna runka, zaurocza część potworów.
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja osobiście sądzę, że jeżeli licencja na kopanie leży gdzieś na dnie Kazz za ścianą to pewnie jest Quest na nią, a potem gdy już ją zdobędziesz to idziesz do tego agenta w Venore kupujesz rotka i może chodzi o to, że będziesz mógł przywołać rota tzn. po wykonaniu questa na licencję. Czyli: idziesz do kazo do bazyla i przywołujesz rota (sorc i drut rulezzz) on kopie dziurę tak jak kilof tzn. pojawia się dziura, wchodzisz w nią idziesz korytarzem, widzisz rope place włazisz do góry trzymając w ręce mirror (lusterko) dostępne z jakiegoś Questa o ile dobrze pamiętam i bazyliszek chcąc cię zabić wzrokiem zabija siebie xD. Idziesz do Impera w Kazz dajesz mu bazyla on ci daje kluczyk a ty obrabiasz skarbiec... czy to nie cudowne...??
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Powiedzcie mi... Jeżeli do tej pory nikt nie kupił rota to jest to powód, by mówić, że jest to bajka? Może jest to quest, może część Basilisk Quest... A może nie? Lecz nie możecie nic powiedzieć bo to tylko CipSoft wie... Może kupiony rot inaczej "działa" od normalnego rota? - Tak czy inaczej jest to gdybanie...
Macrohard Doors 2005 P.N.E - Gill Bates --------------------- Dared Del'Piwko Aldora 50+ ![]() --------------------- Jeżeli uważasz, że to nabity post - Napisz na PW. Ostatnio edytowany przez Dared - 08-06-2005 o 08:23. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wysokie Mazowieckie
![]() |
![]() Nie wiem czemu ale wy zawsze za dużo myślicie i bujacie w obłokach.
Gremlin ma rację Cipsoft zrobił sobie żart i tak naprawdę nie da sie kupic rotworma. OK Uważam że temat należy zamknąć. edit: A jeszcze jedno to nie jest quest. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Fioletowy Pingwin
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 14
Skille: 54/54
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() wszyscy ktorzy odbieraja innym nadzieje na to ze to jest do zrobienia sa poprostu hamscy ja osobiscie tez zgarnalem na bagnach kiedys jakas kartke wygladala jak jakas umowa cos na niej pisalo ale wygladalo to bardziej jak karta wstepu gram teraz na innym servie i niemam tej kartki , jak uslyszalem o "licencji" to tez o tym pomyslalem pojde tam teraz i wezme te kartke do tego goscia co niby sprzedaje roty szkoda tylko ze niewiem gdzie on jest jesli ktos gra na hibernie i chce zobaczyc czy cos z tego wyniknie to moze isc zemna do pokonania bedzie behholder 2 slimy i scorpion jesli pojdziemy krotsza droga wiec jak?? idzie ktos zemna?!!!!!
Moj nick "Knight of the fredoom" 03.07.2005 godz. 16:00 Ostatnio edytowany przez Knight of the fredoom - 03-07-2005 o 15:56. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() a wiecie że ten quest jest dostępny nie awno byłem w kazoo tam u tego gościa co roty sprzedaje i wiecie co? jakiś gość wyszedł z tych drzwi to mnie zatkało nie pamiętam nicku ale żałuje że filmiku nie mam to bym wrzucił czyli rozwiązanie musi gdzieś być
p.s jeżeli ktoś gra na harmonii i wie gdzie jest to miejse z tym gościem i jego "licensją" to prosze napisać pw do mnie |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Imię: Ojciec Artur
Profesja: Druid
Świat: Titania
Poziom: 20
Skille: 21/24
Poziom mag.: 39
|
![]() Hah mozna niezle sie usmiac z tych bzdur che che che.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() tak to jest rzeczywiscie trudne...siedzialem w bibliotece w kazz ale nic nie znalazlem jesli ktos cos wie to moze na maila lub gg (6499078) to razem pogadamy,moze cos wskóramy i by bylo niezle...zawsze cos ...a i czy ktos zna moze jakies wieksze biblioteki w tibii (ale na Facc terrains)
|
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Mam pewną teorie, nie mam czasu aktualnie żeby ja sprawdzić, więc jeśli ktoś może sprawdzić to będe wdzięczny. A teoria idzie tak: pod Femor Hills, wejście od wschodu jest ładny resp rotwormów na dole tzn ten którym można dojść do skeletona na górze i do trumny z żółtą różą Otóż tam na dole była tabliczka mówiąca mniej więcej coś takiego: SKOŃCZYŁEM! Nie będe więcej kopał lochów, dopóki nie dostarczą mi porządnych narzędzi! Możliwe więc, że dwarfowi, który to napisał ktoś dostarczył rotworma z tym pozwoleniem. Być może trza przekopać teren i poszukac ukryej dziury?? Sorka jesli to częsc innego questa ale newbie jestem
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
|
![]() @topic możliwe że to quest który można jeszcze teraz wykonać lub można było go wykonać przed którymś z update
![]() P.S Jeżeli ktoś niewie gdzie co jest w kazoo to Tu jest wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Niegrający
Imię: Blackness Thanatos
Świat: Shivera
Poziom: 33
Skille: 20/25
Poziom mag.: 36
|
![]() Mieszkam w Kazo, wiem o tym NPC i znam te teksty...
Teraz chodzi mi po głowie tylko jedno; Na co komu rotworm?? proszę, żeby ktoś napisał bo ja nie mam żadnego pomysłu (i nie będę miał bo to strata czasu na myślenie o czymś takim).
Soon Earth will be ours!! ![]() Tekkaman & Tibia Rulez!! ![]() Wróciłem do gry na początku kwietnia i jakoś mi idzie - hakerstwo to bardzo... brak mi nawet słów - w każdym razie straciłem kasę (głównie zainwestowaną w eq) zbieraną przez 8 miesięcy. Ale nie jest źle - w miesiąc odpracowałem już połowę z 7dmiu miesięcy... |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() powiem krótko sam mieszkam w kazz i widzialem tego goscia co niby sprzedaje roty lecz nie mialem czasu z nimgadac (cienkie skille
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
|
![]() Cytuj:
Dec 04 2005, 14:47:10 CET Killed at Level 30 by a demon skeleton |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Hmm..... Jesli ktos wie cos o tej licencji jak ja zdobyc to niech napisze nick: Yayia De'fast na pandori lub gg 2300771 moj qmpel mi cos gadal ze ta licencje mozna znalesc na bagnach.....
|