|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Ja jak zaczynałem grać spotkałem jakiegoś polaka ( 8 lv ) więc zaczołem sie pytać o to i o tamto , dowiedziałem sie że msuze mieć 8lv itp.
Więc zawsze jak jakiś problem mam to do niego pisze (teraz wiem jakie to wkurzające) ale tylko 2 razy musiałem pisać: 1) w ramach zwiedzania miasta poszedlem do sklepu (hmm jak ten własciciel miał na imie? chyba Dee ![]() ![]() ![]() 2) standardowo - brak liny i wlazłem do jaskini z bugami |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2004
|
![]() pierwsza postać, pierwsze chwile, minuty, godziny w rooku.....to były czasy.....ja najpierw próbowałem chyba przez jakieś 3 minuty wyjść na tereny łowieckie (....kto by pomyślał że trzeba miec 2lev)...szlak mnie trafiał kiedy mnie cofało.....potem jakiś polak...nie pamietam jka sie nazywał powiedział mi że warto kupić line (byłem już na 3lev
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
|
![]() ...i pamiętne uczucie kiedy po raz pierwszy zabłem szczura
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() To były czasy na rooku.... i dopiero na 3 lvl kolega mi powiedział, że szczury sie otwiera, a nie zbiera w całości....jaka to była strata jak bylo trzeba wyrzucić jednego, bo więcej się nic nie mieściło w bagu...
Albo jak kolega wyżej wspomniał, jakie to było uczucie jak sie pierwszego szczura zabiło, albo rabbita ![]() Z resztą gdyby mi dokładnie nie wytłumaczyli sensu gry to chyba bym ciągle expiła na ratach...i nie wiedziała, że istnieje cos takiego jak 'Main'... |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() No ja standardowo miałem problemy z używaniem drabiny,a możliwość otwierania szczurów odkryłem gdy miałem już 3lvl na rooku.Gdy znalazłem spira,byłem zafascynowany bronią z taką ilością ataku,niestety w nic nie trafiałem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
|
![]() ....... można spotkać wporzo ludzi....kiedy tylko wyszedłem z rooka postanowiłem wybrać sie na poszukiwania lepszego sprzetu...i tak rzuciła mi sie w oczy platynowa tarczy ( ówczesny szczyt moich marzeń) ...kiedy sie na nią wybierałem zaatakował mnie cycek.....i naszczęście zznalazł sie pal 30+....zabił go 2-3 ciosami....... i spytał co tu robie...powiedziałem mu czego szukam.....za kilka minut przuyniósł mi tarcze....ale nie byl tp plate tylko battle shield!!!.........dał mi też scale armora i longsworda........jednak są też spoko ludzie a nie tylko dutki którzy mają hlev i zapomnieli juz jak to było kiedyś...... ..tą tarcze mam do dziś...trzyma tą mój palek(20lev) jako świętą relikwie
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Ja zaraz po przyjściu na Maina wyszedłem z Thais i rzuciłem się niczym lew na cyca
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() mi tez sie przytrafiały bohaterskie czyny.....widziałem jak jakiś typ ucieka przd pk wieć postanowiłem dzielnie mu pomóc...niestety...dopiero później skumałem sie że zaatakowałem 29lev.....
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() Tak....pierwszy krok na mainie.....Wylądowałam w Carlin i postanowiłam wyruszyć do Ab
![]() ![]() Jakoś doszłam do tego Ab ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Miałem 4 lvl kumpel mówi, że znalazł jaskinie z jakimiś potworkami jakieś rot... coś tam
![]() ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Ja swoją postacią na Secura (23 sorc) wziolem 12 i 11 palka na poh
![]() ![]()
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Main...moje spotkanie z jaszczurem było fajne jeden f-wave i gfb i zobaczyłem fajny napis....na 10 levelu byłęm na poh ide patrze trup gs mówie mój(dobrze widziałem co to gs ale nie wiedziałem jak to bije) patrze na battle gs mówie z0nk zwiewam patrze 2 ide w lewo 3 gs do mnie podbiegło to wyglądało jagby mnei rozdeptał(1 shoot i byłem martwy).Hunter zwiedzałem tą górke i przyszedł po mnie kupelposzedłem po neigo wracam...you are dead.Gościu mnei zabił Poison fieldem.Gdy kumpel miał 16 level mówie ale wymiata.Gdy kumpel kupił mi dark armor straciłem go razem z nim na ghulach...gdy z kumplem zabiliśmy huntera wypadł z niego łuk i 5 strzał poszliszmy tam gdzie respują się cyce i 1 ds zobaczyłem 2 mino archery i wale złuku wystarczyły 3 bełty....
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja niewiedzac jaka mam miec profesje wzielem sobie pala. I nie umiac sie nia obslugiwac non stop skillowalem z m stara. Gdy po pol roku skillowania mialem gdzies tak 33 z cluba. Pozniej kolega zmusil mnie na sile zebym gral z dista
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Mi sie kiedys podobało jak stoje sobie przed miastem (niepamietam jakim) a tu klient biegnie i drze sie : "HUNTER IS PK!!"
No sie troszke uśmiałem.. A co zabawniejsze - Hunter nie miał czaszki ![]() Później z tym klientem pogadałem o co biega ![]() Klient chciał sobie pogadać z Hunterem ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() to ja na roku zamiast taczy mialem chain helmet bo byl tak udezajaca podobny do tarczy, a na maine szlem sobie z carlin do troll cave ( niezle expowisko dla lov lv) i patrze koles wali valkirie a ona ma juz czerwono zyciai zaczynam krzyczec "Stop" "help pk " i zaatakowalem kolesia zabil valkirie a mnie cudem oszczedzil chociaz milem white skulla
![]()
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() Kiedys kolega rycek na 18lvl chcial zebym mu zrobil pare hmm to powiedzial "zrobisz mi pare tych malych:
![]() ![]() ![]()
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() No to troche ode mnie :
Moja pierwsza postac : Sorc ( zawsze bylem ambitny ) Pierwszy czar - utevo lux, to był bajer ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() oto kilka <histo<ryjek z mojego krotkiego acz barwnego zycia na tibi, a mianowicie co robilem przez 1tydzien:
jea.. 2 lv idziemy z qmplem na MAINA!! <myslelismy ze main jest pozamiastem> wkoncu utknelismy w jakies dziurze, no to prosimy gimme a rope plx albo rope me, wiec wkoncu gosc zgodzil sie ale oddalem mu rapiera.. no to wkoncu wyszlismy przez chyba 2 dni myslelismy jak sie uzywa line. albo myslalem ze torch to bron i nabilem sobi przypadkiem fista do 20. albo myslalem ze posion field to uleczenie i wchodzilem w niego/ albo jakas gosicara miala ksywe queen from 1st stairs to myslalem ze to npc i sie dziwilem jak npc moze zabijac potwory. pamietam jak myslalem ze bugi to dragony i zawsze uciekalismy z qmplem pozniej dowiedzielismy sie o mainie.. no wiec wkonu 8lv wzielismy noobki knigtow i jak gosc zarabal mi 9gp to zaczelem go bic i tak ciagle az mnei zrookowali i mojego qmpla tez wkoncu sie przenioselm na danoobie
#59 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() Jak tak was słucham to naprawde śmiać mi się chce
![]() ale dobra teraz ja,kiedyś brat mi powiedział że jak pierwszy raz grał w Tibie z kolegą(on też grał 1 raz i nic niewiedział) to umówili się że jak wyjdą na maina i zdobędą wreszcie 30lev to sobie pójdą na.........Demona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SERIO tak mi powiedział,ale to dopiero było niedawno,i już wie że na 30 lev na demony to jak na 1 na minosy albo coś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Na 1albo 2 lvl zabil mnie rat.A wiec stracilem baga. I do 8 lvl gralem z club i jacket i nie wiedzialem ze sie torcha da zapalic i uzywalem jej jako tarczy.Caly czas expilem na ratach bo myslalem ze tylko raty sa na roku...
|
![]() |