Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Pokaż wyniki sondy: Czy boisz się GM'a?
Ależ oczywiście, że nie! 19 15.70%
Nie. 20 16.53%
Raczej nie. 7 5.79%
Oo tak! 7 5.79%
Nie wiem. 3 2.48%
Nigdy nie mialem z żadnym GM doczynienia. 62 51.24%
Nie wiem o co chodzi!!! 3 2.48%
Głosujących: 121. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-02-2005, 12:07   #41
Aureliunkunfun (DruiD)
Użytkownik Forum

Aureliunkunfun (DruiD)'s Avatar

Data dołączenia: 08 02 2005

Domyślny

yyyy lol ? sprawdzalem na tibia.com goscia o nicku Nawigator gosc z Harmonii ma 10 lvl i ten twoj nawigator ma skille 102/101 ???? lol heehheheheheheehheee heeh

Aureliunkunfun (DruiD) jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-02-2005, 12:11   #42
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

@up

Ehm Nawigator to tylko nick na forum, jego prawdziwa postac ma na imie Derlik...
Rankor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2005, 12:16   #43
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rikimaru
Widać że większość z was nie miała za wiele do czynienia z GMami. Gma(2lvl) da się zaatakować, atakowaliśmy go wraz z Nawigatorem na teście dokładniej knightmarea i tylko teleport do templa(bez deada ). A co do zabijania prawdziwej postaci gma..... taka jest brutalna rzeczywistość gmowie mszczą się jak tylko potrafią w większości i banują ostro. Żeby było gorzej najczęściej online są zwykle ci "bad" gmowie bo ci "good" zwykle się logują raz na miecha, albo tylko na sekundę żeby pracy nie stracili ;]
Powiem więcej nawet nie za zabicie, ale pamiętam jak treniłem z Nawigatorem(teraz ma jakoś 102/101 skilla) i Nawigator prześcigał skillami gma, to gm codziennie sprawdzał nasze training place;] I oczywiście nie czekał oficjalnych 15 minut na sprawdzanie czy ktoś jest afk, ale po 2-3 minutach banował - wiele osób z którymi trenowaliśmy dostało bana
Bo komu by sie chcialo czekac? Myslisz, ze gm taki naiwny i mysli, ze ktos nie uzywa macro / siedzi na exicie? A co do atakowania gma - to byl test, prawdopodobnie dlatego go mogliscie atakowac.
Ja tylko raz widzialem GMa :

Moge tylko powiedziec, ze za przesuwanie GM'a dostalem kicka
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2005, 12:25   #44
Rikimaru
Zbanowany

Rikimaru's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2003
Lokacja: Międzyzdroje

Imię: Saigai
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Air
Świat: Titania
Poziom: 66
Skille: 86/67
Poziom mag.: 17
Rikimaru ma numer GG 3171131
Domyślny

Ehmm nie wiem czy ich to obchodzi ale strach do kibla wyjść - kiedyś miałem niefart i poszedłem do kibla a tu gm się lognął.... na szczeście najpeirw zajął sie innymi....

A co do sposobu Germlina : Gremlin nei wiem czy wiesz ale cipsoft i gmowie nie uznaja filmików na TibiCam, bo to wkońcu nielegalny program zakazany przez cipsoft
Rikimaru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2005, 13:38   #45
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

zawsze mozna zrobic filmik w innym programie ;] i wyslac cipom avi O_o
wtedy mozna by takowego delikwenta przyłapac na tym ze np nie czeka 15 minut zanim daje bana itd.. z drugiej strony tzreba byc ciagle przygotowanym za ewentualnosc pojawienia gm, dlatego mamy tak mało ss i filmikow z gmami poprostu działają znienacka bestie;]
Kajzer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2005, 16:10   #46
Severyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Severyn ma numer GG 6167513
Domyślny

Gdyby nie ktos nie nakablowal to bym jakso nei mial bana teraz!! Gm sam z siebie nic nie wie ktos musi nakablowac (najlepiej dosrwac ****a i za***ac)!! Po 3 minutach na macro jzu dostalem bana!!
stary 15-02-2005, 18:37   #47
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Severyn
Gdyby nie ktos nie nakablowal to bym jakso nei mial bana teraz!! Gm sam z siebie nic nie wie ktos musi nakablowac (najlepiej dosrwac ****a i za***ac)!! Po 3 minutach na macro jzu dostalem bana!!
Po minucie na makro to powinienes dostac dwa bany oraz saznego kopa w rowa. Jak cie policja zlapie na probie kradziezy samochodu, to pozwij ich do sadu, bo samochodem nie zdazyles odjechac, ewentualnie przejechales tylko kilometr.
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2005, 21:33   #48
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Cytuj:
Ehmm nie wiem czy ich to obchodzi ale strach do kibla wyjść - kiedyś miałem niefart i poszedłem do kibla a tu gm się lognął.... na szczeście najpeirw zajął sie innymi....

A co do sposobu Germlina : Gremlin nei wiem czy wiesz ale cipsoft i gmowie nie uznaja filmików na TibiCam, bo to wkońcu nielegalny program zakazany przez cipsoft
Z tego co ja wiem TibiCam ani nie jest nielegalna ani zabroniona. CIPSoft jedynie odradza jej używania gdyż ludzie kombinują jak tu tylko oszukiwać i keyloggery do plików tibicam***** jak i filmów starają się wrzucać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Severyn
Moim zdaniem ten co nakablował powinien jeszcze w nagrode dostać itemka od GMa
GM nie musi czekać 15 zanim da bana. Wystarczy, że ktoś się rusza albo rzuca czar nie odpowiadając na pytania.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"

Ostatnio edytowany przez Aversin - 15-02-2005 o 21:38.
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2005, 16:06   #49
Rikimaru
Zbanowany

Rikimaru's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2003
Lokacja: Międzyzdroje

Imię: Saigai
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Air
Świat: Titania
Poziom: 66
Skille: 86/67
Poziom mag.: 17
Rikimaru ma numer GG 3171131
Domyślny

UP:
Na siłę usprawiedliwiasz gmów. Może tego nie wiesz ale gmy z reguły dbają tylko o własne dupsko i oczywiście że nie muszą czekać 15 minut jeżeli ktoś się rusza/rzuca czar ale to chyba oczywiste, a ja mówie o sytuacji w której wychodzę do kibla/po jedzenie, więc chyba się nei ruszam, nie rzucam czarów, nie?
Rikimaru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-02-2005, 06:16   #50
nawigator
Użytkownik Forum

nawigator's Avatar

Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)

Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
Wyślij wiadomość przez ICQ do nawigator nawigator ma numer GG Ni podam :p nawigator ma login Tlenu Oddech xD
Domyślny

Cytuj:
Widać że większość z was nie miała za wiele do czynienia z GMami. Gma(2lvl) da się zaatakować, atakowaliśmy go wraz z Nawigatorem na teście dokładniej knightmarea i tylko teleport do templa(bez deada ). A co do zabijania prawdziwej postaci gma..... taka jest brutalna rzeczywistość gmowie mszczą się jak tylko potrafią w większości i banują ostro. Żeby było gorzej najczęściej online są zwykle ci "bad" gmowie bo ci "good" zwykle się logują raz na miecha, albo tylko na sekundę żeby pracy nie stracili ;]
Powiem więcej nawet nie za zabicie, ale pamiętam jak treniłem z Nawigatorem(teraz ma jakoś 102/101 skilla) i Nawigator prześcigał skillami gma, to gm codziennie sprawdzał nasze training place;] I oczywiście nie czekał oficjalnych 15 minut na sprawdzanie czy ktoś jest afk, ale po 2-3 minutach banował - wiele osób z którymi trenowaliśmy dostało bana

Ta Rikimaru napisal prawde... jak dostalem wtedy bana mialem cos okolo 90-95 skilla To byl chbya GM Rainbow cos tam .. nie pamietam dokladnie ...
poszedlem sobie jedzenie na rl zrobic ... mowie za 5 minut wracam wrócilem 3 minutach i mialem juz bana... tlumaczylem sie i nic .. takze gmy sa rózni.. jeden da Ci buzi.. jeden poczeka 30 minut... a inny tylko przyjdzie zobaczy ze nie tanczysz i da Ci bana.. sad,bad true .. ;/

a co do tego gma na tescie to prawda próbowalismy go bic... tylko chmurki... ale brecht mielismy .. tylko ze potem godzine z templa wychodzilismy xD to byly czasy

23:00 You advanced in sword fighting. (103)
19:33 You advanced in shielding. (102) !!!!
12:59 You advanced to magic level 8.

Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego...
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047
nawigator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania