|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy boisz się GM'a? | |||
Ależ oczywiście, że nie! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 15.70% |
Nie. |
20 | 16.53% |
Raczej nie. |
7 | 5.79% |
Oo tak! |
7 | 5.79% |
Nie wiem. |
3 | 2.48% |
Nigdy nie mialem z żadnym GM doczynienia. |
62 | 51.24% |
Nie wiem o co chodzi!!! |
3 | 2.48% |
Głosujących: 121. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() yyyy lol ? sprawdzalem na tibia.com goscia o nicku Nawigator gosc z Harmonii ma 10 lvl i ten twoj nawigator ma skille 102/101 ???? lol heehheheheheheehheee heeh
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up
Ehm Nawigator to tylko nick na forum, jego prawdziwa postac ma na imie Derlik... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Ja tylko raz widzialem GMa : ![]() ![]() Moge tylko powiedziec, ze za przesuwanie GM'a dostalem kicka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
|
![]() Ehmm nie wiem czy ich to obchodzi ale strach do kibla wyjść - kiedyś miałem niefart i poszedłem do kibla a tu gm się lognął.... na szczeście najpeirw zajął sie innymi....
A co do sposobu Germlina : Gremlin nei wiem czy wiesz ale cipsoft i gmowie nie uznaja filmików na TibiCam, bo to wkońcu nielegalny program zakazany przez cipsoft ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() zawsze mozna zrobic filmik w innym programie ;] i wyslac cipom avi O_o
wtedy mozna by takowego delikwenta przyłapac na tym ze np nie czeka 15 minut zanim daje bana itd.. z drugiej strony tzreba byc ciagle przygotowanym za ewentualnosc pojawienia gm, dlatego mamy tak mało ss i filmikow z gmami poprostu działają znienacka bestie;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Gdyby nie ktos nie nakablowal to bym jakso nei mial bana teraz!! Gm sam z siebie nic nie wie ktos musi nakablowac (najlepiej dosrwac ****a i za***ac)!! Po 3 minutach na macro jzu dostalem bana!!
![]() |
#47 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() GM nie musi czekać 15 zanim da bana. Wystarczy, że ktoś się rusza albo rzuca czar nie odpowiadając na pytania.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 15-02-2005 o 21:38. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
|
![]() UP:
Na siłę usprawiedliwiasz gmów. Może tego nie wiesz ale gmy z reguły dbają tylko o własne dupsko i oczywiście że nie muszą czekać 15 minut jeżeli ktoś się rusza/rzuca czar ale to chyba oczywiste, a ja mówie o sytuacji w której wychodzę do kibla/po jedzenie, więc chyba się nei ruszam, nie rzucam czarów, nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Ta Rikimaru napisal prawde... jak dostalem wtedy bana mialem cos okolo 90-95 skilla To byl chbya GM Rainbow cos tam .. nie pamietam dokladnie ... poszedlem sobie jedzenie na rl zrobic ... mowie za 5 minut wracam wrócilem 3 minutach i mialem juz bana... tlumaczylem sie i nic .. takze gmy sa rózni.. jeden da Ci buzi.. jeden poczeka 30 minut... a inny tylko przyjdzie zobaczy ze nie tanczysz i da Ci bana.. sad,bad true .. ;/ a co do tego gma na tescie to prawda próbowalismy go bic... tylko chmurki... ale brecht mielismy .. tylko ze potem godzine z templa wychodzilismy xD to byly czasy ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |