|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Jakie mleko lubisz najbardziej? | |||
zimne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
87 | 67.97% |
ciepłe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
41 | 32.03% |
Głosujących: 128. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() No i co zapomnailem wtedy ze sie kiszonych ogorkow z chlebem i kielbasa nie popija kakaem
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() ZImne mleko wymiata!
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() ![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Szczecin,Inferna,Ab'dendriel :P
|
![]() ja najbardziej lubie zimne
![]() ![]()
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: NS RULEZZZZZZZZ
|
![]() Cytuj:
P.S. Może zrobimy rewolucje aby wyeliminowac mikrofalówki ![]() P.S.S. Tylko co do korzuchu sie z toba nie zgadzam. BLEEEEEEEEEE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm ! Ta sonda mi sięnie podoba ! Why the fuck nie ma mleka w proszku ?! :[
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Zimne mleko - feee... później boli mnie gardło i muszę brać mientowe Hollsy!
Ciepłe mleko - też feee... po nim jakoś w buzi swędzi i łaskocze, a jak takiego wypiję za dużo to brzuch boli zupełnie jak po pasztecie ze szczypiorkiem. Po pomidorowym chce mi się strasznie pić, podobnie jak po sosie pieczarkowym z ziemniakami, które z kolei powodują wzdęcia. Te ostatnie też są jak się zję gołąbki albo wątróbkę, lub najgorzej - czerstwy chleb! Zdecydowanie wolę czerstwe bułki, ale w czerstwości są najlepsze grahamki, bo można z nich wydłubać ziarka i zjeść same albo upiec chleb (ale to tylko dla członków KGW, bo oni mają piece). Można także upiec ciasto, takie jak np. szarlotka, ale po niej robi się mdło, w przeciwieństwie co do karpatki. Po karpatce jednak chce się zjeść napoleonkę lub pączka, później zapał znika i ma się ochotę na drożdżówki. Nie lubię drożdżówek ze sklepu Mario koło mnie, bo trudno z nich wydłubać budyń. Nie lubię korzuchów na budyniu, bo powodują u mnie nudności. Podobnie nudno jest mi po bułkach "paluchach", czekam teraz tylko na paluchy z makiem. Możnaby wtedy wydłubać mak i zrobić z niego makowiec. Trzebaby było załatwić wtedy dużo cukru, a po samym cukrze coś drapie w gardle. Nie lubię jajek na miękko, bo jak za mocno nacisnę, to żółtko wypływa i niedobre jest z podłogi. Nie lubię też jajek na twardo, bo jak dłużej postoją to powstają takie brzydkie szare powłoczki dookoła żółtek. Zapobiega temu wsadzenie ich do miski wody, jednak ja ciągle o tym zapominam. Idę coś zjeść.
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Zwykle pije lekko podgrzane do kakaa (?) albo płatków
zimne pije jak mam nastrój mleko prosto od krowy ROX ( ew. łaciate) Kożuch SUX
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() _________[REKLAMA]______________
Prosze państwa, dzięki jednemu (raczej idiotycznemu) tematowi sz. p. Sópełmen jest na szczycie : - 5 punktów Głosujcie na Najsławniejszego Forumowicza 2004 __________[/Reklama]____________ Sam lubie zimne mleko, ale ciepłe sóks
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: w kopalniach Khazad-dum
![]() |
![]() a ja kocham zimne mleko (samo) a zupy mleczneij z platkami nienawidze po cieplym mleku zygam(rzygam??) a kakao tylko cieple
WINO ROX!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Nikt ważny
|
![]() Hmm ja tam wole płatki z zimnym mlekiem ostatecznie z zagotowanym ale wystudzonym choć to nie to samo. Najlepiej do tego trochęcukru dać chyba że płatki sąsłodkie ^.-. Nie pijam też łaciatego bo to jest najgorsze mleko jakie może być. Tyle tam konserwantów, że nie wiem czego tam jest więcej- tego świństwa czy wapnia ^.-
aha! do sklanki mleka najlepsze są... tosty ^.-
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Br? Cókjer do mleka?
sama laktoza nei wystarczy? Ale konserwanty suxx Prawdziwe mjeko ma termin spozycia 5 dni~
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: w kopalniach Khazad-dum
![]() |
![]() Hege ty ale serio z tymi tostami?? (chodzi o tosty zapiekane w tosterze, no tsakim co te tosty sa kwadratowe a jak sie je p[zredzieli to sa trojkatne, kuchnia ten opis pasuje do obu tosterow,wiem takie co mzoan 2 ze soba zlaczyc i wlozyc do srodka ser i zapiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD
|
![]() Ja Lubie mleko z dydka mamci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do cukru to naprawdę w odpowiedniej ilości poprawia smak płatków z mlekiem. Ale najlepiej po prostu wziąść Gold Flakes.
![]() |
#57 |
Nikt ważny
|
![]() Superman co do Gold Flakes masz 100% racji
![]() A co do tostów.... tak zwykłe tosty, no wiesz... 2 kromki chleba tostowego, jakaś wędlinka, sporo sera (tylko jakiś lepszy, może gołda?) oraz (choć niekoniecznie) jakis dodatek typu ogurek korniszon, lub plaster pomidora. To wszystko doprawic lub nie ( zależy od gustu) i do tostownicy (cas według insrukcji obsługi). Ja mma tostownicę taką co kwadratowe kromki przypieka po przekątnej co w efekcie daje trujkonty. Do tego szklanka mlega, film i ŻYĆ, NIE UMIERAĆ (wiem, do szczęścia czasaminiewiele mi potrzeba ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 07-03-2005 o 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() W pierkarniku sie najszybciej robia platki
![]() ![]()
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
RE DOWN: Znaczy bo to jest tak, że na przykład ser jest lepszy w trójkątach - bo jest ładnie rozpuszczony i w ogóle kul. Ale właśnie takie rzeczy, których się nie podgrzewa, jak sałata czy cuś jest lepsze na wyskakujących.
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 07-03-2005 o 17:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Ja mam obydwa tostery i muszę przyznać, że bardziej mi smakują te trójkąty :P
Ale to zależy na co mam ochotę, do trójkątów dodaję pieczarek, przyprawę do pizzy i ostrą paprykę, a do 'wyskakujących tostów' sałatę czasem rzodkiewke, ogórka zależy :S A tak btw to: SNOW FLAKES I GOLD FLAKES OWNZ!!! :P
![]() |