|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: 51*04'46.36'' N 17*02'15.40'' E
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cloudy Rendowyn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rebirth
Świat: Astera
Poziom: 120
Skille: 100/100
Poziom mag.: 8
|
![]() mnie tez to baaaaaaardzo wkurza ze palantyn biega w tibii z lukiem.... powinni wg mnie przy nowym upku zmienic ta prof na archer lub cos w tym stylu.
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() blagam was chcial bym byc palamdynem ale niewiem ktury to ja mam lv 3 jestem tkim wielkim gosciem napakowanym chyba rycez jest tam tez taki chudy bez niczego i taki z czyms na plecach a druida w ogule nie mam jest tam taki z broda prose o odpowiedz powoedzie jak kto wyglada muj nr gg 2308073 email [email protected]
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() Roznie do tego mozna podchodzic, tworcy chcieli nazwac tak jak nazwali, i trzeba sie z tym liczyc napewno nic nie beda zmieniac. W diablo bylo to lepiej odwzorowane moze do takiego wizerunku sie przyzwyczailismy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Świat: Unitera
![]() |
![]() Mnie to tak nie wkużyło ale też sie zdziwilem.Palladyni to wyli wojownicy walczący wyłącznie mieczami jednoręcznymi i z tarczą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Gildia: --------------
Świat: elysia
Poziom mag.: 5
|
![]() to muj pierwszy post więc nie ostatni.Według mnie Cipy wybrali paladyna dlatego bo chyba nie chcielibyscie zeby ktos nazywał archer albo bowman.Takie nazwy profesji były by po prostu głupie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Taa..rzecz niezmiernie frustrujaca.
Palladyni ktorzy naprawde byli bardzo religijni napewno nie uzywali by kusz( zostaly one zakazane przez papieza, gdyz zwykly wiesniak mogl nia zabic wojownika[palladyna> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() yyy....
Gówno z jajkami <lol?> Stwórzcie sobie gre... a gwarantuje że będzie to połączenie Diablo Baldurs'a yy... simsów<joke> Dungeon Dragon's Dungeon Sige Ice Wind Dale... to jak ktoś ją zrobi znaczy zespół za kilka lat... to bedzie zajmować 6 płytek <tak jak Never rox plx> a Tibia z mapami zajmuje 60 mb~~~ czy to jest różnica ? I jak Ci sie niepodoba że pallek ładuje z łuków to idź sie powieś <joke ![]() *zamknąć temat plx... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() No niby tak, ale skoro tak już jest i CipSoft napewno tego nie zmieni, nie ma sensu poruszać tego tematu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Cytuj:
@topic: jak najbardziej sie z toba zgadzam. A zreszta tibia psuje prawidziwe oblicze rpg ... ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Stefan12532 - 25-05-2005 o 14:19. |
|
![]() |
![]() |