Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-03-2005, 19:46   #41
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uciulany Gecik

Z tego co ja wiem ,to masz kupe na bucie .....g.ó.w.n.o prawda co gadasz ,jasne lepsze pvp ty chyba nie wiesz kto to byli ex cavator ,zenia etc. nie wypowiadaj się na ten temat jeżeli nic nie wiesz ...
Więc... Oświeć nas!
S.P.M jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-03-2005, 20:15   #42
Kierowca Wiodmo
Użytkownik forum

Kierowca Wiodmo's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Żychlin

Kierowca Wiodmo ma numer GG 4461518
Domyślny Nietylko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brave
Buahahahaha, współczucia? Hack może być spowodowany tylko i wyłącznie ściąganiem cheatów do Tibii lub podaniem komuś passów. Skoro była taką idiotką, żeby ściągać programy z niesprawdzonych źródeł to pozostaje ją tylko wyśmiać i mieć nadzieję, że ten hack będzie przestrogą dla innych cheaterów.

Mówiąc "pier*** hackerzy", z myślą o tych robiących keyloggery do tibii, to tak jakbyście popierali cheaty, bo przecież owi hackerzy nie trują zwykłych klientów Tibii, tylko cheaty do niej.
Więc do wszystkich shackowanych: nie ośmieszajcie się i nie piszcie, że mieliście hacka, bo jest to tylko i wyłącznie Wasza wina.
Było to dawno czytałem lekture "Ten obcy" i wpisywałem numerki , hasło nadal czytam wpisalem to bez patrzenia na klawiature a pokazala sie niemoja lista wiec niegadaj ze hacknac moza tylko gdy sie sciagnie jakies cheaty. Al eja chcialem grac swoja postacia a nie gdzies na PvP niewiem czemu ale wylaczylem przeciesz moglem sie lognac i zrobic cos na złosc.

n00b przez "O" buahahaha
Kierowca Wiodmo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2005, 21:36   #43
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kierowca Wiodmo
n00b przez "O" buahahaha
A to wśród noobów obowiązują jakieś zasady co do pisowni? Nie wiedziałem. Oświeć mnie. -,-
S.P.M jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2005, 22:34   #44
Azaroo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Niegrający
Świat: Danubia
Azaroo ma numer GG 7430672
Domyślny

OoOo tak Aniu jestes naprawde niesamowita! z 80lv zjechac na 1lv(bulka z maslem ). Ale na Danubia zostaly tak samo shakowani: Ex cavator, Zenobia Flominger, Xozigoso, Hezip i ktos tam jeszcze, lecz nie pamietam.. Respekt dla nich!

Btw. Aniu... dlaczego jestes chlopcem? boje sie ciebie
Azaroo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2005, 23:05   #45
Ice^Cube
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 12 2004

Domyślny

Nie sadze zeby bylo to wina wieku, ale wiekszosci z Was nie ma bladego pojecia o kradziezy kont, recover key, kont e-mail, itp. Keyloger'a mozna podpiac pod praktycznie kazdy format pliku (*.rec, *.jpg, i setki innych). Vrzasq, ktory stworzyl TNGG, nie ma zamiaru nikogo hackowac, gralem z tym kolesiem na Hibernii i wiem, ze robi ten soft dla wlasnej przyjemnosci
Ja nigdy nie bylem hackniety, ale Polak mnie okradl podczas wojny, mial wjazd do chaty, a ja nie zamknalem drzwi na ogrodek i caly moj eqp sobie wyszedl
Stracilem najlepszy sprzet jaki wtedy byl na Aurea i jakos sie ty specjalnie nie przejalem :> Odrobienie sprzetu, a lv to 2 rozne rzeczy, ale wiekszosc hackow nie jest spowodowana keyloger'ami tylko przez znajomych, ktorym nie podoba sie to, ze jestes od nich lepszy. Smutne, ale prawdziwe.

Yours Joixazi
Ice^Cube jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2005, 22:04   #46
600 V
Użytkownik Forum

600 V's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Giżycko

600 V ma numer GG 2490002
Domyślny ...

Szkoda ze Ani juz nie ma na mainie

600 V jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2005, 22:15   #47
joey
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brave
Buahahahaha, współczucia? Hack może być spowodowany tylko i wyłącznie ściąganiem cheatów do Tibii lub podaniem komuś passów. Skoro była taką idiotką, żeby ściągać programy z niesprawdzonych źródeł to pozostaje ją tylko wyśmiać i mieć nadzieję, że ten hack będzie przestrogą dla innych cheaterów.

Mówiąc "pier*** hackerzy", z myślą o tych robiących keyloggery do tibii, to tak jakbyście popierali cheaty, bo przecież owi hackerzy nie trują zwykłych klientów Tibii, tylko cheaty do niej.
Więc do wszystkich shackowanych: nie ośmieszajcie się i nie piszcie, że mieliście hacka, bo jest to tylko i wyłącznie Wasza wina.
a może akurat wbijała na kafejce i jakieś "żurawie" (jak to sie pisze, gdzieś mi wcieło słownik ortograficzny =() podpatryły i teraz skutki... ale to dziwne ze sie nie zasłanała jak. np. Abazigal na Meteorze (taka kafejka w mojej wsi) normalnie trzymal ręke na klawiaturze numerycznej i nic nie było widać ja też chcem tak umieć (to mi kolega opowiadał bo mnie przy tym nie było)
joey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania