Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-04-2007, 22:33   #41
Super_Stefan_PvP
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Dlaczego Szanowny Pan xxx~~ jeszcze nie dostał bana(na)
z takimi pierdółkami to leć na www.tibiasoft.com
Super_Stefan_PvP jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-04-2007, 09:19   #42
TaifunIII
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Perwol Pokaż post
Denerwują mnie hakckerzy którzy haclkują postacie (przeważnie lvl 20+) i je rookują. Mój kumpel zrobił sobie knighta 21 lvl miał super skile i stuff i jakiś debil hacker zhackowal mu tą postac. Gdy wkońcu udało mu się zalogować tą postacią zobaczył ją na 8 lvl ze skilami po 21/17 tak sie wkurzył że rozpiep.... klawiature z nerwów. Ostatnio stoje sobie pod dp i postac która miała 42 lvl (elite knight[nicku nie podaje]) i hacker biega i mówi zeby go zabić. Wkońcu jak z kumplem zobaczyliśmy że ta postać ma już 31 lvl sie wkurzyliśmi i biegliśmy z nim żeby go nikt nie zabił ale wkońcu gość zwiał .
P.S. Wyazy współczucia dla posiadacza tej postaci
Sam jestem hackerem i powiem wam jak to działa:
A więc:
Sam siebie hackerem nie nazywam bo ja żeruje na ludziekiej głupocie, bo wkońcu kto normalny i inteligentny będzie wchodził na link podany przezemnie który wygląda tak:
tibia.com.community.guild.......
Ok zabieram sie do roboty:
znajduje kolesia powiedzmy 20lvl(ja mam 8)
i tam wciskam mu kity blablablba
daje mu link, a on wchodzi i go hackuje.
Dalej..... tą postacia która schakowałem wysyłam sobie itemy na owego 8 lvl'a i zazwyczj ten 20 nie ma rec keya, więc postać jest juz moja ;D ;D ;D ;D
hackuje tym 20 25 lvl'e
25 30
30 35
i dalej juz nie idzie.
po jakimś czasie mam 20 harow do pk, więc rozdaje je kumplom żeby porobic kombosy na100+/- sorków ;D
na tym zarabiam kolejne itemy(z lootu)
I później jak zmieniam świat bo tu juz nikt się nie wrabia to je rookuje bo po co mi on. czasem chcę oddac właścicielowi którego schakowałem ale jak nikt sie nie odzywa to jego problem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ahcarb Pokaż post
w 3 dni ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu Pokaż post
Przez takich jak Ty odechciewa mi się grać :/ Polacy powinni sobie pomagać, a nie siebie niszczyć. Niech nikt nie daje mu passów, to noob który chce zdobyć wasze konta!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ahcarb Pokaż post
w 3 dni ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deox Pokaż post
Jesteś taki po.... twój poziom inteligencji wynosi -xxxx<tyle ile masz x-ów w nicku" myślisz że nabiorą się na numer z podaniem swoich pasów?? zal.swe
Buhahahahahahah nie zauważyliście prowokacji..?? Właśnie tacy jak wy nabieracie się na takie stronki. Poprostu żal mi was

Ostatnio edytowany przez TaifunIII - 20-04-2007 o 09:24.
TaifunIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2007, 13:55   #43
AragornwithMordor
Użytkownik forum

AragornwithMordor's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2007
Lokacja: Gdynia

Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom mag.: 32
Domyślny

Mojemu koledze hakli 73 pala i jak typ mu pomogl ja odzyskac postac maila 55 lvl ale juz odrabia
AragornwithMordor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2007, 14:13   #44
Volshio
Użytkownik Forum

Volshio's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice

Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
Domyślny

a gdyby zrobic limit deadów na dzien np. 3
przynajmniej 100 lvl nie bedzie zjedzie do 1 albo tam 60. tylko do 97.
gdy ma sie juz 3 dedy t nie da rady sie zalogowac i haker musi czekac do nastepnego dnia. a w tym czasie graczowi moze uda sie odzyskac konto

Siemianowice Śląskie - To Miasto Jest Nasze
Ruch Chorzów
Volshio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2007, 16:35   #45
Spectro
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TaifunIII Pokaż post
Sam jestem hackerem i powiem wam jak to działa:
A więc:
Sam siebie hackerem nie nazywam bo ja żeruje na ludziekiej głupocie, bo wkońcu kto normalny i inteligentny będzie wchodził na link podany przezemnie który wygląda tak:
tibia.com.community.guild.......
Ok zabieram sie do roboty:
znajduje kolesia powiedzmy 20lvl(ja mam 8)
i tam wciskam mu kity blablablba
daje mu link, a on wchodzi i go hackuje.
Dalej..... tą postacia która schakowałem wysyłam sobie itemy na owego 8 lvl'a i zazwyczj ten 20 nie ma rec keya, więc postać jest juz moja ;D ;D ;D ;D
hackuje tym 20 25 lvl'e
25 30
30 35
i dalej juz nie idzie.
po jakimś czasie mam 20 harow do pk, więc rozdaje je kumplom żeby porobic kombosy na100+/- sorków ;D
na tym zarabiam kolejne itemy(z lootu)
I później jak zmieniam świat bo tu juz nikt się nie wrabia to je rookuje bo po co mi on. czasem chcę oddac właścicielowi którego schakowałem ale jak nikt sie nie odzywa to jego problem.

Buhahahahahahah nie zauważyliście prowokacji..?? Właśnie tacy jak wy nabieracie się na takie stronki. Poprostu żal mi was

haha rozwaliłeś mnie koleś... "sam jestem hackerem" ... "sam siebie nie nazywam hackerem"... a poza tym nawet nie wiesz co oznacza dokładnie słowo hacker ;] jeśli udało ci sie zdobyć pare postaci to co najwyżej jesteś crackerem. mi jest ciebie żal.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2007, 17:16   #46
Honasolo
Użytkownik Forum

Honasolo's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2007

Domyślny

Trudno... Duzo jest takich lam "hackujacych" chary.
Badz co badz w zadnym wypadku nie nazywaj ich hackerami. Wiekszosc z nich to zwykli uzytkokownicy keyloggera, ktorego posluguja sie w mniej lub bardziej razacych celach.

Hacknieci tibijczycy w wiekszosc (99,9 ale to szczegol) odpowiadaja za Swoje chary i nic ich nie usprawiedliwia przed hackiem.
Oni czesto wchodza na strony typu sexsexsexXDSXDXD lub na podawan
e przez "ha-kretynow" tibio,com podobne strony. Dawaja sie nabrac na "fre pac szybcziukto glupiutko tanikko alegro rax" itp.
Pamietaj nie zwalaj winy na "ha-kretynow" poniewaz to od ciebie zalezy na jakie strony wchodzisz, jakiej przegladarki uzywasz, czy dales komus pasy albo rozpowiadales rozne info o sobie itd.

P.S.
Close the topic.

Ostatnio edytowany przez Honasolo - 20-04-2007 o 17:18.
Honasolo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2007, 21:17   #47
TaifunIII
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006

Imię: Knight~~
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spectro Pokaż post
haha rozwaliłeś mnie koleś... "sam jestem hackerem" ... "sam siebie nie nazywam hackerem"... a poza tym nawet nie wiesz co oznacza dokładnie słowo hacker ;] jeśli udało ci sie zdobyć pare postaci to co najwyżej jesteś crackerem. mi jest ciebie żal.
Trochę masz racji bo ja nie jestem hackerem. Tylko zrobiłem sobie taka stronkę
a tak naprawde to ja nie wpuszczam nikomu keyloggerow tylko podaje im link do stronki, a to oni już wpisaują pasy a nie ja im do kompa zaglądam ;D
@Up
Dokładnie

Close The Subiect
TaifunIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2007, 23:04
XXXXXXXXXXXX
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold.
stary 04-06-2008, 12:37   #48
Norbi199992
Guest

Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Devx Pokaż post
Wiesz mi się wydaje że hakerzy chcą jak najwieksze lvl hakować a potem nie maja co robic z postacia to rookują , red skulla robia . lub zaciągają długi ale nie zawsze im sie to udaje jak ktos np : na kompie nie na antywira to się nie dziwie a tak wogule 20 lvl mial twój Qmpel i rozwalil krawiature lol ?
( 20 lvl w tydzien morzna nabic )
Wiele osob szuka wsparcia na forach a to 1 stopien do utraty postaci...Wiem cos o tym poniewaz sam stracilem ale jak to sie mowi czlowiek uczy sie na bledach((Nie sciagajcie zadnego keyloggera do chakowania z forum bo gwarantuje ze za 2 dni postac bedzie bez niczego((

Jesli chcecie dobry keylogger pisz na GG 8604468

Poprostu nie sciagajcie g...z forum...

Keylogger pamietajcie sciagajcie od zaufanych ludzi bo dajecie sie nabierac na sztuczki...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 04-06-2008, 12:57   #49
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

07-06-2007, 23:04

Zaczynam powoli przestawać wierzyć w jaką kolwiek inteligencję niektórych urzytkowników forum. :/
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.
Vasudanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-06-2008, 18:44   #50
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

@Up

No dokładnie xD, a wiecie czemu ludzie rookują chary?? W czasie kiedy im się nudzi, wchodzą sobie na te postacie, i byle jaką bronia pk'uja sobie 8 lvl'ki for fan Dla smiechu , a jak są lepsze itemy, to np. na 40~~itd ;pozdro
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania