|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dlaczego Szanowny Pan xxx~~ jeszcze nie dostał bana(na)
![]() z takimi pierdółkami to leć na www.tibiasoft.com ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
A więc: Sam siebie hackerem nie nazywam bo ja żeruje na ludziekiej głupocie, bo wkońcu kto normalny i inteligentny będzie wchodził na link podany przezemnie który wygląda tak: tibia.com.community.guild....... Ok zabieram sie do roboty: znajduje kolesia powiedzmy 20lvl(ja mam 8) i tam wciskam mu kity blablablba daje mu link, a on wchodzi i go hackuje. Dalej..... tą postacia która schakowałem wysyłam sobie itemy na owego 8 lvl'a i zazwyczj ten 20 nie ma rec keya, więc postać jest juz moja ;D ;D ;D ;D hackuje tym 20 25 lvl'e 25 30 30 35 i dalej juz nie idzie. po jakimś czasie mam 20 harow do pk, więc rozdaje je kumplom żeby porobic kombosy na100+/- sorków ;D na tym zarabiam kolejne itemy(z lootu) I później jak zmieniam świat bo tu juz nikt się nie wrabia to je rookuje bo po co mi on. czasem chcę oddac właścicielowi którego schakowałem ale jak nikt sie nie odzywa to jego problem. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez TaifunIII - 20-04-2007 o 09:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Lokacja: Gdynia
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom mag.: 32
|
![]() Mojemu koledze hakli 73 pala
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() a gdyby zrobic limit deadów na dzien np. 3
przynajmniej 100 lvl nie bedzie zjedzie do 1 albo tam 60. tylko do 97. gdy ma sie juz 3 dedy t nie da rady sie zalogowac i haker musi czekac do nastepnego dnia. a w tym czasie graczowi moze uda sie odzyskac konto
![]() |
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
haha rozwaliłeś mnie koleś... "sam jestem hackerem" ... "sam siebie nie nazywam hackerem"... a poza tym nawet nie wiesz co oznacza dokładnie słowo hacker ;] jeśli udało ci sie zdobyć pare postaci to co najwyżej jesteś crackerem. mi jest ciebie żal. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
|
![]() Trudno... Duzo jest takich lam "hackujacych" chary.
Badz co badz w zadnym wypadku nie nazywaj ich hackerami. Wiekszosc z nich to zwykli uzytkokownicy keyloggera, ktorego posluguja sie w mniej lub bardziej razacych celach. Hacknieci tibijczycy w wiekszosc (99,9 ale to szczegol) odpowiadaja za Swoje chary i nic ich nie usprawiedliwia przed hackiem. Oni czesto wchodza na strony typu sexsexsexXDSXDXD lub na podawan e przez "ha-kretynow" tibio,com podobne strony. Dawaja sie nabrac na "fre pac szybcziukto glupiutko tanikko alegro rax" itp. Pamietaj nie zwalaj winy na "ha-kretynow" poniewaz to od ciebie zalezy na jakie strony wchodzisz, jakiej przegladarki uzywasz, czy dales komus pasy albo rozpowiadales rozne info o sobie itd. P.S. Close the topic. Ostatnio edytowany przez Honasolo - 20-04-2007 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Imię: Knight~~
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
a tak naprawde to ja nie wpuszczam nikomu keyloggerow tylko podaje im link do stronki, a to oni już wpisaują pasy a nie ja im do kompa zaglądam ;D @Up Dokładnie Close The Subiect |
|
![]() |
![]() |
![]() |
XXXXXXXXXXXX |
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold.
|
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Jesli chcecie dobry keylogger pisz na GG 8604468 Poprostu nie sciagajcie g...z forum... Keylogger pamietajcie sciagajcie od zaufanych ludzi bo dajecie sie nabierac na sztuczki... |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @Up
No dokładnie xD, a wiecie czemu ludzie rookują chary?? W czasie kiedy im się nudzi, wchodzą sobie na te postacie, i byle jaką bronia pk'uja sobie 8 lvl'ki for fan ![]() ![]() ![]()
![]() |