|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Mi to obojentne jakie i tak bombelki uderzom mi do głowy i zaczne wymiotować
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() @LOLO
Widac, ze jakos Ci alkohol nie podchodzi. Ja nie wymiotowalem nigdy.. a w ostatni piatek powinienem.. bo strasznie namieszalem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
W moim poscie astaralam sie wyrazic sowja pogarde dla alkoholu. Nie wyszlo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie bedę pisał za jakich nieodpowiedzialnych uważam ludzi, którzy piją nie mając 18 lat. TAK DOKŁADNIE. Obrażam prawie całe forum, no ale cóż.
Przestałem walczyć z alkoholem wsród moich kolegów. Nie odzywam sie poprostu, chodź wiem swoje. Nikt by prawie mnie nie lubiał, jakbym ogłaszał wszem i wobec to co u góry napisałem. Czemu 18 lat? -Prawo(THE LAW) -Mając mniej lat nie masz ukonczonej matury, a alkohol u młodej osoby szybko zabija szare komórki. Wieć trudniej bedzie ci się uczyć.(a bez matury trudno znaleśćpracę) -Z czystej przyzwoitości. Jak widzę małolata pijącego piwo, czy palącego to mnie ściska. Jednakże jeśli chodzi o kontakty z ludźmi to alkohol nie jest u mnie wyznacznikem, byle nie pili duzo i często(wtedy tylko gadają o piwie -_- i głupieją). @ Do tych, którzy mówią że nie mają 18 lat, ale są na tyle dojrzali by pić. A jak rozpoznać dojrzałego nastolatka od niedojrzałego? jak ma rozpoznać go sprzedawca? Ponadto każdy, który pije mówi, że jest wystarczająco dojrzały Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 08-03-2005 o 22:58. Powód: Z ignorantami przesadziłem (brakło mi słów) ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ja tam mam 15lat, a piwo jest dla mnie za gorzkie
![]() ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Ok, ja już nic poza tym nie piszę w tym topicu:
Pytam sie po raz setny: Czy okozjalne picie (ok. co 2 miesiące) małego piwa (1/4 l) można zaliczyć do szkodliwego spożywania alkoholu? (Około 2%). W tym wszystkim chyba chodzi o to, że większość 12, 11 latków nawetnie obchodzi jakie piją, jak smakuje byle by pić.. i przede wszystkim żeby w towarzystwie nie być "gorszym". Tak jest, ale prawie wszyscy nie są wszystkimi... Nie da się rozpoznać, który 12 latek dlaczego lubi się od czasu do czasu napić Tyskiego? To znak, że nie powinno się każdego 12 latka zaliczać do tych gorszych, anie też do tych lepszych. A poza tym jeżeli ktoś pije, i co to jego sprawa. Wieć po prostu nie powinno się komentować posta takiego 12 latka, a jeżli już komentować to pprzynajmniej z góry nie pisać, że pije bo chce "zaimponować" swoim "ziomalom"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Warka czerwona!!!! TO JEST ZA******* PIVO!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Szczecin,Inferna,Ab'dendriel :P
|
![]() Cytuj:
![]() on topic:jak juz wypic czasami niecala puszke to lubie takie tyskie ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ja uwielbiam Dębowe, Specjala i Hainiego
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDAŃSK
Imię: Boryna Wielki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 101
Skille: 20/25
Poziom mag.: 66
|
![]() To ByŁ Temat O Ulubonym Piwie A Nie O Podejsciu Do Alkoholu< NaŁogach Etc !!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() jak to muwi moja pra babcia (82).............................................. red bullll!!
Ostatnio edytowany przez M@NieK - 09-03-2005 o 09:08. Powód: z***alem :( |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja tam lubie Koka-kole
![]() Koka-kola rox & rulz !!!!!!!!!!!! Niech Zyje KoKa-Kola ( oczywiscie al rajts reserfet ) COCA-COLA RULEZZZZZ Powiem jedno... Po co mam w moim wieku wypic 2 piwa ??? Wole pol litra ( COCA-COLI NIE WODKI !!!!! ) TWOJ SPRZECIW MA ZNACZENIE xD Ostatnio edytowany przez Swir - 09-03-2005 o 09:12. Powód: Bo mi sie nudzilo :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: w kopalniach Khazad-dum
![]() |
![]() hmmm, jak jakies piwo czy alkohol to tylko na imprezy ale z piw lubie najbardziej warke z soczkiem malinowym ale i tak
WINO ROX!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Ja nie pijam ![]() ![]() A tak serio my tu gadu gadu a dzieci sie demoralizuja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Wujek Dobra Rada radzi: Na kaca najlepsze jest wypicie całej butelki płynu do mycia naczyń i rytmiczne walenie głową o lodówkę. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Up
Nie prawda! Lekarstwem na kaca jest Apap spod materaca ;P. |
![]() |
![]() |
![]() |