|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Rybnik
![]() ![]() |
![]() Mowie wam, lepiej zostac na swoim starym serwerze (Arcania rulezzz
![]() ![]()
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Opole -> Czarnowąsy
![]() |
![]() Jeszcze przed powstaniem servera zrobić listę PACC'ów i FACC'ó wraz z ich osiągnięciami na poszczególnych serverach. Trzeba się przekonać kto jest noobem i głośno krzyczy, a kto prawdziwym graczem. Jak powstanie już serwet, wtedy trzeba stworzyć 3 gildie. Jedna - ludzie, którzy chcą ostrej walki, wojen, bitew, rozlewu krwii itp. Oraz drugą, w której by byli ludzie o wysokich levelach, umiejętnościach, którzy nie chcieli by bezpośredniej walki, lecz popierali by Polaków, gdyby byli zaatakowani bezpodstawnie przez inne gildie - "swe","br", czy jakie kolwiek inne. W trzeciej gildii mogli by być ludzie którzy nie grają za duzo, lecz chcą się przyczynić do dobra serveru.
Może mnie będziecie szykanować, lecz jeżeli chcecie wygrać "walkę o server" musicie się bić do końca. Może przypomnę, że na Aldorze rządzili Polacy, a wystarczyło kilka banów dal high-leveli i szwedzi zaatakowali. Więc ostrzegam was, nawet jeżeli wygramy, oni mogą zaatakować po miesiącu, 2, 3 a nawet po pół roku. Jeżeli zaś przegramy, to my możemy stworzyć ruch oporu. Nie namawiam do bezpodstawnych głupich bijatyk, bo ktoś jest ze szewecji, ale jeżeli oni pojadą polską gildię, to ja w depo siedzieć nie będę. i jeszcze jedno : jak pisał Sapkowski " W kupie siła " < - to hasełko nawet jest w "Kiepskich" ![]() Więc którą gildie wybierzesz ty? 1,2 albo 3, A może sam a może wcale ? |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Ja bede gral na ger pvp (jesli stworza) i bym sie chetnie przylaczyl do gildii nr.1
![]() ps. jestem FACC (niestety :/ ) |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Jestes taki madry to graj na pandorii.
Przyklad ostnio padl Charo 50 ms przez swe za co napisali mu no reason poprostu za lvl, swe zabija kazdego kto ma skulla, red skulla. Taka gra to nie jest za fajna. Zreszta zawsze na poczatku serwera sa starcia a potem juz jest ok! Chce sprobowac na nowym serwerze moze sie udac rzadzic serverem, a jesli nie pojde a wygraja polacy beda zalowac a na pandorie zawsze moge wrocic ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Ech, jak ja juz mowilem, nie bede w zadnej gildi, no ew. w 3.
Niestety Pacc juz mi sie skonczyl jakis czas temu, wiec se poczekam ~tydzien :/ A moich osiagow nie podam, po co Wam to, zobaczycie na nowym servie ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
|
![]() ja do number 1 mam pacca,na*******ał bym jak *** "w kupie siła' xD
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Park Yellowstone
![]() |
![]() Polacy opanowujemy serwa szukam ludzi do glidi to po 1
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Lista chętnych do dołączenia do gildii na nowym servie:
(proszę się wpisywać) [swiat ger,normal pvp] 1.Wwentualny nejm ( albo kontakta ) 2.Chęć do walki wybierz a,b,c a) od początku b) po jakimś czasie c) pacyfista ( nie walcze ) 3.PACC/FACC 4.Profesja 5.Preferowane miasto 6.Co robisz na początku a) expie b) skille c) zarabiam kase d) noobie
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() Jupi nowy serw ciesze sie
![]() Juz robilem postacie na iridzie ale skoro beda nowe to z checia pujde tylko troche pozniej ... bo nie mam pacc nie zgadzam sie z tym ze pacce maja czas na poczatku :/ Jesli ktos ma zamiar robic palla na jednym z nowych serwow piszcie na gg 7200005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do listy to : 1. gg:7200005 ![]() 2.Chęć do walki wybierz a,b,c a) od początku b) po jakimś czasie c) pacyfista ( nie walcze ) Tutaj powiem tak : jeśli bedzie o co to walcze ale raczej bede sie wstrzymywal z walkami chyba ze to bedzie np obrazanie polakow lub polski 3.niestety FACC 4.Pall (szukam palla ktory bedzie chcial skillowac piszcie na gg ![]() 5.To zalezy do skillowania propanuje venore do expienia thais bo mozna do 30 lvla bic cycki a pozniej dla swietego spokoju ab ![]() 6.na poczatku bede skillowal jak nabije skille 45/xx to zrobie okolo 13 lvl pozniej bede robiel 70/xx Dziękuje za wywiad ![]() Na obecnym serwerze mam 30 lvl w ostatnie 2 tygodnie nabilem 220 k expa ![]() ![]() Przy skillach 70/70 i 25 lvlu moge dojsc do gilii nr 2 ![]() Ostatnio edytowany przez tipsman - 21-03-2005 o 19:02. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak ty bez pacca chcesz 70 dista jako pierwszy nabić - taki to będzie jak nawet na rooku cie nie bedzie
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() taaa widze, że tu piszą posty w większości osoby które mało grają w tibie, i dla nich ta gra polega na zabijaniu innych nacji. Powiem wam jedno, nie grajcie w tą grę, rozumeim że all jesteście POL-SWE, VEN-BR, ale taka prawda że tamte noobki nie moga wpłynąć na wasze dalsze życie.
IMHO dlaczego conf~ przegrała na Pandori ? odp. Dużo dobrych graczy nie chciało sie przyłączyć, przyłączali się na 20-30 i poprostu nic nie robili tłuki swe na 10~ lev i blokowali miejsce do walki, nawet trapnąć nie potrafili porządnie.... 1. Na new serwer nie będziemy walczyć z Swe, albo Pl (ja i kumple) ale z pa i pk. 2. Róbcie pa to będzie wy vr reszta serwera ze mną włącznie 3. Chcecie być w rodzinie z osobami których nie znacie? ufacie im? na Xancie jest dużo dedów np Primavero Turi'el zabił Suki Turi'el (jeśli błąd to sry nie gram tam już ponad 0.5 roku) 4. Chcecie hunta bo jednemu z was nie będzie się już chciało grac i zrobi pk ? 5. nigdy nie będziecie rządzić na serwerze bo imho jesteście małe newbe co nasłuchały się o wielkich wojnach rasowych i teraz myślą że będą najlepsi
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() omg na forum szukac ludzi do zalozenia gildi majacej opanowac serwer >.< wlasnie to byl najwiekszy blad yatteringa na pandori - bral on niemal kazdego kto chcial dolaczyc, ew. patrzal tylko na lv. Do takiej gildi nie bierze sie pierwszych lepszych osob z brzegu. W takiej gildi wymagana jest silna, zwarta, zaufana ekipa gotowa do poswiecen dla rezty czlonkow, a na forum takiej ekipy nie znajdziecie. Dlatego zakladanie tej gildi ma sredni sens >.<
edit @up popieram. Bedziecie pa, pk - bedziecie walczyc z nami. Ostatnio edytowany przez Scream - 21-03-2005 o 19:13. |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
|
![]() nom prawda jesli nie bedzie takiego czegos ze facce tez moga serwer rozkrecac to bedzie do d*py :/ i raczej jako pierwszy nie nabije
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Garen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 141
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() w koncu beda nowe servy ^^ jusz skonczylem z starym servem mam nadzieje ze germany pvp - byloby super dzieki tibia.pl czekalem na te info jusz 2 tydzien ale warto wiedziec ze w przeciagu 1-2 tyg bedzie nowy serv ^^ a i paccek sie w koncu zwroci
![]() edit: popieram co do nie zakladania gildi aby miec jak najwiecej czlonkow bo to sensu nie ma, ja wole znalesc sobie qumpli na servi lub starych dobrych ychadzacych z novy i harmoni ![]() Ostatnio edytowany przez Peace and Love - 21-03-2005 o 20:24. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Kraków_NH
![]() |
![]() Popieram wszystkich którzy chcą pk pa. Żadnych gidli PA. Ja na początku nie zakładam jednak żadnej gidli, ani do żadnej nie wstępuje. Dopiero kiedy znajde jakiś ZAUFANYCH przyjaciól (not noob plz) to wtedy pomyśłe o gildi. Na 100% robie sorka więc cya there!!!!!
![]() Nie zamierzam zabijać ani br, ani swe. No chyba że będzie jakaś wojna i BĘDE MUSIAŁ w niej uczestniczyć. Jeśli nie to jestem raczej neutral.
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() No i my juz sie szykujemy z kumplami.
Ger pvp plska. A co do wypowiedzi kolesia Tipsmana to pewnie ze opanoujemy.Ja robie palka od razu mam pacca wiel luzz i ze poskilujemy.zaraz napisze do ciebie na gg to pogadamy |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() NIe wiem czy sie smiac czy plakac...
Haselka typu "opanujemy serwer" czy tez "Wojna ze Szwedami", wg mnie wypowiadaja gracze ktorzy albo osiagneli lvl duzo wiekszego niz 20, albo ci ktorym wiek nie pozwala na racjonalne myslenie. Przyklad nawet takiej Galany (w poczatkowej fazie -2miechy serwa) pokazal jak to mozna opanowac serwer i zabic Szwedow. A zeszta nieweim czy Polacy to az taki naro rasistow czy co, ale w Tibii widac jak na dloni nienawisc do Szedow i ew. do Br. ![]() Sam mam zamiar isc na tego serwa (ger,pvp) i mam nadizeje ze wojny nie bedzie a jak bedzie to ze bedzie ona pomiedzy gildiami a nie narodami jak to juz nieraz bywalo. Bo jezeli jakas gildia bedzie PK i PA to sam sie dolacze do wojny z nia nawet jezeli to bedzie gildia polska a mialbym walczyc ramie w ramie ze Szwedzkimi graczami, ktorzy niejednokrotnie sa lepszi od polakow ( nie sa to slowa do dobrych graczyz polski- nie mowie tu o hlvl bo i wsrod nich sa nOObki ale mowie o tych ktorzy cos umieja i chca sobie pograc). Dobra sie chyba za bardfzo rozpisalem i nikmomu niebedzie sie chcialo tego czytac ![]() P.S. Jak sa jakies bledy to sry, spieszylem sie troche i nie chce mi sie sprawdzac. Pozdro. P.S.2 Zaraz pewnie dostane z***ke od paru ludzi... ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Nikt ważny
|
![]() Aż się nie chce czytać tych śmiesznych gade. Nawe trochę mi żal tych, którzy lecą ciagle z serwera na serwer bo nie umieją grać i przenoszą się na nowy serwer bo na starym to są hunted albo co ^.-
A co do wyłączenia serwerów... może im się w końcu coś uda poprawić ![]() Cytuj:
Niech no tylko sprobuja.....
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |