|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Szkoda sie robi, bo Hya'ite to jeden z bardziej spoko h-leveli. Zawsze uhy kupuje po 2,7k ;] i sie nie targuje... Po drugie ci goście nie musieli mieć zbytnio wysokich skilli, aby go trafić, bo jak wiadomo hya posługuje się bronią dwuręczną, z tego co mi wiadomo tarczy juz dawno nie uzywa, dlatego shieldingu ma coś koło 75~80.
Za robienie takich trapów to od razu powinno być account until deletion... Polacy nigdy nie dojdą do porozumienia, tak jak np Szwedzi... A tak mało brakowało by Cramlotha dogonić... Cóż mogę powiedzieć, Hya'ite graj dalej!
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Kraśnik
|
![]() Polak polaka udupil tylko dlatego by pokazac innym ze zabil 134 lvl! Dajcie spokuj najpierw chcecie aby polacy byli najlepsi w tibie - a tak naprawde jak tak dalej pojdzie to nie bedzie wogole polakow highlvli! Gz za glupote dla kolesi co zabili Hya -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Kao'Shin i Icyrus to nie polacy -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny high lvl padł w pułapce na Isarze ;/
Cramloth 29.03.2005 20:36:00 CET Killed at Level 137 by Alliv (lvl 11) and by Pesko (lvl 11) ...
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Stargard Szczec.
|
![]() Mówicie, że Polak Polakowi...
Tylko 133 tam jest Polakiem, drugi napastnik to Szwed z drugim charem na Hibernie 100lev+ a drugiego nie znam... Ten Kao'shin to Yogih - High lev Rp. Ostatnio edytowany przez Elenus - 02-04-2005 o 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Nie wiem czy ktos tu juz wspomnial, ale uh trapy sa wg. Tibia rules nielegalne, i gdyby Hya~ podczas trapa zawolal(a) GMa, to wszyscy trapujacy dostaliby bana. Domyslam sie ze satysfakcje goscie mieli, ale to ze byl to uh trap taka satysfakcje bardzo powinno obnizyc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @up
wlasnie o to chodzi ze GM nie zawsze jest online, a teraz tak zrobili ze nawet nie mozna zobaczyc na jakim innym swiecie siedzi takze nie mozna poprosic nawet kumpla z innego swiata zeby zawolal :/ .Gm powinien byc 1 na 1 swiat i powinien byc online (w koncu jego praca co nie ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Wroclaw / POLAND
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lifely Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vincit Omnia
Świat: Hiberna
Poziom: 141
Skille: 19/25
Poziom mag.: 71
|
![]() Cytuj:
Poza tym pewnie nigdy nie bedzie "1 Gm na 1 swiat" bo co takiego GM'a ktory np. ma lvl 100 na serverze "A", bedzie obchodzilo zycie servera "B"? Wiem o tym z doswiadczenia, bo moj server - Hiberna - chyba jako jeden z nielicznych posiada ilosc GM'ow online rowna 1 ludkowi przez 10 miunt - NA MIESIAC. Nie mowiac juz o tym, ze nasze forum nie jest absolutnie monitorowane przez moderatorow (z najnowszych topic'ow mozna sobie poczytac u nas o trade postaci, bo kolo ma nowego ownera i chce byc unhunted, albo o papiezu ktory niezyje - gdzie na KAZDYM innym swiecie topici o papiezu byly automatycznie zamykane)... Tak wiec... Jesli kiedy bedziecie potrzebowali nagle GM'a online bo np. wasz kolega ma hack'a albo jest nielegalny trap - powiedzcie sobie "szkoda" i dajcie spokoj. Ja przynajmniej sie tego juz nauczylem, bo moj server jest zapomniany. I btw, apropo "Polacy trzymajmy sie razem"... HAHAHA, straszne. Sory, ale dlaczego mam sie trzymac razem z ludzmi, ktorzy maja 10 lvl i prosza mnie o "free itens" bo nie potrafia sobie sami zarobic (nie ma co, polacy sa leniwi), loguja sie tylko po to zeby mnie poobrazac (bo to fajne msg'nac 120 lvl i powyzywac od najforszych) lub probuja zabic myslac ze stoje afk pod domkiem. Poza tym, to ze jakis kolo jest np. PK albo PA to nie oznacza ze mam byc jego "przyjacielem" tylko dlatego ze jest tej samej narodowosci. W dupie mam narodowosc, jesli kolo jest zlym czlowiekiem i nalezy go wytepic. Sam mam wielu znajomych na swoim serverze, i powiem ze mam o wiele wiecej zaufanych osob w gronie zagranicznych znajomych, niz Polakow. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
"I ain't happy I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on" www.mangacity.go.pl Ostatnio edytowany przez kani_mani - 07-04-2005 o 17:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Hya~ moge tylko wspulczuc takiego trapa a szukajac GMa to radze zalukac zawsze na antcie tam prawie zawsz GM online 1 minimum jak jeszcze morzna bylo lukac to zawsze bylo tak 3GM antica 0 na moim a Hya~ powimnien grac dalej i odrobic to co stracil i narodowoasc niema duzego znaczenia liczy sie kto gra a nie skad jest
Któregoś dnia,Kiedy staniemy się mądrzejsi, Kiedy cały Swiat się zestarzeje Kiedy będziemy kochać I będę się modlił do kogoś abyśmy mogli jeszcze żyć żeby żyć i jednego dnia któregoś dnia Któregoś dnia,życie będzie sprawiedliwsze Potrzeby będą żadsze,a chciwość nie będzie popłacała Bóg będzie podąrzał do tego rozświetlonego przełomu Jeśli nie będziemy chcieli wejśc na księżyc,pozwoli temu przyjść jednemu dniowi,pewnemu dniowi Wkrótce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem tak: daje follow na tego gościa obok fire fielda. Używam destroy fielda, szybko go przesuwam i jestem na wolnej kratce.
destroy fieldy, fire bomby, desintegrate to podstawa, dzięki tym runom da się wyjść z około 90% trapów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Lodz
Imię: Macq the macq
Profesja: Paladin
Gildia: Jestem c***em z masła
Świat: Selka
Poziom: ~8
Skille: ~50/50
Poziom mag.: 4
|
![]() W hya'ite niwalili z hmm bo walili by w swojegoh trapera, chłopaki mają po 75 w swordzie i katowali hya--- dziwi mnie tylkoc zemu 130+ ek niema ze sobą df
![]() aha i ci panowie to szwedzi więc zamknijcie twarze o tych polakach i kao'shin ma 126 rp na hibernie więc niejest prostym noobem tylko wie co to trapy C ya |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
hmmm... racja i tu sie zgadzam( jedyna rzecz z ktora sie zgadzam z tym panem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Legend of Ogg
Profesja: Paladin
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 53
|
![]() Na Galanie radzę uważać na kolesi o ksywkach Tehec i Tahac, też tam trapują. Polacy, debile całkowici (zastanawie mnie, jak tacy dresiarze nabili 50lvl?).
A ja mam nauczkę, żeby nie robić za bohatera... Ale kolesie mają już hunta przez co najmniej 2 gildie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() a ja mysle ze tylko najwiekdze cipy pelady s****iele i inne moga tak robic nie sprubuja z nim na solo albo nawet niech ich bedzie 10 na niego 1 ale nie ma mozliwosc walki uciekania a co najwaznieksze uhania sie wcale nie mysle ze jest to dobry trap jest on jedynie hamski i tchuzliwy nawet bym go do neta nie dal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum