|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() konkurs na modka wygra math~, i zaraz potym wybanuje wszystkich ktorzy pisza denne, bezsensowne, kiczowate itp opowiadanka ;]
tak serio, to modem powinien zostac ktos rozsadny, kto codziennie przeglada forum, i potrafi w poscie kulturalnie (czasem moze i nie kulturalnie ;p) zapisac swoje mysli. |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Na temat tego kto ma najwieksze szanse nie bede sie wypowiadal
![]() (i tak kazdy wie ze potrzebuje 2 biletow do Gruzji(tak do Gruzji) na wakacje wiec kto lepsze wakacje mi zapewni to ma moda ![]() Kolejne konkursy pokazuja ze jednak ludzie niczego sie nie ucza, bysiek znowu podanie zlozyl ![]() Przemilcze podania ludzi ktorzy sa krocej niz miesiac na forum... I jak sie okazalo Gimlos mial racje mowiac na forum modkow ze znowu bedzie polew jak sie zrobi wysyp powrotow na forum ![]() I najlepszy tekst jaki widzialem do tej pory: Cytuj:
Cytuj:
Pozatym jestes w bledzie(nic nowego zreszta u ciebie), z ktorego na szczescie wyprowadzil cie juz Superman ![]() No i zapomnij o byciu modem, nikt na ciebie nie bedzie glosowal. I radze trzymac sie mimowszystko topicu, a nie prowadzic dysputy o zwierzetach pustynnych ![]() |
||
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() IMO modem zostać może jedynie ten, kto się na niego zgłosi [zdarzały się wyjątki od reguły, bodajże w postaci pana Polina].
A chciałbym także uświadomić parę osób, że skrótem od słowa doktor jest oczywiście dr - czasem więc mylnie nazywa się niektóre osoby z tego forum doktorami.
#45 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
#46 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Powstrzymam się od podawania mojego faworyta.
Zgadzam się z Tanatess, forum odwiedzam codziennie spędzam około 4-5 godzin czytając posty innych użytkowników (większość czasu spędzam przy komputerze, gdyż jest on przydatny w dokształcaniu np. języka, który studiuje), często nie odpowiadając nie z niewiedzy, a raczej z powodu iż ktoś już odpowiedział (chyba, że źle to poprawie), albo gdy temat nie ma najmniejszego sensu istnienia (wtedy to miałby ochotę tylko zamknąć ów temat). Nie podaje kto ma szanse wygrać, gdyż all spoczywa w rękach naszych modków i adminów. Down: No właśnie i po co wtedy jeszcze do nich dołączać i tworzyć totalny burdel i śmietnik, z którego nic nie wynika. Lepiej zapobiegać. Ostatnio edytowany przez DDoS - 04-04-2005 o 20:42. |
![]() |
![]() |
#47 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() UP: Tak, ale przegladac forum, a czynnie sie wypowiadac, to co innego. Jak czyta sie nieraz "potwory" albo "bronie...", to strach czlowieka ogarnia, gdy 5 osob kloci sie, a wszystkie sa w bledzie...
Cytuj:
@Topic : a mi sie wydaje, ze modem/ami zostanie/a osoba/y (hehe ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Mam trzech tak zwanych faworytów:
Gewof; p.l; Tanatess. Dlaczego nie Oxy? Bo za dużo burd robi na forum, sam miałem zaszczyt w jednej z nim uczestniczyć. ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 04-04-2005 o 20:35. |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
|
![]() To sa osoby, ktore wedlug mnie maja duze szanse na zostanie modami:
-p.l -Dwimenor -Tanatess -Cors Ent -A dlaczego ? -No bo tak ![]() + na inne, owion: -Adolphus Elbragol -Matheous -hoomik Innych osob nie wymienilem bo bo ich za duzo bylo ;] |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
A co do mnie, to i tak wiem, że modkiem nie zostanę, ale staruję odkąd jestem na forum... Wybierajcie Koronkowanego Rycerza II, on napisał super podanie, a nik to ma wogóle za***isty ![]()
![]() |
#51 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#53 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#54 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Nie liczy się ilość postów... Ja np. też niewiele piszę, co wcale nie znaczy że się nie udzielam. Po prostu udzielam się w inny sposób
![]() Modem niekoniecznie musi zostać osoba, którą wszyscy widzą, która dużo pisze... A co do atkusa... no cóż. Widocznie nie zawsze się udaje strzelić w dziesiątkę.
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() [email protected] się już rozprzestrzenia!!...
Konkurencja wzrosła. Dwimenor,Superman,tanatess,Nekromanta,Gewof,(wydaj e mi sie że kogoś pominołem),darosław ma duże szanse... edit@no właśnie o p.l zapomniałem ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE Ostatnio edytowany przez powrót vavca - 05-04-2005 o 14:55. |
![]() |
![]() |
#56 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Daroslaw ze swoimi testami xD stawiam piwo, że nie wygra
![]()
#58 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Tak wiec moim zdaniem najwieksze szans ma P.l oraz Dwimmenor.
A teraz podam tych, ktorzy wedlug mnie nie maja szans a wedlug ludzi wypowiadajacych sie nademna sa faworytami...Gewof, Superman oraz Raul. Mimo, ze darze Tych ludzi duzym szacunkiem to jednak wydaje mi sie, ze oni by sie do tej roboty nie nadawali ![]()
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Wieszok Na Moda
![]()