| 
 | |||||||
| Notki | 
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  15-04-2005, 15:47 | #41 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 01 2005 Wiek: 32 Posty: 94 Profesja: Paladin Świat: Isara Poziom: 40 Skille: 77+/62+ Poziom mag.: 11   |  LoL :] O jak dobrze że już wszystko działa bo zwalenie było jak niebyło emotów itp. Na szczęście nasza N I E Z A S T Ą P I O N A załoga Tibi.pl uporała sie z tym  Mam nadzieje że więcej takich awari nie będzie. // Sorry jak były jakieś błędy ortograficzne ale ja też jestem człowiekiem  Boka-knight 18 ( był przed hackiem )  | 
|   | 
|  | 
|  16-04-2005, 00:26 | #42 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 02 04 2005 Lokacja: Legnica Posty: 24 Stan: Tutor Imię: Hypnotyzer Profesja: Elite Knight Gildia: Fallen Phoenix Świat: Arcania Poziom: 50 Skille: 81/80 Poziom mag.: 6   |  Obrazki na tibia.pl A ja chciałem się zapytać dlaczego to samo dzieje się notorycznie na stronie tibia.pl?? Czy to też jest wina serwera z obrazkami?? To jest też takie denerwujące   . I to się dzieje po prostu notorycznie. Czasami są obrazki, a czasami ich nie ma. O co tutaj chodzi?? -------------------------------------------------------------------------- EDIT: No teraz jest OK. Ciekawe na jak długo  Ostatnio edytowany przez Hypnotyzer - 17-04-2005 o 01:01. | 
|   |