Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Broń i przedmioty

Notki

Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-02-2006, 19:17   #41
LolnY
Użytkownik Forum

LolnY's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
LolnY ma numer GG 9277178
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M4r3X
Nie rozumie poco wygłaszacie teorie.

Def tarczy oraz broni sumuje się. Lecz skill shieldinga liczy się jedynie przy tarczy. A do owego wyniesionegu wyniku: Shielding + Def Tarczy (dodaje się Def Broni).

Def dwuręcznej broni liczy się również, gdy często robiłem duele z kolegami, on z lancą ja z giant swordem i była różnica w hitach. Nie dostałem powyzej 80, a on często dostawał powyżej 90.

Dla porównania skille były takie same.

Dla tych któzy zostaną przy swojej teori.

Widze ze w podpisach często macie Sorcerer 30lv, Knight 21lv, itp.
Więc co wy możecie o tym wiedzieć? Sorcerer - Nigdy niczego nie blokowałeś więc poco się udzielasz w temacie na który nie masz wogule pojęcia.

Knight 21lv. Również niczego nie blokowałeś a jak już to zapewne szkoda ci uh więc bierzesz jak najwięcej shoterów. Ja blocząc GS'y na ok. 5 poszło mi 1 uh. Blokowałem z Vampka i Bright swordem.

Następne 5 blokowałem z Vampką - poszło 4 uh.
A kolejne 5 za pomocą Bright Sworda - poszło 10.

To że poszło mi owy 1 uh, na 5 Giant Spiderów nie jest wyssane z palca. Zabiłem ich wystarczająco dużo by wywnioskować ze schodzi mi jeden uh na 5 Giant'ów.

Więc nie rozumie poco osoby podemną odpiszą by znów zmieniać teorie, która została sprawdzona. A sami swojej nie sprawdzą tylko dumają. "Jakbys bloczyl z tym to by było tak." - A skąd wiesz ze nie inaczej, usłyszałeś od kolegi który nakłamał i co? Bedzięsz to rozpowszechniał? To powodzenia.

@
Znając to forum, za moim postem pojawią się kolejne 4 strony tzn "Dumania o własnych teoriach", było tak ale jest tak bleble.. masło maślane.
Jesli uważasz ze twoja teoria głosi prawde. Pokaż to za pomocą filmiku lub czegoś. Moją teorie poprze większość osób mająca 40+ Knight'a.
Po co tak przeżywasz? Ja moge teraz Ci powiedzieć że tu się pytają o bronie dwuręczne.

0 \/\/ |\| 3 |) \,,/(-.-)\,,/((-(-.(-.-).-)-))\,,/(-.-)\,,/ 0 \/\/ |\| 3 |)
LolnY jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania