|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja na Infernie mam palka (10lvl, 54/40), zginąłem nim już około 10 razy z powodu pk
![]() ![]()
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
Ja ginałem rzadziej ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Level - 20-05-2005 o 14:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Sposób na pk na infernie... Protector i qmple...
Lepiej nie Pkera w mieście/poza nim, tylko uciekaj do temple. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Ja gram krótko i powiem sposób na pcca
![]() Na rooku zdobywamy wszystko co najlepsze , i dobijamy z 75% lvl gromadzac fundusze na trolach, po czym udajemy sie do carlin i zakupujemy jakiś czar i spadamy na edron. (Najlepiej o póżnych godzinach 5-6 w nocy ). Na edron'ie idziemy w ustronne miejsce na mapie i podnosimy skille łowienia i mlvl. Jeśli nam się znudzi idziemy do troll cave i skllujemy & expimy. Po czym robimy questa w tej jaskini i mamy brass legsy ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sz#sz# - 15-06-2005 o 22:37. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() ja mam taki sposob na pkow (mam wszystkie chary na infernie w tym knighta na 33 lev, druta na 19 i pala na 17 (ktory dednal tylko raz od pkow!)
![]() jak gram palem/drutem/sorcem nie wychodze z miasta [daleko] bez 4mlv a jak expie, to zawsze w poblizu pz point np. tuiny swiatyni itp.; i oczywiscie takie zasady jak: *nigdy nie bij nikogo (chyba ze trenisz) - nie wiadomo kto ma jakie skile, runy, protecta (widzialem jak drut na 17 [Calivur] zatlukl kola na 11, przyszedl elite knight na 74 [Vinski], walnal hita exori i drut mial deda ![]() *od razu zwiewaj do pz i nie krzysz "pk, help", bo jeszcze inni cie zaczna lac
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() co to jest to E-PVP wogole??
wiem ze srever ale co na nim jest takiego podniecajoncego? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Sugide
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 72
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Re up:E-PvP=Pvp Enforced czyli można na takim świecie zabijać bez obawy o czaszki lub bany.Podniecającego hmmm... to ze każdy koleś może być twojim potencjalnym wrogiem.
@Topic:Koledzy,Protekcja u high lv najlepiej robić dla kogoś runki tzn byc jego providierem. Ostatnio edytowany przez Sugide - 16-06-2005 o 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Brazil
Stan: Na emeryturze
Imię: Eternal Oblivion
Profesja: Elite Knight
Gildia: masterzy
Świat: Amera
Poziom: 275
Skille: 114/110
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() ja na infernie mam goscia na 12 lvl (nie wiem jak to zrobilem ze mam taki na infernie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2003
|
![]() Ja osobiscie gram na inferni i nie siedze w takich po$%#@!&% miastach jak Thias lub Carlin. Idz najlepiej na Kazo i expij na dwarfach. U krasnoludków mieszka mało ludu i mało pekowców ! tak więc jest małe podobieństwo że tam cie spekują.
Sam tam mieszkam i spotkałem tylko 2 pekowców !!! dopuki nie nabiłem 15 lv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Żyrardów
|
![]() Cytuj:
Podaj swój, niedługo będzie test server, może miałbyś ochotę zaciukać takiego małego "Newbi" jak ja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() jak masz FACC to cuz nie dlugo pozyjesz na infernie czesto zbieraja sie grupka newbie 8-14 lvl i zaczynaja pekowac wszystko co im sie nawinie oprucz h-lvli czesto , jak PACC to Edron > Darashia i masz looz ja mam 20 lvl i ani 1 deada od nikogo na edron i darashi nikt nikogo nie bije no moze czasem xD