|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Roland : daj im kase, to pewnie ci dokladnie powiedza...chociaz raczej nie masz tej kasy, bo gdybys mial - bylbys modkiem ![]() ![]() Juz wiemy, czym sie ekipa modkow po miescie rozbija...
![]() |
#43 |
Nieobecny.
|
![]() Ej! a czemu ja nie wygrałem!!!!!1111111oneoneonerazrazraz
pszeciesz fpłaćlem 1337$$ na kónto karzdego modka!!! |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Cieszyn
![]() |
![]() Kurcze może mi ktoś powiedzieć jakie wymagania czeba mieć/ spełaniać??
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Skoro sie nie zgłosiłeś to albo a) tak naprawdę nie chcesz być modem b) nie wiedziałeś gdzie i jak się zgłosić - a skoro tego nie wiesz to nie nadajesz się na moda... @down Oj tam, czepiasz się ![]() A wyjątek potwierdza regułę... Ostatnio edytowany przez Dabek - 15-04-2005 o 22:55. |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Polinik - 15-04-2005 o 22:52. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Mimo że jestem tu od nie dawna to wypada pogratulować nowym modom. Z drugiej strony to ja wam współczuje.
![]() Cóż, życzę powodzenia nowym modom, przyda wam się w niektórych momentach. ![]()
#49 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() lipa, nie doceniłem możliwości (finansowych) konkurentów ... choć z drugiej strony będe przynajmniej w stanie siadać, nie to co biedny Raul, miesiąc będzie spłacał
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() Ale widać opłacało się, teraz mam ten upragniony "blue nick".
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#51 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() no gratki dla wszystkich nowych modkow
rozumiem ze imprezke nowi urzadzaja?
#52 | ||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Co do tych waszych rozczarowan wielkich: Widzicie moderatorzy inaczej oceniaja przy wybieraniu nastepnych modkow, dla nas nie wystarczy nabic ilestam postow obijajac sie po OWIONie i grafikach, albo wklejac wszedzie zdjecia wielbłądów... Osoby podawane przez wiekszosc jako wielkie rozczarowania odpadly praktycznie odrazu, tak jak wiekszosc ludzi. Cytuj:
-Najpierw odpadli ci ktorych wymienil Gimlos, za to ze kompletnie sie nie nadaja, -potem odpadlo pozostale 55~ osob, -zostalo 7 kandydatow, -modkami zostalo 5 Co moze mam jeszcze wszystkich z nickow wypisac? Nie podamy dokladniejszych danych bo nie ma sensu. ps. Jesli okaze sie ze jakims cudem bedziemy potrzebowac jeszcze jakis modkow, to mysle ze te 2 osoby ktore na koncu odpadly zostana modkami ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#53 |
Fallen Angel
|
![]() @Drom
Ech, to byly by to 2-gie osoby ktore nie wygraly by konkursu, a zostaly poproszone? Z tego co pamietam takim wyjatiem byl Polin.
#54 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Gratki, gratki =)
Teraz to także WY będziecie musieli wymyślać jakieś kosmiczne powody usuwania tematów, będziecie zasypywani setkami pw miesięcznie z przekleństwami i wyzwiskami na was i na wszystko właściwie, jak dacie komuś upomnienie etc Mam nadzieję, że się nie wypalicie i praca was nie przytłoczy ;>
#55 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Go Go Gimli ;d @Topic Gratz Gratz ;> Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 15-04-2005 o 23:42. |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Wiem, że miałem przynajmniej jednego głosa! [ale jednocześnie osoba, która głosowała od razu o tym zapomniała, więc prawdopodobnie to była pomyłka]
Co do zdjęć wielbłądów - nie wiem, czy to ja, czy Oxyś, a może obaj, ale to tylko taka zabawa. Powiem ci, że znam w RL osobę, która się kojarzy z wielbłądami, więc tak naprawdę, to to forum jest na drugim planie.
#57 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Na poczatku forum nie bylo czegos takiego jak wybory, wygladalo to tak, ze najpierw bosal poprosil maktusa zeby moderowal, cibozz nie wiem skad sie wzial ale tez go bosal pewnie poprosil, dobo i gremlin tak samo, n3m1 chyba tez, tak wiec sporo osob zostalo wybranych bez napisania podania, a Polin byl ostatnim takim przypadkiem, ale on konkurs wczesniej zlozyl podanie, jednak wtedy nie zostal jeszcze wybrany, wiec do konca to nie bylo tak bez podania ![]() ![]() @up: Ale ta koszulka z rozowym wielbladem jest mistrzowska ![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() ![]()
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Ej byście Tanę wybrali to przynajmniej byście się dofeminizowali (Tana nie bij!!).
Gratz dla nowych moderatorów i tak btw. wyrazy współczucia ![]() |
![]() |