|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ech, wyzwalem sobie mastera jak mialem 20 hp(na 30), mysle se 'lajtowo pojdzie' i mnie skroila menda
![]() A co do czarow-Skeleton Crew rulezzzz ![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Mam juz 10 lvl, Carving Knife i Stalliona! Jejejejeje...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
no tak a btw. od którego LVLa można bić dragi i gdzie ich szukać ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Ja też... Jeszcze o nas usłyszą! HAHAHA <napad szaleńczego śmiechu>!! :> PS Nie skomentujesz tego, że mam Stalliona, 10 lvl i Carving Knife? :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja mam stalliona, 9 gemów, tego nad carving knife oraz 10 lvl .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Polskie forum LoGD - Macie tutaj link do polskiego forum LoGD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() You have encountered Lady of the Lake which lunges at you with Excalibur!
Level: 10 Start of round: Lady of the Lake's Hitpoints: 105 YOUR Hitpoints: 101 Your skill allows you to get the first attack! You have encountered Lady of the Lake which lunges at you with Excalibur! Level: 10 Start of round: Lady of the Lake's Hitpoints: 88 YOUR Hitpoints: 89 Your stallion fights with you! You execute a DOUBLE power move!!! You hit Lady of the Lake for 81 points of damage! Lady of the Lake tries to hit you but you RIPOSTE for 3 points of damage! End of Round: Lady of the Lake's Hitpoints: 4 YOUR Hitpoints: 89 HAHAHA!! Król Artur plx? O_O ![]() Mam już teoretycznie 11 lvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:...
Gówno prawda ^^ ![]() I tak ja rulez ^^ (już nie długo się kaska uzbiera na naj armor ^^ - najlepszy armor dla wieśMaka ^^ ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 25-04-2005 o 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
hahahaha Ale i tak ja mam kasiorki pod dostatkiem (no narazie nie ... bo na armor nie starcza ale już nie długo ![]() ![]() To w banku + 3,5k ze sprzedarzy armora tego który mam tera ^^ . (a potrzebuje 10k, nie dużo ^^ ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm Arv i Shan ja myśle że najwyższa pora założyć sojusz ponieważ mefisto rośnie w siłe ! lecz wybór należy do was
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ae, przestan w kolko skamlec o ten sojusz, co?... WIem ze sie ich boisz, ale to jest lamerstfo... A jak sie nie boisz, to sie robisz nudny
![]() ![]() Wnerwilem sie dzisiaj, bo najpierw mnie w lesie dorwal wioslarz i zawiozl do Styksu, potem jakis potworek w krainie umarlych mial farta i mnie 'zabil', a jak na odchodne chcialem se hauntnac kogostam, to sie nie powiodlo(costam mi wyskoczylo ze spal i nie zwracal na mnie uwagi, czy cus takiego)... Pech, pech...
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm... Ostatnio trochę mnie niepokoi nagły wzrost lvlu u sirmefisto... Luckily, mam już prawie 12 lvl.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() You have encountered Bettie the Amazing Kung-Fu Butterfly which lunges at you with Stupendous Kung-Fu Wings!
ROTFL. Wyprobowalem na sobie wszystkie niemalze lokacje, eliksiry itd. w jednym z miast i jestem chodzacym eksperymentem-w menu Buffs mialem chyba z 5 czynnikow ![]()
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dlaczego Avag jest ZAWSZE przede mną...?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
taa....tylko że w mojej karierze ja zginołem z ....10 razy ^^czyli straciłem z 15k exp ;O .Teraz i tak mam 14 lvl i mam inną rase (nie jestem już człowiekiem ^^ ale zdradzić jak to zrobić nie moge ! Za to ta rasa ma bonus do defa +6 i dodakowy atak (znaczy się nie ture, ale idzie inny atak jak się atakuje potworki, srednio ten atak bije po 8 i jest nie skonczony ^^ ). Pozatym my z Shanem zakładamy Klasztor Dwóch Mieczy, Diamentowego i Mistrza Węzy (mój to Węży ^^ mam tatuaż węża so u know ![]() I moge w każdej chwili założyć tą Gildie, gdyż mam 13,5k oraz 22 gemy (a sojusz wymaga 10k i 10 gemów) . Narazie się wstrzymam i poczekam na nowy dzionek (13k x 10% ^^ = o 1k więcej ^^ ). Narazie i tak czekam aż będe Lordem (na bronie troche odkładam, mam już najlepszą dla wieśmaka + najlepszy armor -.- i zaczyna się nudzić -.- nie mam na co kasy wydawać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Avager widziałem Twoją rasę ciekawe jak to się robi (trzeba się tego dowiedzieć ;[ chyba że będziesz tak dobry i powiesz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |