|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: A ja mieszkam sobie w mieszkaniu
|
![]() No Draz Draz widac ci sie nudziło to powklejałeś co nie co ehh... Widac lubisz jak noobki sie cieszo na forum
![]() ![]() Sory chlopaki ze robie bledy ale zarywam lekcje w szkole ![]()
|
![]() |
#42 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Gimli, wiem. Swego czasu dostarczalem HMM dla Cors Enta, wiec interesoway mnie losy serwera. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zauwaz tez, ze czepialem sie tylko tego, ze Drazharm moglby dac screenshoty pokazujace rowniez ta czarniejsza strone wojny ( i nie mowie aktualnie o PA, bo to zdarzalo sie po obu stronach). |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() @Gimli, dziekuje laskawco, ze mnie nie wysmiewasz. Moja wdziecznosc nie ma w tym momecie granic!
Coz... gram od niedawna, a ze jestem typowym polskim noobem, nie udalo mi sie osiagnac zadnego wspanialego lvl. Zbyt czesto padam, zeby rownac sie z takimi pg, jak Wy, wspanialy Slient Force'ie! I rowniez szaaaalenie przepraszam, ze nie bralem udzialo w zadnej okrutnej wojnie, ktorych Ty, jako czlonek DoF'u, a pozniej SF'a, jestes wszak weteranem. Czy chcialem patrzec, jak wy giniecie? Nie. Apelowalem tylko o obiektywne spojrzenie na wojne, bo, jak juz pisalem, 90% uwaza ze zownowaliscie ich bez strat, ze Polacy (tu uklon w strone Minavand'a) wykopali wielkich, zlych swe z serwa i teraz poprowadza go ku chwale. @down: chcialem jedynie odrobiny obiektywizmu. A czy koniecznie zalezy mi na ogladaniu waszych deadow? Zszokuje Cie i powtorze, ze nie. Na azurze nie bylo mnie od dawna i nie zanosi sie zebym wrocil. Zreszta... do czego mam wrocic? Do 24 lvl maga (albo 23... nie pamietam juz)? Dlatego nie obchodzi mnie sytuacja, ani wasza, ani exDivinitusa. Prosilem tylko o nie dawanie pozywki dla wiekszosci polaczkow z tego forum i nie dopuszczanie do tekstow " Oni dali rade.. to chodzmy razem u***ac kilku swe" Gdzies cos podobnego juz tu przeczytalem i chyba nie musze wspominac, ze tego typu teksty mnie po prostu skutecznie wyprowadzaja z rownowagi. A wracajac do ostatniego pytania, owszem. Ale nie dla wlasnej przyjemnosci, bo to czy padacie, jak muchy (ew. jak ja - to juz prawie synonim), czy gonicie Bubble (czego wam i kazdemu graczowi szczerze zycze) mi poprostu wisi. Chcialem, zeby wieksza czesc tego forum zobaczyla, ze nie ma nic za darmo, ze walka pociaga za soba straty. Na jakim serwie to juz bylo? Polaczkowie zbierajacy sie w pkteamy i bijacy kilku swe, a potem ginacy na swe high lvl. Czy to ma sens? Nie sadze. <edit> Wlasnie tego chcialem uniknac... Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 24-04-2005 o 13:27. Powód: @down/znalazlem kilka cytatow. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Gratz wygranej wojny!
Hail SF! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() Gratz wygranej wojny...?
Moim zdaniem ta wojna sie nie roztrzygnela pszykaldem jest ostatni dead Adiego <Adi Gotti> i Sebridien'a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() OMG NA jednym screenie w bp masz fire axa i mms , + lejesz bez AOla Omg ..... Neewbie =D <joke>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() Cytuj:
Gdybyś był spostrzegawczy byś zauważył to że osoba robiąca screena padła <0 HP> wiec straciła AoLa.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
No fakt -.- ~Zwracam honor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() he gratki z wygrania wojny XD wiem ze troche późno no ale
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() A oto next SS z wojny
![]()
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() gratulacje
![]() ![]() nareszcie jakies sesowne sski ![]() ![]() no i tyle ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Memson - 02-05-2005 o 18:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Cytuj:
nie wiesz co mowisz dawni "pretoriansi" / "divinitus etc to nie jest holota to sa bardzo dobrzy gracze dlatego ta wojna trwala ajkies 8 miesiecy tak mi sie wydaje , jednak milo slyszec ze gdzies aliance wygral |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() Fajny ss'y najlepsze z Anhilatora
![]() (szkoda ze sie nie udal ![]() -------------------------------- Nick:Arthass Knight LvL:24 Skile:67/65 Lvlm:4 Swiat:Azura (rOx) The Best solo:[IMG]dragon[/IMG] The Best Team:[IMG]giantspider[/IMG] |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() kolejne screeny:
lvl100+ demon spawn: d lair, venore:
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() demona:
Death to Fangorn, Hail Mordor! Come not between Nazgul and his prey. prawda o zlodzieju Rydzyku: http://video.google.com/videoplay?do...&q=tvn&pl=true Ostatnio edytowany przez Drazharm - 04-05-2005 o 20:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() smierc Hawek`a, lvl 110 rp
Death to Fangorn, Hail Mordor! Come not between Nazgul and his prey. prawda o zlodzieju Rydzyku: http://video.google.com/videoplay?do...&q=tvn&pl=true Ostatnio edytowany przez Drazharm - 15-05-2005 o 03:29. |
![]() |
![]() |