|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD
|
![]() Cytuj:
Eh..... Wiesz co to jest literowka? Jezeli czlowiek za szybko pisze to nie zwraca uwagi na to co pisze. eh.... @topic Wedlug mnie drom nie zrobil bledu dajac ostrzezenie... Ja tam wierze w potege modow... Bo chyba by debila nie przyjdeli do modow, a ztego co widzialem to mody sa inteligentne... ( podlizuje sie im ) Buahahah. kto napisze ze sie podlizuje ? Dam Batona ! MilkyWay !!!!111oneoneone
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#43 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
2)Nie widze powodu zeby ulomnosc userow przypisywac dla forum i strony. To oni sa idiotami a nie forum 3)Widac ze jestes tu krotko, i naszczescie niedlugo cie pewnie nie bedzie. 4)Moze wiec przekazac "wladze" tobie, psychicznie statecznemy? 5)I kto tu sie czepia? Opuscil jedna spacje. Idz go spal na stosie. Co do zmiany obywatelstwa pomysl nie jest zly, bo wsyd mi ze jestem polakiem jak widze ze polacy nie umieja nawet poprawie wlasnego jezyka uzywac. P.S. Daswidania, 2 akryty, paszed won!
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 23-04-2005 o 15:46. Powód: Juz wszytko przeczytalem ;) |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Ty pier... gówniarzu, kretynie, zidiociały szczylu, nie wiesz czym się różni jedna literówka od całej masy błędów ortograficznych? |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() @Oxy spokojniej bo później będą twierdzić że niektórzy mogą bez żadnych konsekwencji bluzgać na ludzi.
@Roland pisanie muj zamiast mój jest czymś co nazywa się wtórnym analfabetyzmem, jednak prawda jest taka, że żeby nabawić się czegoś takiego, w kraju takim jak Polska (obowiązkowa edukacja) to trzeba być debilem (uwaga dla wszystkich dotkniętych słowem debil - jest to określenie medyczne używane dla ludzi uboższych w rozumie). Nie porównuj literówki z ortografią. |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
Adoolphus jest dyslektykiem i jakoś pisze poprawnie, ja jestem dyslektykiem i staram się pisać poprawnie. I jaki sens ma temat Drom jest nie sprawielduiwy czy modkowie są do dupy? Jak się wam coś nie podoba, to chyba nikt was tu na siłe nie trzyma, chyba że o czymś nie wiem ? :x |
|
![]() |
![]() |
#48 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
No ale niech Ci będzie: Niegrzeczny Oxy!!!! <przygraża palcem> Do pokoju i przez tydzień nie wychodzić! ![]() -edit- BTW(odnośnie wskazanego przez Dabka tematu): jakby ktoś się pytał to edity na czerwono są mojego autorstwa, będę tak poprawiał wszelkie błędy ortograficzne, nawet u modków, także strzeżcie się! -edit2- pisze się kłótnie // niestety nie mam praw w OWioN Poza tym znalazłem bardzo przydatny adres http://so.pwn.pl/, moim zdaniem powinien zostać dodany do edytora postów, jako jedno z podstawowych narzędzi ![]() @re: down Buu, nie ma tak, nie mam uprawnień w tym dziale, ja się tak nie bawię XP |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() @p.l Sprawdzian dla Ciebie: muj, ktury, lóbie, chomik itp. ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Rotfl.(co sie usmialem to moje)
Sensacja XXI w ktos dostal upomnienie (nie pierwszy i nie ostatni) i powstal bunt na tibi.pl uwazajcie moderatorzy buntownicy spala wam dom itp itd A co do tematu nie ma sensu jak juz napisalem u gory (nie pierwszy i nie ostatni ban lub upomnienie. A tu dokladne znaczenie Moderator(słownik) Moderator to człowiekktory wchodzi w relacje innych ludzi po to zeby ulatwic im porozumiewanie sie pomoc rozwiazac komflikt powsciagnac emocje umozliwic przeplyw inforamcji To tak na marginesie Ostatnio edytowany przez SAKU - 23-04-2005 o 16:54. |
![]() |
![]() |
#51 | |||||||||||||||||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Pomine fakt ze temat jest w zlym dziale oraz to, iż mogles to zalatwic na PW do mnie bądź do MatKusa z zazaleniem na mnie…. Jednak napisałeś temat na forum, jedyna roznica jest taka ze jakbys to na PW załatwił to tylko ty bys wiedział o tym jak się bardzo mylisz, a tak cale forum się dowie ze nie masz racji
![]() Myslisz ze poniosły mnie emocje? Ludzi piszących z bledami na forum jest tak wiele, ze dawanie im ostrzeżeń staje się rutyna. W tym nie ma żadnych emocji, to jest normalne postepowanie w takiej sytuacji. Użytkownikom nigdy nic nie pasuje, jak nie marudza ze na forum sa debile i nooby, to jak człowiek tępi takich to znowu się pojawia inny temat, tym razem ze jestem chamski i niekulturalny, bo walcze z idiotami na forum. Taa… ale już przywykłem do tego, nie jest to pierwszy raz i nie ostatni gdy ktos marudzi na to ze „jestem zły” ![]() Widze wielkie twoje oburzenie, ze napisałem ta uwage publicznie. Otoz wlasnie o to mi chodzilo i zrobiłem to jak najbardziej celowo. Zachowałem się jak zawsze się zachowuje w stosunku do takich ludzi, procedura postepowania jest prosta. Jeśli ktos napisze posta w którym jest pelno błędów, to kasacja i upomnienie, oczywiście kasacja „softem” i napisanie powodu, który jest zarazem zjechaniem publicznym takiego osobnika. Gdy ktos wali bledy w często uzywanych wyrazach i pisze „muj, ktury, muwie” itp. To dostaje wieksza ilość punktow ostrzeżenia, niż użytkownik który zrobil bledy w rzadziej uzywanych wyrazach. Do tego, jeśli ktos będzie na tyle genialny żeby walnac w tytule tematu taki blad jak „muj” to nie dosc ze dostaje najwieksza ilość punktow ostrzeżenia, to do tego temat podobnie jak post jest kasowany softem z publicznym zjechaniem osobnika(a ze jest to temat nie post, to bardziej rzuca się w oczy). Człowiek o którym mowa w tym temacie nie dostal bana, dostal 9pkt ostrzeżenia i tym samym ostatnia szanse i pewnie nikt poza modkami nie dowiedziałby się ze dostal on az 9 pkt, gdyby nie ten temat. ![]() Wiesz, dlaczego publicznie opieprzam ludzi za takie rzeczy? Bo sytuacja na forum tego wymaga, dajmy na to ze wchodzi ktos na forum i widzi temat skasowany za to ze autor napisal tytul z bledem i do tego widzi ze autor zostal niezle zjechany przez modka. Jaki wniosek wyciąga taki user? Ano taki ze na tym forum ludzie piszacy z bledami nie będą tolerowani, wiec użytkownik zaczyna wieksza wage przykładać do tego co pisze i czesciej zastanawia się czy nie zrobil gdzies bledu. Jeśli jedna osoba chociaż chwile zastanowi się nad tym co pisze, po przeczytaniu takiego powodu kasacji tematu to mój cel zostal osiągnięty. Dlatego wlasnie publicznie opieprzamy wszelkie przejawy lenistwa, idiotyzmu, noobowskiego zachowania i innych dziwnych przypadkow. Jakos nie widziałem jeszcze żeby ktos się do mnie plul o to ze go zjechałem, bo napisal w poscie „Jestem pierwszy”, a uwierz mi ze tacy to dopiero dostaja opieprz. Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() I tak, jestem wielkim chamem( ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() I jak już wczesniej pisałem, ja nie wybuchlem, potraktowałem tego użytkownika jak każdego innego, który tak postepuje. Cytuj:
I radze ci poszukac starszych tematow, bo nie raz ludzie mieli do mnie o cos pretensje i pokazywałem im ze sa w bledzie. ![]() Cytuj:
![]() Aha i nazwanie kogos idiota czy kretynem to według ciebie bluzganie? ROTFL. Założę się ze na codzien odzywasz się gorzej do kumpli. Cytuj:
![]() Jednak nas to nie interesuje, ze komus się to nie podoba, dalej będziemy tak postępować, a ja na pewno :> Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie zrobie ci tej przysługi zamykając ten temat, wejdzie tu jeszcze wiecej osob i jeszcze wiecej osob udowodni ci ze się mylisz oskarżając mnie. Nie znasz metod dzialania na tym forum, a się udzielasz na ten temat, to teraz masz nauczke ![]() Ehz… Co jak już się argumenty koncza to najlepiej zwalic na kraj? Cytuj:
Cytuj:
![]() No pewnie ze ten temat był jednym z najglupszych w tym roku. Dla tych którzy go nie widzieli podam tytul: „Ile najwięcej czasu poświęciłes/aś na logowanie się do Tibii ?” ![]() No i czyz nie mam racji? Pozatym dales go w zlym dziale, jak już to powinien być w Inne, nie w OWIONie. A o literowkach nie słyszałeś? Widzisz, ja robie literowki czasem, ty zakladasz idiotyczne tematy, kto jest gorszy? ![]() Nie zauważyłem tej literowki, jakbym zauważył to na pewno bym ja poprawil ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Green Peace dobralby sie do was! ![]() Czyli podsumowując: To, co zrobiłem było celowe i nie byłem przy tym wkurzony, to rutyna. To samo spotyka i będzie dalej spotykac tych, którzy pisza z bledami. Jeśli ktos ma zastrzeżenia, co do mojego moderowania, proszę bardzo. Możecie przeciez wysłać PW do MatKusa. ![]() Tibia.pl jest jak media markt… Nie dla idiotow. Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 23-04-2005 o 17:22. |
|||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD
|
![]() I napisal to co mial...
A tak BTW JAk matura? ![]()
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
"zlosliwy sarkazm bez konkretnego powodu nie jest tolerowany" Ja rozumiem, za sarkazm dostaje 3 punkty warna, a taki "Oxygane" jest bezkarny? Robi co chce i nic... Spoko... I jeszcze odnośnie reszty w skrócie dostane bana jeśli nie udowodnie Ci, że robisz coś czego ponoć nie robisz i jeśli tego nie zrobie, Ty zrobisz to czego nie robisz..(dasz mi bana za nic, chociaż tego nie robisz) Powiem jedno, jeśli mnie zbanujesz sam sobie odpowiesz... Ja będę tą osobą -,- A oto wyciąg z histori zbanowań: Angelo of hiberna Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Kretyn. Armandea II Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Idiot.
"Los dzielący ludzkie byty, na zabójców i zabitych, zmieści Cię w rubryce szerszej, tak w tej pierwszej..." Ostatnio edytowany przez roland - 23-04-2005 o 17:23. |
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Moim zdaniem Drom i tak ''łagodnie'' postąpił , na jego miejscu delikwent dostał by od razu Banana na conajmniej miesiąc ... |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Fallen Angel
|
![]() @Drom
Zachowaj sobie ten wywod, przyda sie jeszcze wiele razy ![]()
#56 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
Wydał mi się bez sensu, chciałem skasować, ale wtedy autor zacząłby jeszcze bardziej krzyczeć. Cytuj:
Odnośnie robienia jakichkolwiek błędów: gorąco polecam opcję "Podgląd posta", staram się zawsze z niej skorzystać zanim napiszę/zedytuję jakiś post, ponieważ czytając ponownie to co się napisało przeważnie jesteśmy w stanie wyłapać większość błędów (to tak jak z pisaniem wypracowań). |
||
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() A nielepiej by bylo zrobic tak jak w wordzie ze pokazuje ci bledy? JEzeli byloby to mozliwe ofkorz.
A co do tematu to mnie tez ****ica bierze jak patrze jak wy piszecie...
#58 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() A co do tego ze jesli cie zbanuje to bedzie to ban za nic. Ty moze wreszcie nauczysz sie czytac ze zrouzmieniem? Jesli mi nie pokazesz takich banow za nic, albo ostrzezenia za to, iz ktos robil literowki to dostaniesz bana za: -klamanie na forum -oczerniania moderatora forum, bezpodstawnymi oskarzeniami I co dalej to bedzie ban za nic? Powinienes miec bana juz dawno za glupote, ktora soba prezentujesz na forum. |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Cytuj:
Skoro modom i adminom puszczaja nerwy kiedy widza durne tematy, to wniosek jest tylko jeden- nie nadaja sie na to stanowisko. Przyjmujac stanowisko moderatora dobrze wiedzieli ze ich zadaniem bedzie obiektywne ocenianie czy post nadaje sie do skasowania a uzytkownik do dostania ostrzezenia, samowolnie zglosili swoje podanie, nie zostali przez nikogo zmuszeni, tak wiec marudzenie jak to im zle, jakie maja ciezkie zycie wydaje mi sie smieszne i absurdalne. Nie pasuje, to odejsc z pozycji moderatora, bedzie sie im wtedy zylo lekko i przyjemnie. No chyba ze sa masochistami ktorzy uwielbiaja zycie w mekach i cierpieniu.