Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-04-2005, 14:56   #41
Imprezowy Chłoptaś
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colier Scoredyne
Cytuję powód skasowania mojego tematu przez Dr.Omadera :
Temat skasowany przez Dr. Omader
Powód: I mamy oto zwyciezce!!!11 Doastales nagrode za najglupszy temat miesiaca i nominacje do najglupszego tematu roku!

Może to i był najłupszy temat miesiąca, ale co to znaczy "Doastales" to ja nie wiem. No co ? Też się czepiam! A co nie mogę ?

Eh..... Wiesz co to jest literowka? Jezeli czlowiek za szybko pisze to nie zwraca uwagi na to co pisze. eh....
@topic Wedlug mnie drom nie zrobil bledu dajac ostrzezenie... Ja tam wierze w potege modow... Bo chyba by debila nie przyjdeli do modow, a ztego co widzialem to mody sa inteligentne... ( podlizuje sie im ) Buahahah. kto napisze ze sie podlizuje ? Dam Batona ! MilkyWay !!!!111oneoneone

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-04-2005, 15:22   #42
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Imprezowy Chłoptaś
Eh..... Wiesz co to jest literowka? Jezeli czlowiek za szybko pisze to nie zwraca uwagi na to co pisze. eh....
Chodzi o to, że jeśli kogoś upominasz i robisz te same błędy, za które go upominasz... eh zresztą pomyśl
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline  
stary 23-04-2005, 15:30   #43
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxi
Szczerze co mnie obchodzi, że nie macie "łatwego życia" jacy ludzie są na forum tacy są ale wy jako "władza" powinniscie świecić przykładem. Ciekawi mnie co masz na myśli mówiąc wiekszość, że niby z tysiaca użytkowników tylko kilku nie jest "ułomnymi"?? No to nie świadczy dobrze o forum Tibia.pl i o samej stronie. W sumie nie ma co się dziwić, że bronisz kolegi ale troche samokrytycyzmu powinniście mieć. Rozumiem, że jest to Wasza "praca" ale jak macie słabe nerwy to po prostu ją zmieńcie. Widać trzeba mieć pewne predyspozycje psychiczne by "władać" takim forum a jak Wam puszczają nerwy to widocznie się nie nadajecie.
@OXYGANE
"Roland, Ty debilu, on mu nie dał bana, tylko upomnienie na które napewno zasłużył. Co jak co, ale Drom napewno nie daje banów i upomnień za nic".
Najpierw sam naucz się pisac potem wysyłaj ludzi do szkoły. A z tą zmianą obywatelstwa to chyba dobry pomysł.
1)Swieco jak malo kto...oczywiscie sa bledy i zareczam ci, ze da sie znimi o tym podyskutowac spokojnie.
2)Nie widze powodu zeby ulomnosc userow przypisywac dla forum i strony. To oni sa idiotami a nie forum
3)Widac ze jestes tu krotko, i naszczescie niedlugo cie pewnie nie bedzie.
4)Moze wiec przekazac "wladze" tobie, psychicznie statecznemy?
5)I kto tu sie czepia? Opuscil jedna spacje. Idz go spal na stosie. Co do zmiany obywatelstwa pomysl nie jest zly, bo wsyd mi ze jestem polakiem jak widze ze polacy nie umieja nawet poprawie wlasnego jezyka uzywac.
P.S. Daswidania, 2 akryty, paszed won!

Ostatnio edytowany przez Gangrel - 23-04-2005 o 15:46. Powód: Juz wszytko przeczytalem ;)
Gangrel jest offline  
stary 23-04-2005, 15:41   #44
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez roland
Chodzi o to, że jeśli kogoś upominasz i robisz te same błędy, za które go upominasz... eh zresztą pomyśl

Ty pier... gówniarzu, kretynie, zidiociały szczylu, nie wiesz czym się różni jedna literówka od całej masy błędów ortograficznych?
Oxygane jest offline  
stary 23-04-2005, 15:48   #45
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

@Oxy spokojniej bo później będą twierdzić że niektórzy mogą bez żadnych konsekwencji bluzgać na ludzi.

@Roland pisanie muj zamiast mój jest czymś co nazywa się wtórnym analfabetyzmem, jednak prawda jest taka, że żeby nabawić się czegoś takiego, w kraju takim jak Polska (obowiązkowa edukacja) to trzeba być debilem (uwaga dla wszystkich dotkniętych słowem debil - jest to określenie medyczne używane dla ludzi uboższych w rozumie). Nie porównuj literówki z ortografią.
ponczus jest offline  
stary 23-04-2005, 15:58   #46
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oxygane
Ty pier... gówniarzu, kretynie, zidiociały szczylu, nie wiesz czym się różni jedna literówka od całej masy błędów ortograficznych?
A ty wlasnie powinienes wyleciec z hukiem z tego forum, za to ze wyzywasz bez powodu. Wszystkich tak wyzywasz jak ktos sie troszeczke pomyli (lub nawet nie)?

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline  
stary 23-04-2005, 16:18   #47
she_devil
Użytkownik Forum

she_devil's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.

Domyślny

Cytuj:
OMFG, Bunt dyslektyków! Strach się bać
Leniwych dyslektyków.

Adoolphus jest dyslektykiem i jakoś pisze poprawnie, ja jestem dyslektykiem i staram się pisać poprawnie. I jaki sens ma temat Drom jest nie sprawielduiwy czy modkowie są do dupy? Jak się wam coś nie podoba, to chyba nikt was tu na siłe nie trzyma, chyba że o czymś nie wiem ? :x
she_devil jest offline  
stary 23-04-2005, 16:38   #48
p.l
eX Moderator

p.l's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem

p.l ma numer GG koniec tego dobrego
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sozemego
A ty wlasnie powinienes wyleciec z hukiem z tego forum, za to ze wyzywasz bez powodu. Wszystkich tak wyzywasz jak ktos sie troszeczke pomyli (lub nawet nie)?
myślę, iż chodziło tu bardziej o awersję do samego Rolanda, który jakoś ma skłonność sprzeczania się w sprawach oczywistych ... no chyba, że rzeczywiście nie widzi różnicy pomiędzy "połknięciem" spacji/literki, brakiem polskich znaków, a BŁĘDEM ORTOGRAFICZNYM (wszystkim, którzy nie rozumieją różnicy na prawdę współczuję).
No ale niech Ci będzie:
Niegrzeczny Oxy!!!! <przygraża palcem> Do pokoju i przez tydzień nie wychodzić!

-edit-
BTW(odnośnie wskazanego przez Dabka tematu): jakby ktoś się pytał to edity na czerwono są mojego autorstwa, będę tak poprawiał wszelkie błędy ortograficzne, nawet u modków, także strzeżcie się!

-edit2-
pisze się kłótnie // niestety nie mam praw w OWioN
Poza tym znalazłem bardzo przydatny adres http://so.pwn.pl/, moim zdaniem powinien zostać dodany do edytora postów, jako jedno z podstawowych narzędzi

@re: down
Buu, nie ma tak, nie mam uprawnień w tym dziale, ja się tak nie bawię XP

p.l jest offline  
stary 23-04-2005, 16:45   #49
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Trochę zbluzgałeś, ale czasami tak trzeba żeby człowiek na oczy przejżał. Skoro na kilka stron jest wałkowane o co chodzi, a ten dalej swoje, to tylko takie taktyki zostają.

@p.l
Sprawdzian dla Ciebie:
muj, ktury, lóbie, chomik itp.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  
stary 23-04-2005, 16:47   #50
SAKU
Użytkownik Forum

SAKU's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Warszawa

SAKU ma numer GG 8414984
Domyślny

Rotfl.(co sie usmialem to moje)
Sensacja XXI w ktos dostal upomnienie (nie pierwszy i nie ostatni) i powstal bunt na tibi.pl uwazajcie moderatorzy buntownicy spala wam dom itp itd

A co do tematu nie ma sensu jak juz napisalem u gory (nie pierwszy i nie ostatni ban lub upomnienie.

A tu dokladne znaczenie Moderator(słownik)
Moderator to człowiekktory wchodzi w relacje innych ludzi po to zeby ulatwic im porozumiewanie sie pomoc rozwiazac komflikt powsciagnac emocje umozliwic przeplyw inforamcji
To tak na marginesie

Ostatnio edytowany przez SAKU - 23-04-2005 o 16:54.
SAKU jest offline  
stary 23-04-2005, 17:08   #51
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Pomine fakt ze temat jest w zlym dziale oraz to, iż mogles to zalatwic na PW do mnie bądź do MatKusa z zazaleniem na mnie…. Jednak napisałeś temat na forum, jedyna roznica jest taka ze jakbys to na PW załatwił to tylko ty bys wiedział o tym jak się bardzo mylisz, a tak cale forum się dowie ze nie masz racji

Myslisz ze poniosły mnie emocje? Ludzi piszących z bledami na forum jest tak wiele, ze dawanie im ostrzeżeń staje się rutyna. W tym nie ma żadnych emocji, to jest normalne postepowanie w takiej sytuacji.

Użytkownikom nigdy nic nie pasuje, jak nie marudza ze na forum sa debile i nooby, to jak człowiek tępi takich to znowu się pojawia inny temat, tym razem ze jestem chamski i niekulturalny, bo walcze z idiotami na forum.
Taa… ale już przywykłem do tego, nie jest to pierwszy raz i nie ostatni gdy ktos marudzi na to ze „jestem zły”

Widze wielkie twoje oburzenie, ze napisałem ta uwage publicznie. Otoz wlasnie o to mi chodzilo i zrobiłem to jak najbardziej celowo. Zachowałem się jak zawsze się zachowuje w stosunku do takich ludzi, procedura postepowania jest prosta. Jeśli ktos napisze posta w którym jest pelno błędów, to kasacja i upomnienie, oczywiście kasacja „softem” i napisanie powodu, który jest zarazem zjechaniem publicznym takiego osobnika. Gdy ktos wali bledy w często uzywanych wyrazach i pisze „muj, ktury, muwie” itp. To dostaje wieksza ilość punktow ostrzeżenia, niż użytkownik który zrobil bledy w rzadziej uzywanych wyrazach. Do tego, jeśli ktos będzie na tyle genialny żeby walnac w tytule tematu taki blad jak „muj” to nie dosc ze dostaje najwieksza ilość punktow ostrzeżenia, to do tego temat podobnie jak post jest kasowany softem z publicznym zjechaniem osobnika(a ze jest to temat nie post, to bardziej rzuca się w oczy). Człowiek o którym mowa w tym temacie nie dostal bana, dostal 9pkt ostrzeżenia i tym samym ostatnia szanse i pewnie nikt poza modkami nie dowiedziałby się ze dostal on az 9 pkt, gdyby nie ten temat.
Wiesz, dlaczego publicznie opieprzam ludzi za takie rzeczy? Bo sytuacja na forum tego wymaga, dajmy na to ze wchodzi ktos na forum i widzi temat skasowany za to ze autor napisal tytul z bledem i do tego widzi ze autor zostal niezle zjechany przez modka. Jaki wniosek wyciąga taki user? Ano taki ze na tym forum ludzie piszacy z bledami nie będą tolerowani, wiec użytkownik zaczyna wieksza wage przykładać do tego co pisze i czesciej zastanawia się czy nie zrobil gdzies bledu. Jeśli jedna osoba chociaż chwile zastanowi się nad tym co pisze, po przeczytaniu takiego powodu kasacji tematu to mój cel zostal osiągnięty.

Dlatego wlasnie publicznie opieprzamy wszelkie przejawy lenistwa, idiotyzmu, noobowskiego zachowania i innych dziwnych przypadkow. Jakos nie widziałem jeszcze żeby ktos się do mnie plul o to ze go zjechałem, bo napisal w poscie „Jestem pierwszy”, a uwierz mi ze tacy to dopiero dostaja opieprz.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapral
W sumie masz racje ale nie zdziw sie jak ten post usunie
Nie kasuje takich postow, udowadniam autorowi, iż jest w bledzie.

Cytuj:
Ja dostałem od Dromadera warna za nic, lol Jeden punkt bez powodu... Ale Dromader taki już jest, cham i tyle(pewnie mnie za to zbanują)
Taa bez powodu mowisz? Dostałeś 6 punktow za zamieszczenie filmu z quest spoilingiem. To niby nie jest dobry powod?
I tak, jestem wielkim chamem(), bo walcze z noobostwem i kretynami takimi jak ty roland.

Cytuj:
Chodzi o Dromadera, o to, że daje bany za nic, jest ogólnie "nie-friendly" i ma za dużą włądzę, przez co bezkarnie może robić wszystko...
Masz 3 dni na pokazanie mi osoby, która dostala bana za nic. Jeśli tego nie zrobisz to sam zarobisz bana, bo już mam dosc twoich idiotycznych postow i kłamstw. Pozatym masz ciagle aktualne 6 pkt ostrzeżenia(od Gremlina i Gimlosa), do tego moje punkty które ci dalem już co prawda się nie licza, ale ciagle sa brane pod uwage przez modow, czyli masz tak jakby 12 punktow i dalej nie widze poprawy twojego zachowania. To jest wystarczający powod do bana, którego na pewno otrzymasz, bo nie ma takiej osoby, która dostalaby odemnie bana za nic. Na IRCu już masz bana, co tylko potwierdza ze na forum tez na niego zasługujesz.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajulec
Jakby za kazde przewinienie z regulaminu banowali, to aktywnych uzytkownikow bylaby garstka. Kazdy dobrze wie, ze czasami KAZDY wybucha.. czy to zwykly "szarak", czy mod, albo admin.
Dlatego nie banujemy wszystkich tylko najpierw dajemy ostrzeżenia.
I jak już wczesniej pisałem, ja nie wybuchlem, potraktowałem tego użytkownika jak każdego innego, który tak postepuje.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Imprezowy Chłoptaś
Czy drom nigdy nie zrobil bledu anawet jak to go zbluzgal? Nikt, bo moze dac bana !
No pewnie, ze zrobiłem i dalej robie czasem, ale jak tylko to zauważę to od razu poprawiam, no i nie wale błędów typu „muj”, „ktury”, itp.
I radze ci poszukac starszych tematow, bo nie raz ludzie mieli do mnie o cos pretensje i pokazywałem im ze sa w bledzie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radek 666
Tak, ale to nie jest powód, żeby kogoś bluzgać. Ale w sumie admin to admin, nic mu nie zrobisz co najwyżej on tobie.
Jak to nie? Możesz założyć taki temat jak ten, tylko w 99% przypadkow udowodnie ci ze to JA mam racje nie ty. Możesz tez wysłać PW do MatKusa, on jest głównym adminem i jeśli będziesz miał racje to mnie wywali…
Aha i nazwanie kogos idiota czy kretynem to według ciebie bluzganie? ROTFL. Założę się ze na codzien odzywasz się gorzej do kumpli.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
to banujcie takich, po co trzymac debili na forum? Dla liczby zarejestrowanych userow?
A co robimy? Ale widzisz jakie oburzenie zapada gdy dasz takiemu 9 pkt ostrzeżenia
Jednak nas to nie interesuje, ze komus się to nie podoba, dalej będziemy tak postępować, a ja na pewno :>

Cytuj:
Ciekawi mnie co masz na myśli mówiąc wiekszość, że niby z tysiaca użytkowników tylko kilku nie jest "ułomnymi"?? No to nie świadczy dobrze o forum Tibia.pl i o samej stronie
Nie tysiąca, tylko z 20 tysiecy użytkowników naprawde mala grupa potrafi myśleć. No nie świadczy za dobrze, dlatego staramy się z tym walczyc. Same ostrzeżenia i bany nie wystarczaja. Trzeba pokazywac ludziom publicznie ze nie będzie czegos takiego na forum, dlatego takie ostrzeżenia sa publiczne.

Cytuj:
W sumie nie ma co się dziwić, że bronisz kolegi ale troche samokrytycyzmu powinniście mieć. Rozumiem, że jest to Wasza "praca" ale jak macie słabe nerwy to po prostu ją zmieńcie.
No pewnie ze potrafimy na siebie spojzec krytycznie. I zapewniam cie, ze nerwy modkow sa bardzo mocne. To, co zrobiłem nie było z powodu nerwow, było normalna moja procedura postepowania z takimi osobnikami. Dlatego nie wiem, o co wam chodzi z tymi nerwami.

Cytuj:
Widać trzeba mieć pewne predyspozycje psychiczne by "władać" takim forum a jak Wam puszczają nerwy to widocznie się nie nadajecie.
Nikomu nerwy nie puszczaja, to normalne jak już mówiłem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Van Wojskowy II
Dr.Omader to wporzo ziom
Błagam! Tylko mnie nie nazywajcie „ziomem” -.-””

Cytuj:
Nie chodzi mi o to ze dajecie komuś bana czy kasujecie posty. Wy tu jesteście od tego by jak ktoś złamie regulamin to go karać za to, ale wymagam od WAS troche wiecej niz od zwykłych użytkowników forum a kultury przede wszystkim. Po to założylem ten temat by powiedzieć ze nie podobało mi się jak Dr. Omader potraktował tego kolesia i tyle. Moim zdaniem mogł normalnie skasowac temat a nie wyzywać go od kretynów i to publicznie.
Wyjaśniłem ci dlaczego to zrobiłem i dlaczego uczyniłem to publicznie, wiec tego posta już nie będę komentowal.

Cytuj:
Dobra zamknąć temat. Ja wiem swoje, Wy wiecie swoje. Nie ma sensu sie z Wami kłócić, widze że i tak nic nie zdziałam.
TO MY POLACY!!
Chciałbyś… :>
Nie zrobie ci tej przysługi zamykając ten temat, wejdzie tu jeszcze wiecej osob i jeszcze wiecej osob udowodni ci ze się mylisz oskarżając mnie. Nie znasz metod dzialania na tym forum, a się udzielasz na ten temat, to teraz masz nauczke
Ehz… Co jak już się argumenty koncza to najlepiej zwalic na kraj?

Cytuj:
OMFG, Bunt dyslektyków! Strach się bać
RUN TO THE HILLS!!!!1111

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colier Scoredyne
Może to i był najłupszy temat miesiąca, ale co to znaczy "Doastales" to ja nie wiem. No co ? Też się czepiam! A co nie mogę ?
Taa… tonacy brzytwy się chwyta
No pewnie ze ten temat był jednym z najglupszych w tym roku. Dla tych którzy go nie widzieli podam tytul: „Ile najwięcej czasu poświęciłes/aś na logowanie się do Tibii ?”
No i czyz nie mam racji? Pozatym dales go w zlym dziale, jak już to powinien być w Inne, nie w OWIONie. A o literowkach nie słyszałeś? Widzisz, ja robie literowki czasem, ty zakladasz idiotyczne tematy, kto jest gorszy?
Nie zauważyłem tej literowki, jakbym zauważył to na pewno bym ja poprawil

Cytuj:
Ty naprawde jestes niezmiernie tepy. Pokaz mi osobe która upomniałem za literowke. Masz na to 3 dni, tak samo jak z banem. I na pewno zakończy się to twoim banem, bo ani nikomu nie dalem bana za nic, ani tez nikogo nie upomniałem, ze robi literowki. Chyba ze pisalby każdy wyraz z poprzekręcanymi literami, ale takiego przypadku tez sobie nie przypominam. Wiec gratuluje już teraz bana. O jednego idiote mniej będzie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SAKU
uwazajcie moderatorzy buntownicy spala wam dom itp itd.
Mieszkam w bloku i mam królika! Chyba nie chcecie żeby niewinni cierpieli?
Green Peace dobralby sie do was!

Czyli podsumowując:
To, co zrobiłem było celowe i nie byłem przy tym wkurzony, to rutyna.
To samo spotyka i będzie dalej spotykac tych, którzy pisza z bledami.
Jeśli ktos ma zastrzeżenia, co do mojego moderowania, proszę bardzo. Możecie przeciez wysłać PW do MatKusa.

Tibia.pl jest jak media markt… Nie dla idiotow.

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 23-04-2005 o 17:22.
Dr. Omader jest offline  
stary 23-04-2005, 17:17   #52
Imprezowy Chłoptaś
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD

Domyślny

I napisal to co mial...
A tak BTW
JAk matura? Zdales? !
stary 23-04-2005, 17:19   #53
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader

Taa bez powodu mowisz? Dostałeś 6 punktow za zamieszczenie filmu z quest spoilingiem. To niby nie jest dobry powod?
I tak, jestem wielkim chamem(), bo walcze z noobostwem i kretynami takimi jak ty roland.

Masz 3 dni na pokazanie mi osoby, która dostala bana za nic. Jeśli tego nie zrobisz to sam zarobisz bana, bo już mam dosc twoich idiotycznych postow i kłamstw. Pyzatym masz ciagle aktualne 6 pkt ostrzeżenia(od Gremlina i Gimlosa), do tego moje punkty które ci dalem już co prawda się nie licza, ale ciagle sa brane pod uwage przez modow, czyli masz tak jakby 12 punktow i dalej nie widze poprawy twojego zachowania. To jest wystarczający powod do bana, którego na pewno otrzymasz, bo nie ma takiej osoby, która dostalaby odemnie bana za nic. Na IRCu już masz bana, co tylko potwierdza ze na forum tez na niego zasługujesz.
Po pierwsze tak, Do gremlina dostałęm warny za temat który skasował, a następnego dnia nie był skasowany(mam warna, a temat nadal jest) A od Gimlosa za cytuje:
"zlosliwy sarkazm bez konkretnego powodu nie jest tolerowany"
Ja rozumiem, za sarkazm dostaje 3 punkty warna, a taki "Oxygane" jest bezkarny? Robi co chce i nic... Spoko...
I jeszcze odnośnie reszty w skrócie
dostane bana jeśli nie udowodnie Ci, że robisz coś czego ponoć nie robisz i jeśli tego nie zrobie, Ty zrobisz to czego nie robisz..(dasz mi bana za nic, chociaż tego nie robisz)
Powiem jedno, jeśli mnie zbanujesz sam sobie odpowiesz... Ja będę tą osobą -,-

A oto wyciąg z histori zbanowań:
Angelo of hiberna Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Kretyn.
Armandea II Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Idiot.
tak w tej pierwszej..."

Ostatnio edytowany przez roland - 23-04-2005 o 17:23.
roland jest offline  
stary 23-04-2005, 17:20   #54
Vamerian
Użytkownik Forum

Vamerian's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków

Stan: Niegrający
Vamerian ma numer GG 2576346
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Omader
Błagam! Tylko mnie nie nazywajcie „ziomem” -.-””
A możemy ziomal lub ziomuś ? ^^

Moim zdaniem Drom i tak ''łagodnie'' postąpił , na jego miejscu delikwent dostał by od razu Banana na conajmniej miesiąc ...
Vamerian jest offline  
stary 23-04-2005, 17:24   #55
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

@Drom

Zachowaj sobie ten wywod, przyda sie jeszcze wiele razy

Gangrel jest offline  
stary 23-04-2005, 17:28   #56
p.l
eX Moderator

p.l's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem

p.l ma numer GG koniec tego dobrego
Domyślny

Cytuj:
Pomine fakt ze temat jest w zlym dziale
Powiem więcej, ten temat pierwotnie powstał w multimediach -.-
Wydał mi się bez sensu, chciałem skasować, ale wtedy autor zacząłby jeszcze bardziej krzyczeć.
Cytuj:
Tibia.pl jest jak media markt… Nie dla idiotow.
dobre, chyba rzeczywiście trzeba taki czerwono-czarny banner zrobić -.^

Odnośnie robienia jakichkolwiek błędów: gorąco polecam opcję "Podgląd posta", staram się zawsze z niej skorzystać zanim napiszę/zedytuję jakiś post, ponieważ czytając ponownie to co się napisało przeważnie jesteśmy w stanie wyłapać większość błędów (to tak jak z pisaniem wypracowań).

p.l jest offline  
stary 23-04-2005, 17:28   #57
Badzo
Użytkownik Forum

Badzo's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP

Domyślny

A nielepiej by bylo zrobic tak jak w wordzie ze pokazuje ci bledy? JEzeli byloby to mozliwe ofkorz.

A co do tematu to mnie tez ****ica bierze jak patrze jak wy piszecie...

Badzo jest offline  
stary 23-04-2005, 17:29   #58
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
I jeszcze odnośnie reszty w skrócie
dostane bana jeśli nie udowodnie Ci, że robisz coś czego ponoć nie robisz i jeśli tego nie zrobie, Ty zrobisz to czego nie robisz..(dasz mi bana za nic, chociaż tego nie robisz)
Powiem jedno, jeśli mnie zbanujesz sam sobie odpowiesz... Ja będę tą osobą -,-

A oto wyciąg z histori zbanowań:
Angelo of hiberna Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Kretyn.
Armandea II Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Idiot.
No i? Co mi tym udowadniasz? To ze nie podalem powodu to nie znaczy ze takowego nie bylo, ci dwoje dawali linki do keylogow na forum, a mi sie nie chce 500 razy pisac "Uzytkownik umiescil na forum linka do programu majacego na celu nieporzadane zainstalowanie sie w systemie ofiary, a nastepnie zapisywanie wszystkich wciskanych klawiszy i wysylanie loga takich akcji na podany adres e-mail"... Oni dostali tego bana i dobrze wiedza za co, to ze ty nie wiesz nie znaczy ze nie bylo powodu

A co do tego ze jesli cie zbanuje to bedzie to ban za nic. Ty moze wreszcie nauczysz sie czytac ze zrouzmieniem? Jesli mi nie pokazesz takich banow za nic, albo ostrzezenia za to, iz ktos robil literowki to dostaniesz bana za:
-klamanie na forum
-oczerniania moderatora forum, bezpodstawnymi oskarzeniami

I co dalej to bedzie ban za nic? Powinienes miec bana juz dawno za glupote, ktora soba prezentujesz na forum.
Dr. Omader jest offline  
stary 23-04-2005, 17:37   #59
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
@p.l
Sprawdzian dla Ciebie:
muj, ktury, lóbie, chomik itp.
lol? To ostatnie zakladam ze tez mialo byc z bledem, prawda?
hoomik jest offline  
stary 23-04-2005, 17:57   #60
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Powtarzam, nie da się żyć spokojnie na stanowisku moderatora/administratora. Wbijcie sobie to do głowy, do psiej nędzy!
Nie da sie? Nie wiesz w jakim jestes bledzie...

Skoro modom i adminom puszczaja nerwy kiedy widza durne tematy, to wniosek jest tylko jeden- nie nadaja sie na to stanowisko. Przyjmujac stanowisko moderatora dobrze wiedzieli ze ich zadaniem bedzie obiektywne ocenianie czy post nadaje sie do skasowania a uzytkownik do dostania ostrzezenia, samowolnie zglosili swoje podanie, nie zostali przez nikogo zmuszeni, tak wiec marudzenie jak to im zle, jakie maja ciezkie zycie wydaje mi sie smieszne i absurdalne. Nie pasuje, to odejsc z pozycji moderatora, bedzie sie im wtedy zylo lekko i przyjemnie. No chyba ze sa masochistami ktorzy uwielbiaja zycie w mekach i cierpieniu.

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania