|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() AaAa no tak... zapomnialalm wspomniec... mmm co miales na mysli mowiac ze lize dupe polowie ab'..? jak masz jakis problem to do mnie napisz na Gy Gy a nie podniecaj sie na forum ... ! >>> Nr mojego Gg 1659600 ... Dzieki syskim za wsparcie...
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2005
|
![]() hehe ostro cus mi sie zdaje ze bedzie ostro
![]() ![]() pzdr 4 korezik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() o lól, ale tu komus w czubie jeee jejejej jejejeeee bierzcie przyklad z ludzi normalnych, nad takimi przechodzice w milczeniu :=]
-------------------- o 2 lóle, bodajze 30 minuta, albo 31-32, ewidentny light hack, nóp lól Ostatnio edytowany przez emilok - 27-04-2005 o 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() mmm jak to sie nie spotkalismy? stales kolomnie dunbledorem czy jakims tam ***stwem.. nawet mnei ne zaatakowales... -.^ szkoda mi slow.. ale mam taka ochote cie zwyklinac... ze afff =/// i nie klam... bo ci to na dobre nie wyjdzie... jak by nie twoi koledzy ... to bys byl totalna lejba...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
|
![]() Ciekawe Jak zareagujesz na prawde napisana powyzej... moze rOok..? mmm a moze cos innego... lub cos bardziej atrakcyjnego... mmm... ja nic nie mowie... ale to zaczyna mnei coraz bardziej nudzic... jak wam sie tesH znudzi to dajcie znac <ziewa>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
|
![]() Prosilbym o zamkniecie tematu a Wszstko pisac tu!!!
http://forum.tibia.pl/showthread.php...917#post334917 TO jest ****A MOJA ODPOWIEDZ NA SMIERC YUSTY!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Thorvind.. kiedys byleś ciekawszym czlowiekiem.. milo sie z toba gadalo i wogule.... teraz najczesciej kupujesz chary, najczesciej takie chary selujesz i kupujesz nowe albo ida na waste Bo zabijasz ludzi z bylejakiego powodu bo masz "plecy" Najdluzej grales chyba tylko Kato ale jak kupiles knighta lvl i "plecy" udezyly ci do glowy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() ja sie nie wtroncam syscy mnie scigajo ale to szczegoł
![]() ![]() nie no Yusta i jej głupota rlz xD <szczerosc> ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() To co tu zobaczylem to po prostu jedna wielka chamówa...
1. Mogles go sam ubic, a nie korzystac z pomocy kumpli 2. Za duzo klniesz 3. Slabe skile troche jak na ten lvl (ale to szczegolik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() I co z tego?
Myslisz ze jestes dobry? Ze jestes Panem Titani? Dla mnie jestes smieciem, popatrz teraz co napisales i sobie odpowiedz czy takiego czlowieka nie uznalbys za jakiegos glupka. |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Nowy Targ
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jareecki - 29-04-2005 o 12:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() mimo ze widze 6 str przeczytalen jeda i nei wiem kiedy temat powstal ale skoro odswiezacie to nie wiem konczy sie keidy ewusia wlasi do domku tak jak ktos napisal ale zedytowal i ze ok a ja nie widze konczy sie w drzwiach -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Craven ochlon bo ci zylka we dupie pęknie, przestan sie drzec "hail kinari".
1. Oni jesli sie toba interesuja to tylko dlatego ze jestes w gildii niewolnikow (inna nazwa: lizodupow) Vazza. 2. Ty dla nich jestes taki "friend" jak dla mnie Johnny Gunsy mister universum (ci co sie interesuja wiedza o co chodzi -.-) 3. Jestes dla nich przydatny jako powod do zabijania malych leveli ^_^ 4. Twoja przyszlosc jest dla mnie jasna i oczywista: gildia niewolnikow vazza sie rozpadnie albo cie wywala, szwedom szybko znudzi sie polaczek ktory oprocz lizania dupy i bronienia sie kolegami nic nie potrafi -.- 5. Jesli chcesz o tym porozmawiac i wyleczyc sie z kompleksow - msg do Sprutnego Zbysia We burn? We rox? We kinari? we suxxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Kurde kumpli bijecie, Prosperiona mi nie zal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() przeniesc sie na inny swiat, zostawic was na chwile, a odrazu balaganicie ;>, przydalby sie tam dobry gs pod dp ab
![]()