![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
(w razie jakbyłbyś N00bem, choć nie mówię że jesteś, w tibi nie ma liter typu ą, ę, ó). |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Mówiłeś że kolejna część ukarze się dziś wieczorem a ja jej nie widze!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Co raz lepsze, tylko kurcze.... Przez cały czas mnie denerwuje to że nie powiedzieć wyrazu "orc" po polsku.... To jest "ork", a liczba mnoga to "orkowie" a nie "orci"... No chyba nie idziesz na orke na pole
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Zabawne
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() fake'i fajne ale mam dla Ciebie fajnąpropozycje:
jak coś piszesz na forum/fake'ach to najpierw napisz to w wordzie i sprawdź ortografie> A potem wytnij i wklej na forum ![]()
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
od wtorku wieczorem, do ŚRODY ok. 16 i o 16 powinna na 98/9% być. P.S. sorry za błędy, to Orci, ale tak z przyzwyczjenia! poprawie sie, a co do innych błędów, to staram Się robić ich jak najmniej, a nie sprawdzam ich, bo chce jak najszybciej napisać je na forum. |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() ![]() |
![]() Jak dla mnie to jedne z lepszych jakie widziałem
![]()
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() my tu gadu gadu a piątej czesci jeszcze nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Sorki croval za mowe o spóźnieniu ale ten fejk bardzo mi się podoba i czekam z niecierpliwością na następne części
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() Coraz lepiej ci idzie. Niewielkie błędy ale nie rażą w oczy. Rób dalej bo chcę zobaczyć dalszy ciąg.
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Nie mogę doczekać się następnej częśći!
Fajnie gdyby w nastepnej części orkowie rozwaliły jakiś budynek ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do tego budynku, to jest niemożliwe! Otóż dlatego, że Orcowie nie chcą niszczyć miasta, tylko nim zawładnąć!
P.S. Cz. 5 skończona! Za chwile zaczne ją umieszczać na forum! ![]() No i doszło! A więc zapraszam na część 5, zatytuowaną "Wyzwolenie N00bów". Mam nadzieję że wam sie to spodoba: Oo! Wiadomość doszła mailem, widze że Cipsoft unowocześnił nieznacznie Tibię! ![]() Od razu chciałem wypróbować nowe moce i czary! No i... ![]() Zszedłem na dół, gdy tu nagle wyszło pełno Orcow, nie mogłem wymyślić jaki czar użyć, gdy tu nagle! ![]() Ręce same mi uderzyły! ![]() Pobiegłem do Świątyni, żeby przywitać posiłki! Doszły po godzinie! ![]() Nie mieli wysokiego lvl, ale to po walce z Orcami, mówili że dedneli w obronie miasta z 15 razy. Poszedłem, po pomoc w odbiciu N00bów do Owadów lecz... ![]() Po chwili umarł. Poszliśmy do jaskini, jak Orcowie nas zobaczyli, to od razu zaczęli uciekać! ![]() Po chwili dedły. Powiedziałem N00bom, żeby Się odsunęły, lecz wiadomo jak to N00by, nigdy nie słuchają!Zaczęliśmy niszczyć płotek, N00by lekko obrywały i... ![]() Jak ich uwolniliśmy, powiedzieliśmy że idziemy na wojnę! Więc niech lepiej uważają! C.D.N. Proszę o komentarze! Ostatnio edytowany przez Crowal - 09-05-2005 o 20:51. Powód: No i jest! |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Gołdap
![]() |
![]() Dlamnie wszystko bomba!!Normalnie Super wypas!!Gratz.Pomysł fajny wykonanie mi sie podoba i w ogóle!!SUPER!!
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Twoje fake'i są super chyba najlepsze jakie oglądałem dawaj jak najszybciej część szóstą
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() Tym razem mniej błędów ort. i od razu lepiej się czyta!! Pozdro
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Niezłe,niezłe sorry że na ciebie krzyknołem
![]() więc zmieniam troszenke: Wykonanie:9/10 Fabuła:7/10 Razem:8/10 P.S:Rób więcej tych faków,lepsze ma chyba tylko Alan i Radek 666 Ostatnio edytowany przez Oerta - 05-05-2005 o 18:14. Powód: Troche mnie wtedy poniosło |
![]() |
![]() |
#57 |
Krzyżak
|
![]() Spro błędów i fabuła taka sobie....
Pomysł 8/10 Wykonanie 6++/10 |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2005
|
![]() Sporo błędów np. Przybył GM Polak i GM Gandalf a gdy wyzwalałeś noobów zamiast GM Gandalf było GM Sorc.... Jak wypowiadałeś czar to pewnie korzystałeś z czcionki odpowiadającej wiadomości serverowej z konwertera YAYUU a niebardzo to pasuje do wypowiadania czarów
![]() Ocena: Wykonanie: 7/10 Fabuła: 9/10 |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Crowal - 05-05-2005 o 18:42. Powód: Ktoś usunął Swój post. |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maciejus pogromcus
Profesja: Knight
Gildia: Resercheas dragon ball
Świat: Julera
Poziom: 16
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A mi się to podoba i nieprzestawaj robić tego fake story. Po za tym ci 2(czy 3) poprzednicy nieznają się na fake'ach i rób je dalej!!