![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: GRO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Matteo
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 13
Skille: 55/55
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja mam konto i na sokkerze i na hattricku, ale sokkera wcale nie gram a hattrick zaczyna mnie nudzic. Podobno niedlugo wyjdzie jakis nowy menago Menago
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Patol - 16-07-2006 o 01:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Dzis o 17.50 ostatnia kolejka (Troche glupio mi sie trafilo, moj pierwszy Sokkerowy mecz i odrazu koniec kolejki).
Ja pochwale sie moim 17-latkiem: Bolesław Czartoryski, wiek 17 wartość: 485 000 zł, wynagrodzenie: 4 900 zł boska forma beznadziejna kondycja, dostateczna szybkość, słaba technika, mierne podania, tragiczny bramkarz beznadziejny obrońca celujący rozgrywający dostateczny strzelec Ma jescze duzo czasu by sie wytrenowac, a juz ma celujacego rozgrywajacego ![]()
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cisza przed burzą... FC Korki - barca 26 FC Korki: Nadrill - zalogowany barca 26: Krzch Rozgrywki: Liga VI.0401 Rozpoczęcie: 2006-07-16 18:49 (+24 min) Stadion: FC Korki Arena Region: Lubuskie Pogoda: silne zachmurzenie ulewny deszcz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Astteam - Promil
Astteam: morw2 - zalogowany Promil: chlebs Rozgrywki: Liga VI.0056 Rozpoczęcie: 2006-07-16 17:52 (+9 min) Stadion: Astteam Arena Region: Śląskie Pogoda: nieznaczne zachmurzenie ciepło Mecz się jeszcze nie rozpoczął. mój pierwszy mecz i z liderem do tego ;/ a 19.07 towarzyski ... @strażnik~ mecze są o konkretnej godzinie i siędowiedziałem o której dziś (tj. dzień meczu) ja place trenerowi 72,5k i mam 23 zawodników ale musze ich powyrzucać, a co do szkółki to musisz mieć tam trenera ale co dalej to nei wiem ;f
[HACKED] Ostatnio edytowany przez morwi - 16-07-2006 o 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ja gram z drużyną z przedostatniego miejsca. Przed meczem mam zamiar zapolować na jakiegoś dobrego pomocnika. ; ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Ja tez gram z druzyna z przed ostatniego miejsca
![]() A co do szkolki to mam tam trenera i to tego za 45 tysiecy
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Michail Fradkow
|
![]() Fc Bysiu - PBsnipers Wadowice 2:1. Z meczu jestem srednio zadowolony.. ale to byl pierwszy i trzeba cieszyc sie z wygranej.
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() faken szit !
10 minuta.. Połubiński odgrywa z pierwszej piłki. Jest Kruszewski, trochę gubi się przyjmując futbolówkę. Piłkę otrzymuje Grüter. Grüter popisuje się znakomitym uderzeniem. GOOOL!!! Astteam - Promil 1:0 72 minuta.. Do piłki dochodzi Ratkowski. Golc wyłuskuje piłkę spod nóg przeciwnika. Golc odgrywa z pierwszej piłki. Piłkę otrzymuje Bonini. Bonini popisuje się znakomitym uderzeniem. Słupek!!! GOOOL!!! Remis. Astteam - Promil 1:1 2 strzały 15 3 przewinienia 0 w sumie i tak dobrze że remsi z liderem ;p @By$iu gz wygranej ;p edit: btw. wie ktoś jak to jest z tymi treningami? ustawiłem trening zaraz po otrzymaniu drużyny i nei wiem czy awansują pod koniec tygodnia i w nowym tygodniu moge zmienić trening już ?
[HACKED] Ostatnio edytowany przez morwi - 16-07-2006 o 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja dostałem baty... 0-2. ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 1-1
![]() Czas zaczac transfery bo za dobrze to oni nie grali :/ no i juz jest 1 transfer Krzysztof Dolecki, wiek: 29 wartość: 388 000 zł, wynagrodzenie: 4 800 zł klub: FC Tojtoje, kraj: Polska znakomita forma mierna kondycja, tragiczny bramkarz dobra szybkość, solidny obrońca solidna technika, niedostateczny rozgrywający dostateczne podania, niedostateczny strzelec dalem za niego 350 tysiecy dobrze czy zle bo nie znam sie na cenach :/
Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 16-07-2006 o 20:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no nei wiem, ja za bardzo dobrego strzelca z bardzo dobrymi podaniami dełem 308k i dobrze zrobiłem bo dzięki neimu była bramka ;p teraz licytuje obrońce..
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() celująca kondycja, solidny bramkarz
solidna szybkość, beznadziejny obrońca niedostateczna technika, niedostateczny rozgrywający przeciętne podania, tragiczny strzelec Kolejny sakup dalem za niego 390 tys
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no niby dobry jak narazie bramkarz, ale ja mam dobrego i też wystarcza narazie, ale za to obrońców mam do dupy ;/
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() mhm,nawet fajny ten sokker. Dzisiaj 1:1 w rozgrywce ligowej. Jak narazie troszku motam się w tej grze,ale jakoś daje rade
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
|
![]() Witam. Proponuje wam nie robić żadnych transferów na początek, ew. kupić dwóch skrzydłowych z dobrą szybkośćią. W Sokkerze niedługo nowy sezon, jakieś plany? Ja narazie nie chce wejść do piątej ligi, ten sezon który bedzie teraz mam zamiar zakończyć na 3-5 miejscu. A w przyszłym wykosze cała moją lige i mam zamiar awansować do 5 ligi. Jakie są wasze plany? Pozdrawiam
-jeyti
![]() |
#56 | |
Michail Fradkow
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Sprzedana Postac
Stan: Niegrający
Imię: Damio Vanhalen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 151
Skille: 95/71
Poziom mag.: 23
|
![]() Gdzie moge ustawic jaki zawodnik ma grac na jakiej pozycji?
I czy oplaca sie kupic dobrego trenera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak szybkosc tu kupujesz co ma bardzo dobrą szybkości. A skład to musisz miec jakies mecz, potem jak sie zalogujesz to masz po lewej stronie przycisk Mecze (takie boisko, czwarte od góry). Zjezdzasz na sam dol i tam jak masz jakis mecz w poblizu to naciskasz ustawienie. I potem u góry masz zakładke skład.
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Sprzedana Postac
Stan: Niegrający
Imię: Damio Vanhalen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 151
Skille: 95/71
Poziom mag.: 23
|
![]() Jonasz Topcia, wiek: 41,
wynagrodzenie: 149 300 zł klub: FC Portki, kraj: Polska olśniewający trener Skuteczność treningu: nieziemska kondycyjnego, niesamowita bramkarzy nieziemska szybkościowego, nieziemska obrońców nieziemska techniki, niesamowita rozgrywania celująca podań, magiczna strzałów |
![]() |
![]() |