|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Sam mialem pacc na 16 levelu przez 3 miesiace miealem pacc a poziom prawie ten sam (bylem poczatkujacy i niedoswiadczony a takto tylko strojiku uzywalem a statkow nie uzywalem 3-4 gora bo jak miale maly lvl to sie wydawalo ze drogo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2006
Lokacja: From Heart
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
Poziom: 30
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Cytuj:
halp nóób |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Pacc dobrze jest kupić na 20 lvlu (sorciem, drutem) i knightem/palkiem gdy się ma dobre skille.
Oczywiście można teraz o tym gadać bo jeśli kupimy pacc przed 20 lv to nabijemy go duzo szybciej niż z facc i, aż tak dużo dni tego pacca nie stracimy. Cytuj:
Na pacc area (jeśli nie jest to 2-dniowy świat of course) można wbić 8 lv w 2h i to luzem bez żadnych wyrzeczeń -.^
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 22-04-2006 o 10:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie mozna mowic o tym kiedy kupic pacc. Pacca mozna kupic na kazdym levelu bo z paccem 20 level przy dość intensywnej grze to jest 1 dzień wiec to nie zalezy. Mozna w mniej niz miesiac wbic 50 grajac intensywnie. Kwestia jest czy umiesz wykorzystywac zalety tych przywilejów jakie daje pacc.
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: NISKO :p
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() ja sie wlasnie zastanawiam nad kupnem pacca mam 11lvl i skile 58/41 ale nieweim czy dobre skile ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a ja kupilem na 14 i wcale nie zaluje chociasz zaczolem uzywac dopiero od 29 dnia(na innych servach gralem) to w 9 dni wybilem 21 lvl i tak jak sobie przejde sie do kumpla ktory skilluje w mino piramidzie to po drodze 2k expa =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |