|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: W Polsce
![]() |
![]() zaproponuj rodzicą np: że bedziesz sie lepiej uczył zrezygnuj z kieszonkowegopopytaj o wiecej obowiązków domowych o prezent na urodziny (pacc) na samych rodzicach jest sporo możliwości!
|
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Stone'Bezel
Profesja: Knight
Gildia: Jestem wolnym Łowcą Smoków XD
Świat: Fortera
Poziom: 12
Skille: 36/36
Poziom mag.: 2
|
![]() hehe ja za kaske z komuni kupilem wiele zeczy b odostawalem tylko kase:/ miedzy innymi komputer ale to kiedys wtedy jescze drogie jak hu.............. kompy byly za 6 tysow taki szajs ze sie mozna bylo serwac czekajac az ci sie gra wczyta
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() nie mozna spokojnie?
![]() ale nie zgodze sie z tym ze to czy mamy na pacca zalezy od wyksztalcenia rodzicow. np. moi sa w separacji, mama ciezko pracuje, znajduje na wszystko czas, nie brakuje nam nic ale wiesz, 3 rodzenstwa to tez a to brat chce na kino a to siostra na plyte... uwazam ze sprawa pacca nie zostanie rozwiazana znizka cen... ale jak juz wspomnial ktos mozna zarobic powolo |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() moji rodzice sa wyksztalceni na tyle ze moge miec co chce , ale tez nie zawsze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Ja jak narazie mam wysztalcenie srednie a na kase nie narzekam?
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() widzisz mieszkales kiedys w Warszawie? lub w miastach bliskich od warszawy? naprzuklad Mińsk mazowiecki? tam jest inaczej niz w np Sokółce , tam nikogo nic nei obchodzi nie ma plotek itp a w warszawie to jak ktos z twojej kalsy zobaczy cie na ulicy zbierajacego puszki to rozpowie calej budzie jescze dolozy co nieco dla lepszych efektow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Wiem coś o tym. No ale co się poradzi jak osoby w wieku 14 < lat zachowują się jak dzieci śmiejąc się ze wszystkiego albo jak stare bapcie (specjalnie) plotkując co krok że ten robił to ten tamto. Poprostu nie zwracać na to uwagi. Ten kto mądry będzie wiedział że rozpowiadający takie głupoty to debil.
PS: proponuję zrobić oddzielny temat/przeniesć te posty do OWION pod nazwą "Praca dla młodzieży i co się z tym wiąże" |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ale dalej nie odpowiedzials mi na pytanie. i gdzie ja wspomnialem, ze zbieram puszki? Juz jestem na tyle stary, ze moge zalozyc wlasny biznes.
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() bez wyksztalcenia nie masz dobrej pracy a sa takie prace ze nawet nie musisz sie podniesc z krzesla a zarabiasz forutne
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @boberman: NIe... wszystko zalezy od tego jak sie zaangazujesz we wlasna dzialalnosc. To, ze magisterke zdales na 5 nie oznacza, ze bedziesz zarabial niewiadomo ile.
Trzeba pracowac, miec pomysly, poparcie, dzialac aktywnie... przynajmniej na poczatku. Bez tego nic ci nie wyjdzie. myslisz, ze Bill Gates od razu dorobil sie fortuny? Moj sasiad po zawodowie zalozyl firme i kasy ma wkrocie. Moj znajomy po studiach pracuje ze mna w UP i zarabia mniej niz ja. Kasa nie jest pochodna wyksztalcenia ale TWORCZEGO MYSLENIA.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 09-05-2005 o 15:48. |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
To sie ciesz...bez rodzicow bys to takiego stanu nie doszedl i nie ma co na nich zwalac wine za to, ze nie moga ci kupic pacc, za to na pewno wydadza lepiej te pieniadze na jakies ubranie czy cos innego. Trzeba im dziekowac, za to ze zyjemy, a nie j***** im do glowy o jakims paccu. Jedni moga miec co chca i inni zyja od 1 do 1, ja gdybym chcial to mysle pacc bylby w zasiegu reki, ale nie odczuwam na razie potrzeby kupna pacc-a moze kiedys sie to zmieni.
||
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok. jak skoncze zbierac na komorke to zaczne zbierac na PACC (lato idzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#57 |
The Witcher
|
![]() CipSpft nie jest instytucją charytatywną. Przecież tam też pracują zastępy ludzi, którym trzeba zapłacić za ich pracę. Utrzymanie serwerów, tworzenie nowych ... to wszystko kosztuje.
Mylicie się, że Cipsoft nie idzie na rękę graczom, których nie stać na płacenie. Tibia jest jedną z nielicznych gier online, w które można grać za darmo. Na co wy liczycie, że zaczną pracować za darmo lub dopłacać do interesu ?
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Cytuj:
Topic: po co takie pytania przeciez wiadomo ze cipsoft musi na czyms zarabiac nie? |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Grudziadz
![]() |
![]() A zalezy Ci na PACC? To calkiem inna sprawa. Jezeli chcesz miec PACC dla szpanu, to kasa odgrywa wieksza role. Jezeli jednak do ciekawszych celow - od razu cena wydaje sie inna
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Pacc nie jest drogi oplaca sie go kpic z kilku powodow:
mozesz isc na dodatkowe wyspy na niekturych mozesz nabic 24 lvl w dzien masz nowe wyglady noby sie ciebie boja ze skoro masz pacc musisz miec lepszego chara nowe czary szybciej idzie mana i zycie ! sam bgym se kupil jak bym mial kase |
![]() |