Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-05-2005, 22:55   #41
Manhunt
Guest

Król New serwer

Ello Lantan ja tez szukam ekipy na nowego serva . Mozemy wbic razem ale trzeba skolowac przynajmniej z 20 polakow zeby zalozyc good gildie.. i jak juz to sie uda to expimy hard zeby zadna inna gildia nas niewy***ala z serva. aa i jeszcze jedno jak jusz dobieramy ludzi to zeby zabardzo kozakow niebylo bo przez to mozemy upasc Lanton napisz ena gg jak bedziesz dostepny
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-05-2005, 13:41   #42
KaGe
Użytkownik forum

KaGe's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Dębica

Strzałka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _thor
Zapowiada sie rowniez, iz na nowy serwer przeniesie sie dosc spora grupa Polakow (dla zainteresowanych istnieja juz 2 grupy Polakow juz zorganizowanych w gilide). Na podbuj serwera raczej jednak bym nie liczyl. Jesli Polacy chca byc zauwazeni, to na pewno musza dazyc do pokoju (a nie jakies wojny narodowej). Mam nadzieje, ze na nowych serwerach bedzie panowac wzgledny spokoj i harmonia
Zapraszam na nowy serwer wszystkich graczy, ktorzy szukaja milej atmosfery i nowych przygod, a nie miejsca nowej dominacji i wyscigu szczurow (lvli)
Widzę że na tym forum są jeszcze ludzie z głową
Ci którzy już teraz deklarują ownowanie serwer... hm no cóż, życzę powodzenia ale ja zostaje (idę xP) z _thor ' em
KaGe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2005, 13:43   #43
Aristo~
Użytkownik Forum

Aristo~'s Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Wiekszosc Morgany w tym ja wyberiamy sie na nowy server. Idziemy na drugi niemiecki pvp wiec jesli chcecie "opanowac" server to lepiej tam nie idzcie bo nie potrzeba nam takich ludzi -_-

Ostatnio edytowany przez Aristo~ - 20-05-2005 o 13:56.
Aristo~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2005, 14:18   #44
KaGe
Użytkownik forum

KaGe's Avatar

Domyślny

Hm. No więc jeśli chcemy się wszyscy spotkać na nowym serwie ( a chcemy? bo chyba o to chodzilo w tym topicu ) to ustalmy że wbijamy się na serwer z fajniejszą nazwą ^.^

...joke wbijmy się na 2 niemiecki pvp, co wy na to?
stary 20-05-2005, 14:43   #45
Shins
Użytkownik Forum

Shins's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: B-wo City

Shins ma numer GG 1633070
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaGe
Hm. No więc jeśli chcemy się wszyscy spotkać na nowym serwie ( a chcemy? bo chyba o to chodzilo w tym topicu ) to ustalmy że wbijamy się na serwer z fajniejszą nazwą ^.^

Ok ja w to wchodze Co do morgany to właściwie Avis strasznie kozaczyło (najlepsza gildia na serwie, anglicy i szwedzi w większości)- dostałem hunta za to że expiłem na Tombach . Myśle że najlepiej byłoby gdyby nasza gildia była pokojowa.
Shins jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2005, 14:46   #46
Lanatan
Użytkownik Forum

Lanatan's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Park Yellowstone

Lanatan ma numer GG 6270872
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manhunt
Ello Lantan ja tez szukam ekipy na nowego serva . Mozemy wbic razem ale trzeba skolowac przynajmniej z 20 polakow zeby zalozyc good gildie.. i jak juz to sie uda to expimy hard zeby zadna inna gildia nas niewy***ala z serva. aa i jeszcze jedno jak jusz dobieramy ludzi to zeby zabardzo kozakow niebylo bo przez to mozemy upasc Lanton napisz ena gg jak bedziesz dostepny
pisz nawet jak bede niedostepny czesto jestem na niewidocznym a zreszta mam dane zeby niepokazywac statusu nieznajomym (czesto mam opisy z przeklenstwami a mam ciocie ktora ma mnie na gg, niechce zeby widziala takie opisy , znam jej numer na pamiec i niemma jej zapisanej ) a i jeszcze 1 ja z nikim niezaczynam wojny , chyba ze szwedzi wypowiedza to bede walczyl chodzby mnie mieli zrookowac to tyle

Ostatnio edytowany przez Lanatan - 20-05-2005 o 14:47.
Lanatan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2005, 16:23   #47
Aristo~
Użytkownik Forum

Aristo~'s Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:

Proponuje isc na pierwszy
Aristo~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2005, 16:29   #48
Shins
Użytkownik Forum

Shins's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aristo~
Proponuje isc na pierwszy
LOL, co za różnica ??? Jeden grzyb
stary 20-05-2005, 16:31   #49
Baron
Użytkownik Forum

Baron's Avatar

Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: poznan

Baron ma numer GG 6039925
Domyślny

Cytuj:

Ja sie zgadzam pod warunkiem ze bedzie to zwykly PvP ewentualnie e-PvP
Baron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2005, 17:22   #50
Blaha
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2005

Domyślny

ja na e-PVP nie idę, nie ma bata. Aha i co do serva bo w końci nie wiadomo czy wyjdzie jeden czy dwa niemieckie PVP wię cproponuje żeby napisać w tym topicu od razu po powstaniu servkow, napisanie nazwy serva na który idziemy
Blaha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2005, 18:22   #51
Lanatan
Użytkownik Forum

Lanatan's Avatar

Domyślny

Robimy Glidie mam Logo Mam nazwe tylko potzreba ludzi Nieumie wklejać na forum Zdjęć więc loga niepokarze (a jest warte obejrzenia , Kumpel odwalił dobrą robote ) Glidia nazywa sie Saint Devils, Rangi juz wymyślone Zgłaszajcie sie na gg <6270872>

Ostatnio edytowany przez Lanatan - 20-05-2005 o 19:06.
stary 21-05-2005, 18:29   #52
Shins
Użytkownik Forum

Shins's Avatar

Domyślny

I trzeba się umówić konkretnie, który serwer, kto idzie, żeby nieporozumień niebyło. Mam nadzieje że zgłosi się was duuużo . (Zgłaszajcie się ci którzy mieli jakieś przyzwoite lvle )
PS.
Gadajcie na gg nawet jak niedostępny jest Lanatan, (bardzo często siedzi na niewidocznym) jak coś to na moje gygy.

Ostatnio edytowany przez Shins - 21-05-2005 o 19:47.
stary 21-05-2005, 19:59   #53
Bonhert
Użytkownik Forum

Bonhert's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Dzierżoniów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sharley
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nobles
Świat: Guardia
Poziom: 138
Skille: 100
Poziom mag.: 21
Bonhert ma numer GG 1567423
Domyślny

Pozdrowienia dla ludzi, którzy chcą "rządzić" serwerem z 20 ludzi, których poznali przez forum i to tydzień przed powstaniem serwera . Wiesz jak wyglądała by wasza pierwsza wojna? 3/4 ludzi nie bedzie mogło akurat grac, albo komp im sie zepsuje...

A propo...nie liczylbym ze nie powstanie serwer non-pvp...bowiem został już tylko 1 niemiecki serwer ze statusem "normal" (reszta jest "full").

Osobiscie mam juz dosc serwerow pvp (pozdro w szczegolnosci Isara, Valoria & Elysia), bowiem mam swoj honor i nigdy nie tancze jak mi zagraja.
Z niecierpliwoscia czekam na serwer non-pvp .
stary 22-05-2005, 23:00   #54
Shins
Użytkownik Forum

Shins's Avatar

Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bonhert
Pozdrowienia dla ludzi, którzy chcą "rządzić" serwerem z 20 ludzi, których poznali przez forum i to tydzień przed powstaniem serwera . Wiesz jak wyglądała by wasza pierwsza wojna? 3/4 ludzi nie bedzie mogło akurat grac, albo komp im sie zepsuje...

A propo...nie liczylbym ze nie powstanie serwer non-pvp...bowiem został już tylko 1 niemiecki serwer ze statusem "normal" (reszta jest "full").

Osobiscie mam juz dosc serwerow pvp (pozdro w szczegolnosci Isara, Valoria & Elysia), bowiem mam swoj honor i nigdy nie tancze jak mi zagraja.
Z niecierpliwoscia czekam na serwer non-pvp .
Nawet tak niemów jeśli niebyło by serwera PvP to byłbym zmuszony skończyć z tibią. Moim zdaniem serwery Non-pvp tracą wiele uroku gdy czasem niemożna kogoś uderzyć Co do tego " Pozdrowienia dla ludzi, którzy chcą "rządzić" serwerem" to mam nadzieje że niemuwisz o ekipie Lanatana -.- .

Ostatnio edytowany przez Shins - 22-05-2005 o 23:02.
stary 23-05-2005, 07:46   #55
Lanatan
Użytkownik Forum

Lanatan's Avatar

Domyślny

Właśnie shins . Ja na non-pvp nieide denerwuja mnie takie servy na rooku rook na mainie rook (taka przenosnia , niedowalać sie do tego ) idzie sobie taki 100 level z lootem z dli naprzyklad podchodzi 8 lev , kradnie mu cos z loota tamten nic mu niemoze zrobic. albo inny przyklad expisz se na rotach przychodzi jakis noob i wpier.lalala ci sie w expa a ty co mu robisz ? mowisz ze go shakujesz ? więc ja ide tylko na server normal pvp PS. ale głupio po formacie
stary 23-05-2005, 14:44   #56
Bonhert
Użytkownik Forum

Bonhert's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lanatan
Właśnie shins . Ja na non-pvp nieide denerwuja mnie takie servy na rooku rook na mainie rook (taka przenosnia , niedowalać sie do tego ) idzie sobie taki 100 level z lootem z dli naprzyklad podchodzi 8 lev , kradnie mu cos z loota tamten nic mu niemoze zrobic. albo inny przyklad expisz se na rotach przychodzi jakis noob i wpier.lalala ci sie w expa a ty co mu robisz ? mowisz ze go shakujesz ? więc ja ide tylko na server normal pvp PS. ale głupio po formacie
A na pvp co mu zrobi? Zabije? Przeciez to i tak postac-zlodziej. Zreszta jak ktos umie grac to sie nie da okras 2x wolniejszej postacii...

ps. nie mowie ze nie bedzie serwera pvp, ale non-pvp tez prawdopodobnie bedzie
stary 23-05-2005, 15:56   #57
Lanatan
Użytkownik Forum

Lanatan's Avatar

Domyślny

w sumie non pvp dawno niebyło , ja ich nielubie i na pewno na taki niepujde. TYLKO zeby niezrobili 1 niemieckiego non pvp i 1 niemiecki pvp enforced a 2 amerykanskie normal pvp bo na amerykasnki nieide (lagi) a na Epvp i NonPvp niepujde bo nielubie niech tylko poprawie ocenki i bede szpilal 24h na dobe nieno az taki maniak niejestem
stary 23-05-2005, 18:00   #58
Bonhert
Użytkownik Forum

Bonhert's Avatar

Domyślny

e-pvp nowego juz prawdopodobnie w ogole nie bedzie. cipy nie widza zainteresowania dotychczas powstalymi
stary 24-05-2005, 12:57   #59
KaGe
Użytkownik forum

KaGe's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bonhert
Pozdrowienia dla ludzi, którzy chcą "rządzić" serwerem
powtarzam: nie planujemy bawić się w jakieś ownowanie... poszukujemy ludzi na nowy serwer którzy szukają dobrej zabawy
stary 25-05-2005, 12:29   #60
KaGe
Użytkownik forum

KaGe's Avatar

Domyślny

Berylia - Exzig msg me
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania