|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Ja na początku lipca planuje wyjazd do Zakopanego pod namioty, a w drugim tygodniu sirpnia na mazury. Resztę czasu wypełni się ogniskami, jazdą na rowerze i graniem na kompie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mam takie plany:
*pojechać do Torunia *ściągnąć kuzynce tibię *grac z nia w tibię *co najmniej 15 razy odwiedzic Mc'donald *zjeść 10 pizz *zrobić z kuzynka i kuzynem balange (zawsze rodzice ida do babci a ja z kuzynami zostaje w domu) *nauczyć sie tańczyc salsę *Zacząć trenowac z kuzynką gre na pianinie *powrót do Swinoujscia z kuzynką , kuzynem , ciocią i wujkiem *w Świnoujściu chodzic na plażę i oto koniec wakacji
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Moje plany na wakacje?
*Obóz wspinaczkowy od 1-14 lipca. *Wyjazd do Tunezji z rodzicami i bratem *Wyjazd na oboz na Sycylie, razem z kumplami. *tak po 2-3h dziennie tibii *Gra w piłkę *Odpoczywanie od szkoły *Zdobywanie serca pewnej fajnej laski ze szkoły ![]() * Wreszczie muszę się nauczyć pieprzonego manuala na mojej kochanej dualówce ( To ona ----> ![]() ![]() Noi to chyba wszystko Enjoy~ =*
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Stan: Niegrający
Imię: Maxi skywarien
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
![]() * odrobine Tibii
* wyjazd do Rzymu ![]() * plaza * rowerek z qmplami ![]() *no i nie zaszkodzi troche po byc na naszym oskowym Forum hrhr zbieramy tam sie cala ekipa gadamy o tibii i gnijemy z swoich akcjii starych o raz o innych rzeczach niz tibia -.- czyli wszystko co bedzie sie dalO ![]()
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Ja sam nigdy do konca nie wiem co bede na wakacjach robic, ale co tam...
Napewno bedzie : - Piłka nozna i innych sportow troche (rower takze) - Namiot - Licze ze z dziewczyna zrobie jakis wypad (jeszcze musze ta dziewczyne znalezc, ale to wsumie blisko ![]() - Wycieczka do dziadkow.. Wiecej nie wiem... Napewno sie cos znajdzie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Psi worek liczba postów:404,error
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pan Gienek spod pubu
Gildia: Master żule
Świat: Wódkera
Poziom: 52%
Skille: 90/100
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() Oto moj plan wakacji:
Rano-sniadanko,Czekam na qmpli przed pcetem godzina 11:00-W drzwiach mojej chaty Joł idzesz na basen albo jedziesz na czyste Na basen moze tak ale na czyste nie bo jakas baba sie tyfusu czy bronkanowca zbawila BASEN pol godziny godzina na basenie i caaaly dzien na PC (chyba ze znowu braciszek skorzysta z "Ukochanego (na odwrot)" IE i caly dzien na basenie a jak nie uzyje to caalutki dzien przed cudem techniki Pc (Personal Computel) No i jak samochod bedzie dzialal to na kolonie pracownicze organizowane przez "Rodzice i Dziadostwo" P.S Moze co niedziele bede jezdzil nad soline K.P.S Koorwa chyba ide z tego forum bo tu sa same bogacze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sasek62 - 04-06-2005 o 21:17. Powód: łół |
![]() |
![]() |