Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 02-06-2005, 10:27   #41
Malumiasta
Użytkownik Forum

Malumiasta's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Z nienacka

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Malumcia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dies Irae
Świat: Secura
Poziom: 113
Skille: 66/66
Poziom mag.: 73
Wyślij wiadomość przez ICQ do Malumiasta Malumiasta ma numer GG 6058709
Domyślny

Hmmm...
1) Dwa lata temu w październiku. Goniłam się z kumpelą [nie pamiętam o co poszło], mój ukochany asfalt był mokry [ah te jesienne deszcze] tak więc szybko się wywaliłam... nie było aż tak źle - 'tylko' wystawiłam sobie bark prawą ręką nie mogłam ruszać dopóki mi jej nastawili [głupi jasio rulahhh...] a potem zapieprzałam ponad miesiąc w usztywniaczu na całą klatę... mniam

2) Rok temu, również w październiku! Tym razem na treningu, na które miałam zakaz od pierwszego wystawienia barku... wpierw z dwie godziny strzelania z łuku, potem wzięłam się za walkę... do dziś pamiętam panikę kumpla, jak z nim walczyłam i nagle, jak brałam zamach mieczem padłam na ziemię z ręką pod dziwnym kątem od tego czasu nabawiłam się nawykowego zwichnięcia barku, o walce na miecze musiałam zapomnieć - i dlatego też w avatarze widnieje moja łapka z metalową jedynką...

3) Z góry przepraszam, jeśli na forum są też przedstawiciele tejże, hm, interesującej grupy społecznej, ale od tego wypadku po prostu do dresów jestem uprzedona. Było to tydzień temu, w dzień matki. Wracałam wieczorem z dwoma kumplami, jakiś koleś zapieprzał za nami na rowerze. Nie wiedziałam, że jedzie, tak więc wydarł się na mnie dopiero ok pół metra za mną. Zdąrzyłam się tylko do niego odwrócić, a ten wpadł na mnie z całą prędkością poleciałam głową na mój ukochany asfalt, jechałam po nim łbem i łokciami. Kumple i jacyś obcy ludzie zaczęli mnie zbierać z ziemi, podczas gdy pan dres wstał, opieprzył mnie, że ma kierownicę skrzywioną i szybciutko odjechał... starta skóra na głowie wcale nie jest przyjemna :/

pzdr
~ HAIL DIES IRAE ~
Malumiasta jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-06-2005, 10:46   #42
Snicckers
Użytkownik Forum

Snicckers's Avatar

Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: B-sTok

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Snicckers ma numer GG 1038113
Domyślny

Dobry temat

A co do topicu to nie wiem czy to był wypadek czy raczej głupota ale bolało . Tak więc po ukochanej lekcji Bioli dorwała nas na przerwie nauczycielka (mnie i kumpla) powiedziała że syf w sali zrobilismy i dała nam klucz żebyśmy posprzątali ... w sali znaleźliśmy tone papierków (normalka) więc wzieliśmy miotłe i lecim.. aż nagle POMYSŁ gramy w baseballa ja mu żucałem gąbke a on odbija szczotką OK ja żuciłem ten sie zamachnąl i sie szczotka od trzonka odczepiła i mi prosto w czerep

Od teraz dbamy o porządek w sali
Snicckers jest offline  
stary 02-06-2005, 11:20   #43
Darky
Użytkownik Forum

Darky's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: A ja mieszkam sobie w mieszkaniu

Domyślny

2 lata temu pierwszy dzień wakacji wziełem rower i w droge poszlifowac z kumplami. Była wtedy pewna stroma góra na ktorej robili jezdnie zjezdalismy z niej była bardzo stroma i długa... Jechałem strasznie rospedzony... Najechałem na beczke podskoczyłem lekko do góry i najechalem na jakis kamien dalem kozla za rame roweru na twarz... Śmiali sie ze mnie bo jak wstalem rozejrzalem sie zaczelem z bólu mowic umieram Miałem fuksa po polewej mance gory była przepasc a ja poleciałem na prawo manke... Fajnie sie wakacje zaczeły
stary 29-11-2006, 17:28   #44
Kriso Da Hunta
Guest

Domyślny

Ja we Włoszech na nartach chciałem się sprawdzić w tzw. próbie prędkości (kto był np. w Ortisei to wie o czym mówię) Kolega pojechał...68 km/h Tata pojechał 87 km/h,a ja ostani...była mała muldka o której nie wiedziałem...inni ją omijali...a ja na dodatek chciałem przed kolegą pokazać jaki dobry jestem.Narta wbiła mi się w tą mulde przy prędkości ponad 50km/h.Oczywiście się wypieła,ale tak bolało...no i 2 tygodnie zamiast jeździć siedziałem w hotelu.Podejrzewano wstrząśnienie mózgu,ale tylko podejrzewano

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania