|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
|
![]() moi co chwile mają jakieś problemy do tej gry o to przykład"ile już grasz 5 /6 godzin dziennie wogule sie nie uczyc"to sie mnoży i troi więc nie będę wyspiywał wszystkich przykładów a jak powiedziałem o premium acount to zaczeli ścmiemy puszczać że nie wolno w neice nic ujawniać zastrzelił bym ich chętnie
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() Moja stara troche sie denerwuje szczegulnie jak rano gram np. przed szkola
![]() wtedy jest:"...Ty wariacie wyłacz to!!" Najgorzej jak jestem na huncie: "...Ile ty w to możesz grać?????Wyłącz to!!" Najgorzej jest ze starym ![]() Chyba jak gram w Tibie to mysli chyba o wyrzuceniu kompa przez okno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() U mnie jest tak "znowusz bedziesz grac w ta bez sesu gre??" wiec chyba sie domyslacie.
Jak by umnie starszy by gral w tibie to by byl moim uh-maikerem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Moja mama mówi że za dużo w to gram i że ta gra uzależnia.Ale ja i tak zawsze będe lubił tibie.Chyba że będzie jak w tym prima aprilisowym żarcie że bedzie trzeba mieć PACC'a żeby w to grać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() nie cierpią tego i mówią że to jakiś chory nałóg ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Widzę, że nie tylko ja mam takie problemy. Myślałem, że tylko ja mam tak, że od narzekania starszych mnie już głowa boli. Niestety muszę z nimi wytrzymać jeszczę troszkę (do 18-stki) a potem prawdopodobnie na hunt na panny
![]()
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() U mnie tylko starszy coś tam od czasu do czasu burknie że nie ucze się i takie tam rzeczy ale ja mam neta dopiero niecałe 2 może 3 tygodnie. Nie wiem czy zakałdac temat typu "Ile siedzicie przed kompem" ale sądze, ze to było a nawet jeśli nie to byłoby to chyba zaśmiecianie forum (wygrałem ten milion za dobrą odpowiedź???)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2004
|
![]() moi rodzice wiedza ze gram w jakos gierke przez internet ale nic nie muwia muwia tylko zebym nie siedzial tak dlugo w internecie (tibia) i smiejom sie zemnie ze wstaje o 4 rano zeby sobie pograc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() już się wypowiadałem więc nie obrażajcie się modkowie za off topic
Katajo! od kiedy ty się na forum tibia pl udzielasz?(jestem kolegą Matiego, Królik) jak już mówiłem moi starzy nie mają problemów w co gram tylko ile gram ![]()
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() hm... tibia jak tibia, słysze tylko texty a'la "Boze, znowu w to grasz... o! o!!! a co Ty teraz robisz?? e nie, pioszesz tylko "
![]() gorzej jest z muzyką - 6 lat słucham mocniejszej muzy a oni nadal nie mogą sie przywyczaić!! "przycisz to!!!! zamknij drzwi do pokoju!!! ucz się!!!! ta muzykka Ci mózg wyżera (co?? jaki mózg ![]() ![]() pozdrapujcie ![]() I HATE HH!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() U mnie to jest tak , tata przeciw , mama nie zgłasza sprzeciwu
![]()
![]() |
#53 |
Zbanowany
|
![]() U mnie stary to nie ma pojecia co to OS a co dopiero tibia... Ze stara nie jest zle, np jak poje sie kapac to mowie jej zeby rybki mi lowila i sie exurowala to jej dam na gg siedziec hehhe. U mnie starzy to juz wiekszego prawa glosu nie maja, jako ze i komp i net jest moj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2004
|
![]() Moj stary jak widzi tibie to drze pape, raz mi ja nawet usunal bo zmyślił sobie że przez nia są wirusy których przecież i tak w kompie nie ma ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Mojemu Tacie Tibia przypadła nawet do gustu. Ciągle mu "trułem", aż w końcu polubił. Niestety wiadomo, że jak długo siedzę przy komputerze to wygania. ;P
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Ja mam tak jak wiekszosc.
Moi starsi maja w dupe w co gram, no moze stary nie ma tego w dupie, nie wolno mi grac w gry takie jak GTA, bo to u mnie "zwieksza agresje" ![]() ![]() Boshe, kto mnie okaral takimi starymi ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() Hehe. Moi rodzice sa pozytywni co do Gry jeżeli nie siedze za dlugo. Tata Gra w Mu online jak ma czas i mmy raze postac(101lvl Dk Global,Wigle) Mama czasem sie pyta,,Czemu caly czas chodzisz po trawie??"
Ale co za dużo to nie zdrowo !!!!!
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Moi rodzice tam raczej żadnych sprzeciwów nie maja, no czasem coś burkną ale po okolo 1 - 3 min daja spokój, a mama sie interesuje, kiedys jak jej dalem hmm robić to niemoglem jej puzniej odgonić
![]() ucze sie histry, a tu mama mówi że jakis 2 kolesi chce chyba ze mną gadać, ja lukam a tu palek i druid mnie bija ![]() ![]() ![]()
Name: Woliwera World: Calmera City: Carlin Vocation: Sorcerer Lvl: 25 (i wciąż rośnie) Mlvl: 34 (także rośnie) Best Hits: Weapon: Fire Sword- 49 Spell: Heavy Magic Missile- Explosion- 128 Sudden Death- Energy Wave- |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() To moj pierwszy post na tym forum
![]() Wiec moze sie najpierw przedstawie ![]() Jestem knightem ![]() ![]() oczywiscie uzywam sworda ![]() A teraz powiem cos na temat: Codziennie jak wroce do szkoyl to zucam plecak zdejmuje kurtke przebieram sie i lece na gore do pokoju az sie kurzy by tylko sie zalogowac ![]() Gram caly dzien ![]() ![]() Ale jak nic nie ma to gram caly dzien i dluzej ![]() w weekendy to wstaje i jak sie obudze to odpalam tibie loguje sie staje w depo witam sie z kolegami i ide na sniadanie ![]() i tak zyje od dwoch tygodni ;D A starczy na to nic i cale szczescie bo i tak czas siedzenia na kompie sie nei zmienil ![]() Oczywiscie nie jestem jakims maniakiem ![]() Bo z kolegami tez wychodze ale tylko w weekendy bo mam po 8 lekcji a w czwartek tylko po 6 ![]() ![]() Tylko ojciec co chwila wpada ( o 22 zawsze ![]() ![]() a mama to jest taki len ze na gore nie ma woli wejsc ![]() Jedzenie jem przed kompem oczywiscie i regularsnie wynosze resztki do smieci ![]() Ale gdy sie czepiaja ze za duzo gram to mowie im ze: przynajmniej nie ogladam caly dzien tv . A oni "no tak" i ida se ![]() to wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
![]() |
![]() moi jej wprost nie nawidza
chcieli by najlepiej zebym w nia nie gram ale ja jestem twardy i sie nie dam ![]() |
![]() |
![]() |