|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
2. Lepsza gożka prawda niż kłamstwo. 3. Powiedz o tym dla rodziców. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Sharayn
|
![]() Cytuj:
Chcę oficjalnie przyznac że autor jest kretynem z dwóch powodów: 1. Chla tak, że zlatuje z krzesła w wieku 13 lat (rymowanka plx?) 2. Pisze, że ma dysleksje, chociaż nie wie co to jest Człowieku, zapisz sie gdzieś, jesli taki zostaniesz, to będziech chyba tylko na jakimś wysypisku pracował. Zero rodziny, przyjaciele tacy jak ty i to ma być twoje życie? Żal mi ciebie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Jedno wielkie - ROTFL!!!
Ja nie wierze w żadne jego słowo... Dziecko chciało zaszpanować i udowodnić, że jest dorosły (chociaż w cale nie jest). A jeśli to prawda - to albo: - jesteś z patologicznej rodziny - jesteś głupi - jesteś głupi i z patologicznej rodziny Ps. Dyskelsja nie zwalnia ze słownika ortograficznego...
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli to prawda co pisze to jak tak dalej pójdzie to pewnego razu natkniesz się na panów od pilnowania porządku i bedziesz miał poważne problemy.... (to jest nieuniknione)
Ja rozumiem żeby se wypić jedno piwo raz po raz ale nie złoić się na całego...
Amor vincit omnia ....... contra spem spero ...... Ostatnio edytowany przez Drackmir - 04-06-2005 o 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Soldier Melon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lions
Świat: Rubera
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Zajmij sie nauka, nie pieprz o piciu alkoholu. Ciebie powinien jezyk polski interesowac, nie szczycenie sie "chlaniem".
![]() |
#47 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() I tak z jednego glupiego posta temat przeradza sie w bitwie miedzy starszymi, ktorzy inaczej patrza na swiat, przeciwnikami picia przed 18 i entuzjastami picia przed 18. I wszystkie strony maja racje. Starsi - ze patrzy na to ze zlego pkt widzenia, przeciwnicy o tym, ze alkohol psuje organizm itp bajery, a entuzjasci, ze moga robic co chca...Eh...ostatnio wiekszosc tematow tak sie konczy. Kazdy ma prawo do robienia ze soba tego, co chce, wiec po kolejnym juz temacie zastanawiam sie...o co wiekszosc osob sie tak bardzo kloci? I przeciwnicy i entuzjasci zrobia to, co uwazaja za sluszne...
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Ja chyba do tych starszych naleze...
NIe mam nic przeciwko temu, ze ktos lyknie sobie browarka czy dwa - pod warunkiem, ze ma juz te minimum 16 lat (wedlug mnie dopiero wtedy facet/dziewczyna ma prawo decydowac o tym co moze, czego nie moze - chociaz nie we wszystkich sprawach). Temat pewnie bym olal. Nie olalem z jednego powodu - ze smiechu. Autor tak mnie rozsmieszyl swoja postawa, ze musialem odpisca. Bo jak ktos pisze, ze po alkoholu jest lepsza zabawa to mnie na kaciki ust same w gore ida - myslenie typowego smarkacza, ktory twierdzi, ze jak wybije kilka kielszkow wodeczki to jest bardziej 'rozwiniety' od rowiesnikow. I wspolczuje mu - bo jesli nie zna dobrej zabawy po alkoholu - szkoda - wiele w zyciu przegapi. Smieszy mnie fakt, ze koles, ktory twierdzi, ze jest bardzo rozwiniety i ma starszych o 10 lat kolego zadaje idiotyczne pytanie na forum o Tibii. Czemu nie zapyta sie kumpli? Moze nie ma? I w koncu - rozbraja mnie jego nieudolna proba zwrocenia na siebie uwagi na forum i proba zyskania jakiegokolwiek autorytetu (bo, cokolwiek by on mowil - chcial sie popisac jaki on wspanialy - o czym swiadcza pozniejsze jego ucieczki od 'wlasnego zdania'). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Zbanowany
|
![]() hę?zjazd pozerów czy anty alkoholików.chyba wiadome że na wakację chce się chłopak zabawić(fakt za szybko ale to już wina jego rodziców)-.-z resztą pijta fanta bądź bamboocha!
Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 04-06-2005 o 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Stan: Niegrający
Imię: Repos
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
|
![]() Cor oie, zeby ode mnie nie walilo browarem? raczej nie mam takich potzreb, bo jak ide sie napic, to mowie rodzicom "ide na piwo, pomozcie mi pozniej sie do mieszkania dostac"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Cytuj:
1: Pij różne napoje (owocowe radze ,lub cole) powinno troche zmienić zapach 2: Wchodź balkonem jak mieszkasz na parterze(musi być otwarty;/ a jak się zaczną wypytwać gdzie byłeś to powiedz ,że na spacerku z laską (o ile masz ![]() 3: No tu masz racje 4: Kup mineralną wode i wypij. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Profesja: Sorcerer
|
![]() Mówisz,że z alkoholem jest weselej na imprach.No cóż ja jestem prawie w twoim wieku i jakoś radzę sobie bez alkoholu ,i z nudów jeszcze nie umarłem.Ja nie wiem co tacy jak ty widzą w alkoholu.Myślisz,że jak wypijesz to wzrośnie twój autorytet,czy zyskasz szacunek??Albo może myslisz ze jak wypijesz trochę to jesteś już dorosly,albo że szybciej dojrzewasz.To że masz kumpli o 10 lat starszych od siebie nie oznacza ze jestes bardziej czy mniej dojrzaly od swoich rówiesników.Ja nie wiem po prostu takich ludzi nie rozumie.Ja nie zamierzam pić aż do ukończenie 18 roku życia.Tak wiem ze to co ty robisz to twój wybór i twoje życie wiec nie będę ci mówił co masz robić,ja tylko mówię co o tym myślę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@dla niekumatych i skacowanych: Ja sie z was wysmiewam...
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@ Dadej12; Chessterr; Caerlionne; Taśkwa i cala reszta brzdacow W Waszym wieku tez myslalem, ze alkohol jest 'be'. Wiec jesli tak was to boli, ze on moze a Wy nie to sobie darujcie takie wypowiedzi.
Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei. Ostatnio edytowany przez Zaglada - 04-06-2005 o 17:38. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() @Rabarbar (wyśmiewam się z nicku...):
Tak, wprowadzić prohibicję alkoholu dla bachorów! O seksie to już szkoda gadać... Niech sobie pełnoletni (niekoniecznie dojrzali) Panowie piją piwko, Panie także, ale dzieciaki - łapy precz!
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
ROTFL Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Najbardzie smieszy mnie fakt, ze o picie alkoholu najbardziej dopominaja sie... 12 - 13 latkowie dla ktorych zazwyczaj picie = na***anie...
ROTFL ![]() dla Rabanbara: nalewam sie z ciebie ![]() Zgadzma sie z Raulem: niech sie tym nie podnieca jak 13 letnie dziecko... ups... sorka, zapomnialem, ze on ma 13 lat.
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Piszesz głupoty -.-
O takie rzeczy mógłbyś się zapytać swoich "o10 lat starszych" kolegów. Ja bym na twoim miejscu nie chwalił się takimi rzeczami.Bo uwierz mi, w tym że mając 13 lat napiłeś się tak, że nie mogłeś usiedzieć na krześle, nie ma nic "cool".Powiedział bym nawet, że świadczy to tylko i wyłącznie o twojej głupocie. Alkohol to strata pieniędzy i marnowanie zdrowia(zwłaszcza w twoim wieku). Owszem, wódka jest dla ludzi, ale dla ludzi dorosłych i odpowiedzialnych.Ty, jak mi się wydaje, nie zaliczasz się do nich.Zresztą, to nie mój obowiązek żeby cię pouczać.Czy czasem nie powinni tego zrobić twoi rodzice? To, że się spiłeś, jest w większości ich winą. |
![]() |
![]() |