|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@Topic Del'Toro już zawładnęli Berylią .Ostatnio gildia "No Merci " wypowiedziała im wojne (samobójstwo...) To liczba fragów wynosiła coś około 20:0 dla Del'Toro. A jeśli się chce grać na Berylii i ma się zamiar wybić to lepiej znać kogoś z DT lub samemu w nim być.Tylko proszę żeby ludzie z lvlem ok.12 nie pisali że DT są spoko i dają pograć bo takiego low lvla to nawet nie chce się straszyć. Być może nie będzie aż tak wielkiego PA ale znając DT to na to nie ma co liczyć. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Swinoujscie city
Imię: Glana Levafaz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Heh właśnie sprawdziłem pierwsze 7 osób pod względem expa na Beryli to Del'Toro
![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Słupsk
|
![]() Ja tam ich wogle nie znam, ale nie dało by się z nimi dogadać?? A tak wogle jak narazie nie widać ich działalności... Gra się spoko, więc nie gadajcie, że lepiej omijać ten świat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Lokacja: Krakow
|
![]() Raul mowisz ze bija tylko wyzsze lvl'e to co powiesz ze moj qmpel jest 28lvl Master Sorc i nawet go nie tkneli jeszcze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Nie wiem co wy chcecie od D'T. O ni sa spoko. Zawsze byli dla mnie mili na isarze a mialem 64 lvl. Raz nawet pomogli mojemu kumplowi ktory mial hunta. a co chcieli w zamian??? NIC!!!!! nie to ze blagal a kurat ich tylko napisal na trade "help i was hunted dalej nie pamietam ale chodzilo o to ze nie chcial haraczu zaplacic" i tylko D'T mu pomoglo. Owszem zabijaji ale tylko tych ktorzy wypowiedzieli im wojne albo zaczynali.
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() zrobcie bunt calego swiata - wszystkie potezne gildie przexciwko DT. byloby do wygrania.
Ew wypad do nich pociagiem i walka jak rowny z rowny - chociaz pewnie wiekszosc z nich to zakomplekiose bobki majace frajde, 'rzadza' w grze. Ja mialem, mam i bede mial ich gdzies...
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
@Matek, jako, ze ~70% DT to szwedzi, polecalbym raczej pociag->prom->samochod. Bedzie szybciej/wygodniej ( a moze i taniej?). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() Na Berylie może i nie poszło za dużo samych DT z Isary. Jest ich tam dwóch albo trzech. Tylko, że poszli z nimi inni, którzy na Isarze nie mieli nicku ~Del'Toro tylko poprostu byli w ich gildi. Są to chociażby Sehindel albo Zulio. Jest ich więcej. Działalność DT juz widać. Spójrzcie chociażby na postać Berylian. jest już ich pierwsza ofiara. Nie gadać, że nabili redy na 12 lvlach^^. Tak więć beware ludzie z Beryli
![]() Ostatnio edytowany przez Kapix - 08-06-2005 o 09:23. Powód: mały błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Lokacja: Słupsk
|
![]() Hmm, nie mówie Raul, że mnie nie zabijaja i dlatego jest spokój... Chcę tylko oznajmić co niektórym, iż D'T właściwie nic nie robi tam - grają jak każdy gracz. Mimo, że jest dużo 30-40 lvli z innych gildii i dlaczego ich nie zabijają?? Pozatym jest paru polaków z 30+ w D'T. Wiec nie ma raczej powodów, żeby sie martwić. Świat jak każdy inny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Stan: Niegrający
Imię: Maxi skywarien
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
![]() Nono ta berylia to bedzie niedlugo ... Moj rekord to 20lvl w 7dni wiec jestem malym pg'erem
![]()
![]() |
#52 |
Zbanowany
|
![]() del toro na berylii eliminuje po kolei najlepszych.a inne gildie się przyglądają.nie można im bidować domków bo hunted,zajmiesz expowisko wychodzisz jeśli dt wchodzi.Gra na tym serverze nie ma sensu,chyba że dołączysz do nich.takie gildie jak "bamboocha"(hail!)"no merci"i jna(może zrobiłem literówkę"już pożegnały się z serverem.jeśli ktoś gra na berylii i zna sytuację od początku to wie że nawet ci którzy pomagali dt są teraz hunted.(dominus Damien)<<przykład.
powodzenia dla ludzi którzy chcą tam grać |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
|
![]() My juz z qmplami wiemy co zrobimy : Narazie staramy sie nie wchodzic Dt w droge a za kilka miechow jak im sie znudzi to tym co zostana dupy wykosimy
Ostatnio edytowany przez Fenstar - 08-06-2005 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rankor - 08-06-2005 o 17:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Tak mówisz?? to zobaczymy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Fenstar, jasne, wykosicie tych, ktorzy juz teraz maja ~20-40 lvl, sami siedzac chwilowo na rooku. Juz-to-widze.
Marzenia dwunastolatka. Swoja droga, to nie problem nie wchodzic DT w droge, zwazywszy na fakt, ze sa oni na mainie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
|
![]() mówcie co chcecie a ja i tak wiem swoje.. tylko potem nie mowcie roznych rzeczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Zreszta... nie wiem, jak wielkim tibiowymiataczem moglbys byc, zeby zoWn0wac caly server (tym bardziej taki, na ktorym rzadza juz DT). Pozatym... Przypomina mi sie historia pewnego noobika. O Tibii dowiedzial sie z wyszukiwarki, miedzy innymi ze strony gildii Sarmats Arm (czyjakos tak). Czytajac ich zasady zobaczyl, jakies dwa sprzeczne ze soba punkty (bodajrze tyczace sie pkingu i zabijania pkrow - jedno bylo zle i wyklete, drugie dobre i aprobowane) i postanowil, ze zacznie w to grac tylko po to, zeby udowodnic im, ze ich zasady sa bezsensowne. Zarazil tym pomyslem swoich znajomych z Krakowa... A ze zaden z nich nie mial wtedy pojecia o serverach i zasadach dzialania Tibii zaczeli grac na Azurze (Sarmats Arm bodajrze zyje sobie do dzis na Antice ![]() @down, weeee! Bylem pierwszy! Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 08-06-2005 o 17:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Powodzenia Wam życzę w tym "wykaszaniu dup", kiedy z rooka wyjdziesz? Jak oni będą mieli po 60+lvl? Chłopcze Ty najpierw zbieraj ekipę żeby niedźwiedzia zabić, a później będą Del'Toro.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 08-06-2005 o 18:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Cytuj:
lol to zes teraz do***al , chyba spokoj na trolach w ab |
|
![]() |