|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Master Alucard
|
![]() ![]() Cytuj:
Bieeeeedny Kajjjjjj..... Zamknela mnie w lodowym pudle, Ajjjjjjj ja jajjjjjj..... Tysiac balwanow na cztery zmiany, Trzyyyymaaaa strazzzzz..... Krolowa Sniegu ciagle mnie bije w twarz, dum dum dum dum..... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Odlotowe Agentki są fajne
![]() Aha, oglądam też czasami X-mena.
![]() |
![]() |
#43 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Shein SilverShadow Chętnie bym teraz wziął jakiś duży kijak (taki żeby sięgał do Białystoku) i wyżył bym się za wszystkie lata oglądania Odlotowych Agentek, może Simpsoni są dla ciebie źli? Oggy I karaluchy to jest jedna z lepszych bajek (zaraz obok Jacka Pirata), które jeszcze od czasu jak lecą to spojrzę. Atomówki są o dużo lepsze od Agentek, mimo, że są debilne to Odlotowe coś jest na takim poziome, że należy płakać za umysłami biednych, ograniczonych twórców takiego shitu, jak to się może komuś podobać?! Przecież to bajka dla debili >.>, z Oggyego można wychwycić kilka na prawdę fajnych odcinków, Jack Pirat to też całkiem fajna bajka, ale takie rzeczy jak Odlotowe Agentki?! Mi to wygląda na sprawkę o. Rydzyka -.-... @Topic Bzdurny ten temat, i to bardzo... pożaliłbyś się, że Muzyczna Winda to debilizm, że Plebania już nie ta, ale czego ty do qr*y nędzy chcesz od bajek dla dzieci? Ja, jak byłem mały to nałogów oglądałem Dragon Balla (w zasadzie to też głupia bajka, trudno mi dojść do wniosku, że jej nie lubię ![]() Ostatnio edytowany przez Thero - 07-06-2005 o 14:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ja czasem z siostrzencami bajki ogladam. Czasem sie dziwie - jakim cudem takie glupie bajki wymyslaja, nieraz - o Boze takie cos dziecia..., a czasem wysiadam - niektore bajki sa nawet smieszne...
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() niewiem co wy od atomowek chcecie.... ja lubie ta bajke xD ( mam nawet tapete i skore z atomowkami do tlena, ktorych oczywiscie uzywam lol xD).
btw. bajki sa nie tylko dla dzieci... moj tata ostatnio pszczolke maje ogladal -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: W średniowieczu
|
![]() A widzieliście bajkę Ziemniak ostatnie starcie (-.-"). oO NO TAK DB!!! szatańska bajka
![]() ![]()
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Hmmm co do Talkshow'ów to jedyny co mnie na serrio wkurza (tak że już wytrzymać się nie da ) to "Taniec z Gwadami" (czy jakieś takie badziewie) - oni nie mają już co dawać na antene -.- .
Co do bajek... co wy chcecie od nich..wczoraj se smerfy obejrzałem ! (i tak już nie pamiętam ;P ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Popieram.
Tak samo szkodzi hip-hop który budzi agresje u dzieci ![]() Biega taki 7 latek i bawią się w pokemon a po pewnym czasie biegniem z spalonym ryjem do starej i wrzeszczy ze mateusz go benzyna polał i podpalil bo powiedział , że to ogniomon czy tam jak to. A z hip-hopem jest tak ze bójki sa najlepsze wiec trzeba komus w ryja przywalic ![]() A talkshowy sa beznadziejne , tylko 1 jest dobry "Jerry Springer" ![]() Sprowadzaja faceta jego żone i kochanke facia.... I zaczyna sie dyskusja co powoduje do utraty kontroli ! ![]() Latają krzesła (czasami) baby biją ochroniarzy (też czasami) a czasami jakieś niespodzianki ![]() Ostatnio edytowany przez Freaqs - 07-06-2005 o 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Takie małe sprostowanie, Shan to chłopak ... nie dziewczyna -.- . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Chodziło mi o to, że niektórzy ludzie myślą, iż bajki są tylko dla dzieci i śmieją się z dorosłych, którym zdarzy się np. obejrzeć Smerfy. ![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Toxicity
|
![]() @Shanhaevel
normalka ze Ed wymiata, ale lepiej zeby dzieciaki go nie nasladowaly.
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Czemu mają go nie naśladować? Jestem dzięciołem! Ale ziemnym!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() @Silvianas
fany avek @topic eh....są bajki edukacyjne i sa bajki pobudzające agresje w dziecku...
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakieś 60% osób krytykujących TV, internet, gry komputerowe nie widziała na oczy opieprzanego przedmiotu... To tylko tak a propo głupoty i szkodliwości mediów na psychikę różnych osób.
Co do przytoczonej rozmowy z "Rozmów w toku", to akurat na talk-showy jest zapotrzebowanie w mediach. Stanowią one rozrywkę dla mas, telewidzowie mogą się dowiedzieć co nieco o życiu innych ludzi żyjących w taki a taki sposób (mnie to, szczerze mówiąc, g0wn0 obchodzi...), zaś ci opowiadający mogą się wyżalić na antenie. Natomiast stacja zbija kokosy oglądalności. Wszyscy są więc zadowoleni. Póki wszyscy będą zadowoleni/program będzie przynosił bycze zyski, takie programy z ramówek różnych stacji telewizyjnych nie zejdą. Niczego mała grupka antyfanów nie zmieni, a więc? Pozostaje omijanie kanałów.