Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-06-2005, 09:33   #41
M@rio
Użytkownik forum

M@rio's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2005

Domyślny

Według mnie pacc ma troche wygurowaną cene jak na jakosc tibi kasa im do kieszeni wpywa a powini pomyslec nad Grafiką uleprzyc ją z muzą moga sie wstrzymac narzie ale jezli płącisz te 80zł za 3 miechy tez wymagasz zeby cci sie gra podobała to jest już ich problem zeby ją do was dostoswac pacc jest jak narkotyk raz kupisz i potem dalej kupujesz
M@rio jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-06-2005, 10:07   #42
Iron
Użytkownik Forum

Iron's Avatar

Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 2

Iron ma numer GG 1080629
Strzałka

Paac jest taki drogi poniewaz muszą z czegoś opłacać pensje kupywać sprzęt komputerowy aby mógł powstać jakiś swiat.A z tego co widac paac niejest taki drogi bo przecież większosc go ma lub korzystała z niego.

Iron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2005, 10:57   #43
Maximp
Użytkownik Forum

Maximp's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 78
Maximp ma numer GG 7432669
Domyślny LoL

Po to tyle sie płaci , aby te wszystkie serwery mogły lepiej działac Pomyśl troche złotÓwa w góre
stary 25-06-2005, 11:04   #44
Grim
Zbanowany

Grim's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: ... zapomniałem!

Grim ma numer GG 7753087
Domyślny

Ponieważ Cip Soft utrzymuje się z Tibii. Muszą jeszcze zapłacić za usługi firmy Element 5. Proponuje temat skasować, ponieważ założyciel dostał już odpowiedź na jego bezmyślne pytanie. Trzeba myśleć- to nie boli.
Grim jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2005, 11:38   #45
Gniew Mroku
Użytkownik Forum

Gniew Mroku's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2004

Domyślny

Niby tibia taka kiepska. Grafa jak na Gameboya. Dźwięku wogóle nie ma. A jednak ile osób gra w tibię? W chwili pisania:
Zarejestrowani na tibia.pl: 23666 i rośnie w miarę szybko.
Aktualnie aktywni użytkownicy: 821 (130 zarejestrowanych oraz 691 gości)
Najwięcej użytkowników online było 2211
Aktualnie obecni na tibii: 22159
The maximum on all game worlds together was 43420 players on Jun 05 2005, 20:51:00 CET.

Nie zapominajmy o zarejestrowanych na tibii, musiano zwiękrzyć długość numeru konta bo milion nie wystarczał. Na samej antice jest 90 tysięcy postaci.

I ktoś teraz twierdzi, że tibia nie jest świetną grą. Płacimy głównie za utrzymanie serverów: 56 serverów z których każdy powinien być w stanie przetrwać 1000 graczy. Tibia jest jedną z niewielu gier w których mapy nie ma w plikach klienta, co strasznie może obciążać czasami sieć, za którą też trzeba płacić.
stary 25-06-2005, 19:44   #46
Bobi
Użytkownik Forum

Bobi's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004

Domyślny

Niektóre osoby mnie niszczą. Tak, według mnie tibia JEST droga. Porównujecie ją z innymi grami ale zauważcie jak te gry się od tibi różnią...
Mają lepszą grafike, klimat, muze (tibia wogóle muzy nie ma). Psychol tibia ma klimat! Nie! Nie ma! Dlaczego?
- nicki postaci są WOGÓLE nieklimatyczne (np, Śmierdziel, Pierdziel i tym podobne).
- ludzie mieszają gre z rzeczywistością (np. stoje pod depo, a koleś mówi- "Ide na papierosa." albo- "Zenek idemy jutro się nawalić?").
- podbiega do Ciebie koleś z 8 lv i mówi "Ej chcesz w*******?", "Daj coś", "Twoja matka to ku..., ci.. ".
- domki w tibi- ok mogą być ale żeby były w niej przedmioty z naszych czasów?! (np. zegarek itp.) Przecież tibia to podobno czasy mężnych rycerzy i potężnych magów -.-.
Powiecie "Codziennie składaj po 1 zł albo se czipsów itp. nie kupuj.". LOL! Czyli mamy nie kupować czipsów, napojów i innych przyjemności tylko zbierać kase na tibie? To w sumie kwestia portfela... Jak masz dużo kasy to se kupujesz i *******isz ale ja i tak bym wolał za te 90 zł~ zrobić coś innego (wiecie jaka fajna impreza może być za 90zł?). Nie zaprzeczam, że utrzymanie serwerów kosztuje ale to za serwery płacimy czy za gre? No właśnie....

Ostatnio edytowany przez Bobi - 25-06-2005 o 19:45. Powód: Błąd
Bobi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2005, 19:48   #47
Afinor
Użytkownik Forum

Afinor's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala

Afinor ma numer GG 2349632 Afinor ma login Tlenu groomowladny@tlen.pl
Domyślny

Serwery...serwery powiadacie. To skoro maja tyle kasy na serwery to czemu sa lagi? Czemu wiekszosc osob, nawet o baardzo dobrych laczac ma lagi/kicki?
Klimat? Haha, zabawne, bardzo zabawne. Jak juz powiedzial Bobi - Tibia nie ma klimatu, grafiki ani muzyki. Jedynie co ciagnie do tej gry to ten ciagly wyscig: "bede najlepszy", "musze zsolowac draga". Emocjonalne pobudki - to wszystko.
Wole zebrac te 90zł i iść sie wyszalec na miasto, czy zbierac na wymarzona rzecz (jak chocby k. graficzna zeby potem moc zagrac w gry zdecydowanie lepsze).
Inne gry - tyle ze inne gry sa w wiekszosci dostosowane do stawiania serwerow.
UO - np dream masters shard i mozesz grac
L2 - allseron
Mozna tak wymieniac i wymieniac - sposob dzieki ktoremu wydasz np na oryginalna gre 100zl i mozesz sie nia cieszyc w nieskonczonosc.

www.grzes.prv.pl
Grzesiu przeprowadza sie i postanawia zostac blokersem

Ostatnio edytowany przez Afinor - 25-06-2005 o 19:53.
Afinor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2005, 11:36   #48
Marixon
Użytkownik Forum

Marixon's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Marixon ma numer GG 7189912
Problem PACC jest dla mnie dosyć tani...

Faktycznie nawet większość Polaków byłoby stać na PACC-a... Również i mnie, ale tata mi go nie kupi, bo on nie chce wydawać pieniędzy na coś, czego on nie chce żebym robił... Ale jak sobie myślę na co on pieniądze wydaje... Tyle podlewania działki, czynszu za działkę, tyle podróży za granicę... Z podróżami no to O.K., bo jest fajnie, ale inne wydatki to mi się chce płakać!!

Ostatnio edytowany przez Marixon - 26-06-2005 o 11:56.
Marixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania