|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Po prostu przestan uwazac sie za kogos lepszego, bo pewnie na 7 lvl krzyczales HUNTER ARE MASS PK!!!!!!!!11 HULP MAJ! PLX FREI INTEM! YO SUCH DIEAD!!!!111 MINE FIRENDS WILL HAUNT YO!!!!!1111111111 edit your posts plx
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak wzgledem odwazniakow
![]() Kolega Knight na 11 blokowal draga (jednego - wiec fart pewnie) ze skillami 30/30, fakt ze team to chyba 5 osob bylo, pewnie 3 uhalo ![]() Sobie tak zwiedzalem poh... palkiem na 11 lvl ![]() Jakis koles HELP GS! to ja biegne za gsem i laduje w niego strzalkami ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Ja jak gralem dopiero z 2 tygodnie , swoim druidkiem poszedlem z kumplem palem na 30lv sprawdzisc jaki jest dragon , to znaczy on solowal normalnie , a ja poszedlem zobaczyc co i jak
![]() On mowil zebym czekal on bedzie go gonil i naparzal a ja z tylu biegl za nimi i z hmm walil. Ale niebylem zbyt poinformowany, wiec czekam przy wejsciu , on wybiega,ja czekam , drag przebiega kolo mnie i tu GFB i You are ded. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() A KTO KIEDYŚ ZABIŁ HUNTERA NA 17 LVL SKILLE 42 35?? JA I MI NIKT NIE WIERZY ALE TAK BYŁO A GDY 2 RAZ POSZŁEM Z KOLEGĄ TO JEGO ZABIŁ A MI ZOSTAŁO 5 HP:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() DT w Annihilatorze i wszyscy co go robili
![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
![]() |
![]() a jablokowalem dla na 45 lvlu skile 70\64 z jednym plecakiem uhow no nibi nic nadzywczajnego no nie?
ale bylem nawalony wtedy pamietam tylko 1 i 3 dla , jak rozdarlem sobie koszulke i to ze wracalem z ekipa i uhy im sie na ogniach skonczyly jak wracalismy (kolo venore za ) ale nie padlem |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() wczoraj: ja
sorc 35 lvl edron 5 hunterow mnie zaskoczylo 2 sekundy zylem bo mialy wysokie hity
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() 12 lvl sorc, przypadkowo zwiedzajac poziomy trolli (nad mols), zszedl nizej... Poszedl sobie w jedna ze stron - ktos trenuj i mowi GET LOST, sorec w nogi, idziemy w prawo. O shaman! O GS! Fakt, ze przezylem.... jak ?
![]()
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() skoro juz mowicie o brawurze to probowalem wykonac sorcem na 40 lv Demon quest
wlazlem ue i juz nie wszedlem ;p (mimo blockera GFB Demonow mnie wykonczyly) |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() na 9 lv porwalem sie na okolo (kopiuja sie dranie) 20 slimow
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() LoL? demon quest jest od 100 lvlu
![]()
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Na 8lvl rzuciłem sie na GS'a
![]() PS Nawet sobie ScreeNa zrobiłem ![]()
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Hehe,cja dzisiaj na Cyc huncie nie patrzylem na lajfa i walilem w grupke 8 cycow z GFB...
![]() 1. Schodze GFB, wchodze 2. Tak samo 3. TAk samo ;P 4. Tak samo 5. Wchodze you are dead ;P Dlaczego? nie zauwazylem ze za ostatnim razem zeszlem z caalyymi 10hp xD powod? Nie patrzylem na lajfa tylko jak mi GFB ubywa xD Naszczescie kilka kratek ode mnie byl friend i zabral moj eq i mi oddal ![]() Ale potem poszlismy z friendem poprawic hunta i chyba 3k expa zrobilem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajny temacik do bicia postow
![]() Ktos odwazny? Heh, mam kumpla, ktory chodzil na wszystko. Zaczal grac troche pozniej niz my i gdy tylko uslyszal o fajnym (czyt. silnym) potworku to zaraz na niego szedl, obojetne na jakim lvlu. Tak zaliczyl soldiery, guardy, gsa i kto tam wie co jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2004
|
![]() ja widzialam jak 55 paladyn pomog 87 spierdzielic przed 3 dragonami na pohu ja tez ledwo ucieklam ale przezylam dzieki naszej kochanej "Exura vita"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() Ja wczoraj miałem fajny przyopadek:
Mój kolega, który od niedawna gra w tibie wyszedł na maina, dostał pare itemków ode mnie i chciałm go oprowadzić. Poszliśmy sobie na amazonk camp koło Venore, i tam sie rzucił na jakiegoś sorca z 11 lvlem(bo miał czaszke białą), kiedy kolega zaczął przegrywać to już mu pomogłem.... Potem zaatakował 53lvlowca, i ten go gonił aż do smoka koło kazo, bo tam uciekł z tqwierdzeniem że smok go obroni. potem, po zalogowaniu poszliśmy na outlaw camp, zabiliśmy pare mino archerów, troche ww i wracamy, szliśmy koło POHu, i kolega zauważył mino guarda i archera(na az) i się na nie rzucił... Musiałem go UHać ciągle, w końcu jakoś uciekł ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2003
|
![]() ja mialem taki przypadek ze jakims cudem na poha dostal sie 8 lvl i zaczol wypytywac mojego kumpla gdzie co jest i czy nie ma jakis fajnych zeczy zeby mu dac. kolego po pewnej meczacej gadaninie z nim powiedzial zeby zszedl do dziury z gs mowiac ze ta znajdzie k set i inne bajery glupek posluchal mojego kumpla i tam wszedl mielismy jazde nie z tej ziemi
![]() ![]() ![]() jeszcze jedna zabawna historyjka bylo to ze 2 gostkow po 10 lvl. chyba sorc i kinght poszli na poha i zlurowali 3 dragi, 1gs, 1ds i 1 orca leandera kisilismy sie w swiatyni ok 30 minut az w koncu przyszedl palek na 32lvl i wszystkie te potworki polecialy na niego z mala nasza pomoca udalo sie wszystkio wylac locznie z 2 gostakami ktorzy to zlurowali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Cytuj:
czlowieku ja gram w tibie kiedy ty jeszcze chyba netu nie miales ;p to bylo prawie 1,5 roku temu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Rozwaliłem 2 razy Huntera na 12 levelu(paladyn). Pierwszy raz za pomocą HMM---wchodziłem na górę, strzał i schodziłem na dół-i tak w kółko aż umarł.Drugi raz poszedlem z kuszą i mialem takie szczęście, że Hunter coś nie mógł trafić więc zabilem go bze leczenia się(bardzo się zdziwilem, że tak dobrze mi poszło).
LUDZIE TO JEST PRAWDA!!!NIE KŁAMIĘ!!! |
![]() |
![]() |