|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm ... pomyślmy ...
Karate takie dobre jest ... -.- Przestańcie mam kolegów którzy hodzą na karate przez kilka lat to czasami jak sie pokłucimy to karate gówno daje.... Załużmy taki dresik wyskoczy w barach 2 metry ;p -Przesada ![]() Ale zwykły dres po meczu swojego ulubionego klubu piłkarskiego niestety bardzo wnerwiony ma ochote troszke obić ryja takiemu 14-16 latkowi. Znajduje 1 lepszego i co ? Będzie sie bił a karateka co zrobi ?^^ Ucieknie ![]() Bo każdy wie jak sie zbije dresa to co sie stanie -dorwą cie puźniej i to będzie gorsze. Tak naprawde to karate nie jest użyteczne , Judo jako jedyne sie przydaje.... No chyba , że karate do rąbania drewna używacie ![]() Topic@ W tibii zawsze będą ludzie którzy się za bardzo przejmują tym. Ja też się przejmuje ale to tylko dlatego , że poświęciłem czas na tą gre i w pare minut moge stracić kilka dziesiąt godzin a nawet pare dni gry.... UP@ Szybkości ...? Wątpie ![]() To po co ludzie trenują mięście ? ![]() Po to aby walnąć kogoś mocno a także móc nim zucic o sciane ![]() Ostatnio edytowany przez Freaqs - 21-06-2005 o 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Jeżeli nie poczułeś nigdy kopnięcia na twarzy i nie poczułes chaosu podczas bójki to nie bedziesz wiedział o czym mówie myslac o karate, podczas bójki nie ma czasu na ustawianie się wykonywanie akrobatycznych kopnieć itp.poprostu walisz w łep kopa niżej brzucha i w nogi(to jest najlepszy kombos na ulicy). Nie neguje karate, tylko jego przydatność w ulicznej bójce. Dlaczego w walkach w klatce nikt nie uzywa karate lecz brazylijskiego judo lub vale tudo? I dlaczego podczas walk w klatce nie ma chudych kolesi tylko dobrze zbudowani faceci? Korzystając że to forum jest o Tibii to mozna porównac. Jezli wyskakuje kilku PKrów to masz czas na przygotowanie kombosa swoim np.sorc? Tibia to gra nie ma watpliwości,ale chodzi o to,ze emocje w Tibii wychodza czesto poza tą gre. Podobnie w Tibie zabiera się emocje z rl. zgadzam się z Maren Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() ja gdy padne lub mnie okradna chwile sie smuce ale przez kilka min a pozniej mysle ze to nie ma zadnego znaczenia, lecz najbardziej ciesze sie gdy kogos zabijam (w tibi ofc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Pamietam ze kiedys byla taka sytuacja ze 2 kolesi dzielolo ze soba konto (bylo to daaaawno temu kiedy jeszcze nie bylo to karane), i jeden z nich padl (postac miala cos 100+). drugi sie na niego delikatnie moriac wkur*il i zabil go siekiera...... przez to przze kilka dni Tibia nei byla dostepna z powodu dochodzenia policyjnego ktore bylo prowadzone. I byl to chyba jeden z niewielu momentow kiedy przywrocono ludziom te kilka dni pacca.