Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-06-2005, 09:33   #41
metiu
Użytkownik Forum

metiu's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok

metiu ma numer GG 9026598
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar de'Shar
zgadzam sie w 100%. 8 lat trenowalem Karate Tradycyjne i wiem czym to pachnie. 180/80 to nie jest jeszcze potwor, widzialem ludzi rozwalajacych prawie 2x wiekszych od siebie, i jezeli ktos naprawde jest dobry, to dla niego nei jest to jakis straszny wysilek.

ale patrzcie ilu ludzi przez "glupia gre" straszy sie ze si epozabijaja na rl... zalosne
Zapomniales dodac ze sila udezenia jest w duzej mieze zalezna od szybkosci udezenia a nie miesni
metiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-06-2005, 16:10   #42
Freaqs
Użytkownik Forum

Freaqs's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dezerteer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sky
Świat: Inferna
Poziom: 99
Freaqs ma numer GG 3216016
Domyślny

Hmmm ... pomyślmy ...
Karate takie dobre jest ... -.-
Przestańcie mam kolegów którzy hodzą na karate przez kilka lat to czasami jak sie pokłucimy to karate gówno daje....

Załużmy taki dresik wyskoczy w barach 2 metry ;p
-Przesada
Ale zwykły dres po meczu swojego ulubionego klubu piłkarskiego niestety bardzo wnerwiony ma ochote troszke obić ryja takiemu 14-16 latkowi.
Znajduje 1 lepszego i co ?
Będzie sie bił a karateka co zrobi ?^^
Ucieknie
Bo każdy wie jak sie zbije dresa to co sie stanie -dorwą cie puźniej i to będzie gorsze.
Tak naprawde to karate nie jest użyteczne , Judo jako jedyne sie przydaje....
No chyba , że karate do rąbania drewna używacie

Topic@
W tibii zawsze będą ludzie którzy się za bardzo przejmują tym.
Ja też się przejmuje ale to tylko dlatego , że poświęciłem czas na tą gre i w pare minut moge stracić kilka dziesiąt godzin a nawet pare dni gry....

UP@
Szybkości ...?
Wątpie
To po co ludzie trenują mięście ?
Po to aby walnąć kogoś mocno a także móc nim zucic o sciane

Ostatnio edytowany przez Freaqs - 21-06-2005 o 16:15.
Freaqs jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2005, 16:46   #43
Level
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gohan-san
Dobrze dziecko,żyjesz zbyt krótko i naoglądałeś się tych filmów "Żółwie Ninja" itp.Karate nie na tym polega.Ale już spokuj,bo z tego się spam i nabijanie postów robi !
hehe okreslenie "dziecko" raczej pasuje do ciebie jeżeli chodzi o wiek to mam duuuzo lat wiecej od ciebie i duuzo wiecej widzialem.

Jeżeli nie poczułeś nigdy kopnięcia na twarzy i nie poczułes chaosu podczas bójki to nie bedziesz wiedział o czym mówie myslac o karate, podczas bójki nie ma czasu na ustawianie się wykonywanie akrobatycznych kopnieć itp.poprostu walisz w łep kopa niżej brzucha i w nogi(to jest najlepszy kombos na ulicy).
Nie neguje karate, tylko jego przydatność w ulicznej bójce. Dlaczego w walkach w klatce nikt nie uzywa karate lecz brazylijskiego judo lub vale tudo? I dlaczego podczas walk w klatce nie ma chudych kolesi tylko dobrze zbudowani faceci?

Korzystając że to forum jest o Tibii to mozna porównac. Jezli wyskakuje kilku PKrów to masz czas na przygotowanie kombosa swoim np.sorc?

Tibia to gra nie ma watpliwości,ale chodzi o to,ze emocje w Tibii wychodza czesto poza tą gre. Podobnie w Tibie zabiera się emocje z rl.

zgadzam się z Maren
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maren
koles ktory w RLu jest totlanym leszczem a w Tibi ma na przyklad 20lvl szntazuje nizsze lvle zeby sie dowartosciowac.
Chce jednak podkreslić, że ja traktuje to jako gre i podejrzewam,ze za miesiąc mi się znudzi i wróce do swoich starych gier
Level jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2005, 17:00   #44
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

ja gdy padne lub mnie okradna chwile sie smuce ale przez kilka min a pozniej mysle ze to nie ma zadnego znaczenia, lecz najbardziej ciesze sie gdy kogos zabijam (w tibi ofc)
Karrith jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2005, 00:56   #45
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

Pamietam ze kiedys byla taka sytuacja ze 2 kolesi dzielolo ze soba konto (bylo to daaaawno temu kiedy jeszcze nie bylo to karane), i jeden z nich padl (postac miala cos 100+). drugi sie na niego delikatnie moriac wkur*il i zabil go siekiera...... przez to przze kilka dni Tibia nei byla dostepna z powodu dochodzenia policyjnego ktore bylo prowadzone. I byl to chyba jeden z niewielu momentow kiedy przywrocono ludziom te kilka dni pacca.

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania