|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sorchunter
Profesja: Sorcerer
Gildia: nie dlugo bendzie ;]
Świat: Harmonia
Poziom: 12
Skille: 18/21
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Siedzimy sobie na przerwie i kumpel jara se szuga i podchodzi do niego facetka od Sztu ki diagol :
Kolega : Pojarac ? ![]() Pani ![]() Jak se pzrypomne to powiem ;p
Sorchunter ![]() M lvl : 6 Zamierzam podbić Świat ![]() Eq: blue robe,plate legs,crown helmet,crown shield,skull staff,boots^^... ![]() Łatwo zginąć trudniej Żyć. It`s Tibia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Cytuj:
To tak: Może śmieszne to nie jest ,ale to dla nas wystarczy ![]() Plastyka: "jesteśmy głośno a pani:" Pani; Licze do trzech i macie być cicho Klasa: Łał!! Pani: raz Klasa: Dwa Pani: Dwa Klasa: Trzy Pani: Trzy Klasa : Cztery ^^ i wszyscy uwage mają;] J. Niemiecki z Mr. Muchą ^^ Pani: Do tablicy! Ja: Wypier***** stara szmato. Ona: No dobrze..to może pan torchała (znają go w całej szkole;] Zgadnicie za co ^^) Torchała: Idź na drzewo zwalić banana Takto jesteśmy grzeczniu bo inni nauczyciele są groźni ^^ buuuu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wszystko z matematyki
-Kto ty jestes ? Polak, francuz, Niemiec ? -Igor.. -no jak igor to bialorusin. -Ty polonista chodz no tutaj! Jak powiesz "nie posiada"? -Nie posiada - osobno -A jak napiszesz "nic nie rob"? -(cisza)... -No spiewajcie wzory redukcyjne na melodi "szla dzieweczka do laseczka..." no spiewajce... -OKOŃ! -jestem -(cisza) a sandacz jest ? -Mowisz sama do siebie ? -Ja ? nie.. -To ona mowi sama do siebie ? -(cisza) -TO nie dobrze szybko sie zestarzejesz. -Kim ja jestem ? Wykladowcą od wskazywania drogi do toalety ? -Idz do sprzataczki po wiadro i scierke i umyj podloge przed 107. to od razu ci sie odechce rozmow. -wiesz co twoje dzialanie mi przypomina ? Sterowaną noc poslubną. -Z twoja wiedza matematyczna jest jak z gra na fortepianie. Naciskac kazdy potrafi... -Nie badz pawiem bo paw sie nadyma i nic nie umie -Ty tam...co ty robisz spisz na mojej lekcji ? -Tak -Aha Tyle... mnie to smieszy, jak was nie to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Nauczyciel wstawia 1 koleżance a ona na to: W DUPIE MAM PAŁĘ. (fav)
Nauczyciel: Może by tak k***a ciszej? Kolega: Kup sobie kołek osinowy i se na nim usiądź, to się uspokoisz. Nauczyciel: Czemu ta piłka leży w śmietniku? Kolega: Bo to jest piłka do kosza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() Na polskim
-Jak napiszecie naprzykład? -Psz Pani! -NIE MOW DO MNIE BO MI DUSZNO! Na W-Fie -Pawel Jaros , jest? -jestem! -Masz 6 na 100 % -JEE mam 6 z w-fu -Nie ocene, szkole baranie! *6- u nas 6 to szkola dla chorych psychicznie ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sorchunter
Profesja: Sorcerer
Gildia: nie dlugo bendzie ;]
Świat: Harmonia
Poziom: 12
Skille: 18/21
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() na lekcji :
Pani : Wiktor ! Ja : tak ? Pani : czemu mowisz sam do siebie ? Ja ; ... nie mowie sam do siebie xS Pani : No jak nie Ja : hahaha nie Pani : masz uwaga Ja : dziekuje prosze o jeszcze Pani : masz 2 Ja : xD edit : a co odpowiedzi berburio ( czy jakos tak) napewno nie powiedziale ty stara kur**wo... n /c
Sorchunter ![]() M lvl : 6 Zamierzam podbić Świat ![]() Eq: blue robe,plate legs,crown helmet,crown shield,skull staff,boots^^... ![]() Łatwo zginąć trudniej Żyć. It`s Tibia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Hunterr - 24-06-2005 o 12:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Moi kumple zrobili sobie kominiarki z czapek i kupili pistolety na plastikowe kulki, i podczas lekcji whodzili do klas i strzelali do nauczycieli, a jak do naszej wszedł dyro to wyskoczyli przez okno. Ostatnio edytowany przez Descartes - 24-06-2005 o 15:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Na lekcji niemieckiego...
-Paweł, zeszyt do oceny! -<biorę zeszyt i idę>Idę... -To jest twój zeszyt? -Tak -Przecież masz w nim tylko dwie ostatnie lekcje! -Bo mi sie skończył... -BRAK ZESZYTU! Siadaj, jeszcze jedno bz i pała! |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Szczecin :)
Stan: Na emeryturze
Imię: Naltharion
Profesja: Elite Knight
Gildia: -.-
Świat: Furora
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() U mnie na religii pytamy ksiedza:
My: Prosze ksiedza a czy Bóg istnieje ? Zbiku ( nasz ksiadz ): A macz widzieliscie ? Ja: Zbiku Bog nie istnieje ! Zbiku : A chcesz sie zalozyc o Cole ? Matamatyczka do mnie na ucho : - Powiem ci cos na dowidzenia tylko sie nie obraz - Dowidzenia slepa Gienia! xD Innym razem matematyczka do kolegi: Michal ty mnie tu nie obserwejszyn ! Na fizyce ziomowa do nas : Zdejmijcie te maski !! (chyba chodzilo jej o nasze twarze xd ) Na historii: Masz lacza Ratajski ! Moze jeszcze 10 ? I postawila mu dziesiec xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Gosciu ma banie z matmy na 99%
Nauczycielka do niego: Masz ostatnia szanse na dopuszczajacy. Chcesz zdawac? Uczen: Hmm musze sie zastanowic. Nauczycielka - Nie no, to juz przesada. I wpisuje mu NDST kilka sekund konsternacji i gosciu mowi: Prosze pani ale ja nie chcialem bani, ja chce sie zastanowic. @offtop Gosc co nazywaja go zlosnik i chodzi do integracyjnej klasy ostatnio wszedl do apteki z pistoletem na kulki i z kominiarka na glowie i mowi: To jest napad. Dawac mi kase Aptekarka do reki pistolet na gaz i mowi: Zaraz poczestuje cie gazem. Zlosnik: No to do widzenia. I wyszedl
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 25-06-2005 o 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Lokacja: za serwerem GG...
|
![]() Z dziennika uwag:
1.<xxx> sciaga spodenki kolegom na lekcji wf, wydajac przy tym zwierzece okrzyki. 2.<xxx> wyrzuca kolegom plecaki przez okno z nie zwracajac uwagi na "UWAGI". 3. Przychodzi "zalany w trupa" na MOJA lekcje i cuchnie POTEM. ![]() ![]() Moze genialne to nie bylo ale na ogol nasz klasa jest spokojna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Mroczna dolina
![]() |
![]() AUTENTYK!
Lekcja religii: Cała klasa jest czymś zajęta. Koledzy gadają o piłce nożnej lub sprzęcie, dziewczyny z panią katechetką o narkomani, sektach i takich innych rzeczach związanych z wiarą. W pewnym momencie kolega glośno: -"Proszę pani a xxx się onanizuje" Pani nieszczególnie odwracając głowę powiedziała: -"Dobra, ale niech to robi cicho" Chwila ciszy. Po 5 sekundach pani głośno mówi: -COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! Morał jest taki, że sekty odmóżdżają i nie powinno się o nich za dużo gadać. ![]()
Imię moje zostało mi dane przez ludzi z najstarszych ksiąg elfickich mędrców, a oznacza szept księżyca. Ostatnio edytowany przez Ivellios Galanodel - 25-06-2005 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Za monitorem
![]() |
![]() ^^Lekcja sztuki (bodajze 2 gimnazjum). Kolega Bania nalal do butelki po jakims tam napoju. Poczym wywalil butelke do kosza na smieci. Podchodzi nauczycielka, wyjmuje butelke z kosza:
N: czemu to jest takie cieple ? Wypij to ! B: nie chce mi sie pic N: no wypij to !! B: nie i juz !! Cala klasa beka xD Dx. ^^Ogolnie w 3 gimnazjum mielismy pocisnieta klientke od histry. Nazywalismy ja sokole oko. Przyklad z lekcji. Nauczycielka gada cos tam o czyms tam zwiazanym z histra, nagle przestaje mowic, zaczyna biec przez cala klase (sprint normalny), bierze za fraki qmpla, wywala go z krzesla, bierze jego plecak, wyciagnia z niego jakies cipsy i podaza do swego biurka. Albo podchodzi do kolezanki i zaczyna sie drzec "dziewczyna co ty soba reprezentujesz". ^^Klienkta z gegry do qmpla - Kur** zamknij morde !!! Zaloze ci sprawe w sadzie gnoju, za obrazanie mnie!!" Potem "Co myslicie, ze tylko wy mozecie przeklinac?" ^^Pomysl pani od gegry. "Kto chce 1 ? Powstawiamy sobie 1." Leci lista z dziennika wyczytujac i tylko co chwila "O tobie xxx postawie 1" ^^Geografia- N: Kowalski 1 !!!! K: Jak szalec to szalec odrazu 2 !! N: Nie ma sprawy. Jak dalej sie tak bedziesz zachowywac to postawie ci 10 jedynek K: Niech sobie pani wstawia Po czym wstawila mu laczki ![]() I wiele, wiele innych ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Świetlica w szkole... Pani ryczy po mateuszu i mówi:
- Co ty robisz!? Przestań gadać!!!! -FUCK YOU (cicho to powiedział, ale ta pani usłyszała) - Co ty sobie myślisz, że ja nie wiem co to znaczy? Ty mnie bierzesz za głupka? a on : No lelo ![]()
Nie gram już w tibie, bo jest nudna ![]() Ostatnio edytowany przez Vitihud - 26-06-2005 o 10:08. Powód: Zapomniałem o czymś :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
hmm no to teraz ja : Na polaku omawialiśmy lekture no i tam czego brakowało zenkowi tam dziewczyny mówią miłości przyjaźni a ja: SEXU - Jaki numer w dzienniku -.- ![]() Albo Na Sztuce -Ale z Ciebie cham czy Ciebie rodzice nie wychowali ? -Chyba nie -To jesteś biedny -Ale ja nie jestem biedny ja mam pełno zabawek i pełną lodówke ![]() Albo kolega do pani : Niech pani nie warczy ^^
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Qrwa, to jest temat "Czego to belfer nie powie..." a nie "Jaki chamski jestem i jakcy chamscy są moi kumple" -.-
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() U nas to było tego pełno:
Np. Maciek, ty jesteś zbyt kajtusiowaty, żeby być taki dowcpiny ![]() Albo jeszcze w podstawówce: Kumple z klasy zaczęli się bić na lekcji. Nauczycielka próbowała ich rozdzielić, aż wkońcu dostała pożądną bombę w pysk! ( Przez przypadek, bo się nastawiła.). Od razu w płacz i do dyrektorki pobiegła ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Nauczycielka geografii do dziewczyny przy odpowiedzi:
-Natalia, pokaz włochy. Nawiązując do wypowiedzi Slagolasha i Ara'gorna.. Lusia i Pani bombek to naprawdę dość hmm.. ekscentryczne osoby ![]() Zapomnialbym.. gdy ktos na lekcji pomyli się on z furią w oczach wrzeszczy do niego "GÓWNO DUPA!"
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. Ostatnio edytowany przez Aval'yah - 27-06-2005 o 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Histora mojego kumpla
nauczyciel: JEDEN Z ODPOWIEDZI ! kolega : ja <łapie sie za jezyk> pies w dole (sproboj to zrobic a zobaczysz co ci wyjdzie) nauczyciel: do dyrektora xP |
![]() |
![]() |