![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
2. Kazda gra się nudzi po czasie. 3. WoW to włąsciwie tylko expienie na stworkach.a GW to co innego.... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Leżajsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 16
Skille: 47/41
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() GW jest świetną grą i bardziej mi pasi bo nie trzeba płacił abonamentu ale najgorsze jest to że jak wychodzsz z miasta to masz tak jakby własny świat i widzisz tylko ludzi z Party , npc i potworki a w co do WoWa gra jest świetna ale drogo sobie za nią liczą a serwery prywatne padają po 1-2 miechah grania i są często beznadziejnie zrobione. Wowa polecam ludziom z dobrym sprzętem i netem (Gw też ale nie tak bardzo) bo jeśli masz średniego kompa i kupisz wowa to sie nie pobawisz zbytnio bo cie zatnie przy walce z nawet 1 potworkiem. Tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
|
![]() Racja Gw To bardzo dobra gra ale nawet nie przeszkadza tak bardzo ze widzisz tylko party (chociaz lepiej by bylo widziec innych) Jeżeli masz wybierac nad kupnem Gw a WoW`a Ja Bym Wybral Guild Wars .
To w Sumie Też zależy jakiego masz kompa i ile kasy w portfelu... Ja mam Mało Gram w GW kuympel ma Dużo gra w WoW`a ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() GLUID WARS NA PEWNO LEPSZE!
1: Grafa. 2: Bardziej mnie wciągnęła niż WoW 3: BO O WIELE TAŃSZA! To mam nadzieje rozwiało wątpliwości ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() zamiast GW proponuje abyscie zagrali w jego poprzednika czyli LineAge2 a WoW jest fajny ale dla lduzi ktorzy lubia klimat z warcrafta 3 i FT, ;D
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Gdyby nie miesięczny abonament to wybrałbym na 100 % WoW. O wiele bardziej pasują mi rasowe MMORPGi z masowym levelowaniem ;D
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Slyszalem (z wiarygodnych źródeł) o chinczyku który grał 51~ godzin w kafejcie w WoWa w koncu zemdlał i jak go "ocucili" (leżał na klawiaturze głową) leżał martwy.. po prostu padł z wycienczenia ... nie jadł i nie pił
WoW potrafi wciagnąć To jest prawda -.-
Querix of Ice voc : ![]() skils : 88/63 m lvl : 18 ![]() lvl : 72 ![]() ||...||....||.||..||\/||..||..||\..||..||||||..||||||..|| ||...||....||.||..||\/||..||..||\\.||..||...||.....||....|| ||...||....||.||..||...||..||..||..\\|..||||||.... .||....|| ||...||||.|||||..||...||..||..||...||..||...||.... .||....|| ..............Earth...........Air............Fire. .........Water |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Gdynia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Unholy Templars
Świat: Secura
Poziom: 111
![]() |
![]() Ale wow zasysa przy GW, w Gw to twoje umiejetnosci sie licza ja swoim War/Necr jak mial 5 lvl spokojnie karcilem ludzi z 10 lvl.
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
nie widze za bardzo zwiazku pomiedzy lineage ][ a gw, poza developerem d; w gw gram z jakis miesiac, nie nudzi sie ni cholera, gre moge z czystego serca polecic. co do WoW, gra jest piekna, ale nie grałem więc sie nie wypowiadam ( : |
|
![]() |
![]() |