|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ice Paladyn - 02-07-2005 o 10:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() NON PvP
Wady : - jak ci jakis n00bek zakosi lot, nic mu nie zrobisz - thiefy - wielkie lurowanie - kradzież potworków Zalet - nie ma PK - nie ma zastraszanie, characzy itp. PvP Wady: - PK - lurowanie jest ale już nie tak duże Zalety : - możliwość zabijania graczy ze skullem ( bez niego też ![]() - możliwość zabicia gracza, ktury ci walnie lootbaga PvP e Wady : - potrzeba jakiegoś kumpla na H lvl - szybkie zrookowanie - trzeba mieć mocne nerwy - możliwość wygonienie cie z expowiska Zalety : - Pierwsza i najważniejsza, możliwość pujscia przed Depo i walnięcia UE Jeśli jest coś jeszcze to dopiszcze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Siema wam wiecie co chcialem sie dowiedziec co to jest pvp enforced co to daje itp
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Cytuj:
@topic non-pvp jest do du.. sam gram na aserze i zapewniam ze jest nuuuuda a co wazniejsze 60 % graczy to zlodzieje jest u mnie na serverze typ ktory na 12 lev (cos kolo tego) ma rh, g-arm, itp wszystko ukradl!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
|
![]() a teraz coś odemnie:Grałem na początku na pvp server hiberna nie wiedziałem co to pa bo expiłem w publicznych miejsach lvl naibty 24.potem zaczeła się harmonia,całkiem przyjemna po postmanie czasem tylko załamania że nie można zabić ludzi.zagrałem na arcanii,nabiłem przyzwoity lvl i zaczeło się piekło wyjdź z minosów powiedział 20lvl knight(ja miałem 30+)musiałem wyjść bo miał kumpli.dołączyłem do odpowiedniej gildii wygraliśmy wojnę i mogłem grać(ale quitnałem arcanie).Potem to już totalne piekło:najpierw selena,totalny koszmat vidfamne z cruios zaczeły sobie rządzić,za rozmawianie jak z kimś równym dostałem i odeszłem z servera.Następny server berylia z kolegami,jak z deszczu pod rynnę a dokładniej pod dt,bidowanie domku hunted etc,pomyśleliśmy a źle trafiliśmy.następny server nebula.Najgorszy koszmar jaki przeżyłem(20lvl wyganiał mnie z rotów,20k płacenia że się stawiałem przez 5 minut)nie wytrzymałem zabiłem go;]gram na guardii.Jaki morał z tego wszystkiego:na cztery servery pvp udało mi się na jednym.oczywiśćie możesz co serva mieć nowych przyjaciół wstępować do najsilniejszych żeby cię chronili ale to nie zabawa żyjesz w stresie kiedy cię wykopią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Erixin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Army of Immortals
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/66
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() Zwłaszcza na Securze
![]() Enforced PVP jest to specjalny typ serwera w którym: * Można atakować innych graczy * Nie ma systemu czaszek, jedynie plock * Nie ma przerw w używaniu run (you are exhausted) * Gracze otrzymują doświadzenie za zabicie gracza na poziomie maksymalnie o 10% niższym ogólnym doświadczeniu od killera |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja postanowilem grac na non-pvp.... gralem na pvp i sobie skille trenie a tu pk i C**j zgon i to kilka razy a nic nikomu nie zrobilem eh. tak bywa gralem sobie na eterni moim knightem skille nabilem 80/80 ale tak wyszlo ze nie gralem i dla kumpla oddalem chara a nie wiem co on z nim zrobil a potem to juz... inna bajka no i gram na guardi pisze tego posta treniac skille przyznam troche noobki wnerwiaja ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic
![]()
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Ja sie dalej zastanawiam nad wyborem swiata. Interesuje mnie PvP, ale NoN-Pvp tez zapowiada sie ciekawie. Pomozcie plz. Mam cicha nadzieje ze wypowiedza sie tylko zaawansowani gracze ktorzy maja doswiadczenie z obu typow swiatow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() @ MrSosoo
Na PvP można cię zabić, za to na non PvP można kraść ile wlezie i wyzywać, więc na tych światach jest plaga n00bów. Na non-pvp praktycznie nie można trenić na ludziach ani summonach, ale jest taki jeden sposób. Podobno na non-pvp wolniej skille skaczą. Ja gram na pvp, ponieważ są wojny i można się prać ile wlezie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Stan: Tutor
|
![]() Zalezy od naszych nerwow i wytrfalosci. Jesli mamy silne nerwy i potrafimy sie pogodzic ze smiercia to swiat PvP jest dla ciebie.e-PvP zalecany jest dla osob które lubie Pkowac i maja w tym wprawe . natomiast jesli lubisz spokojna gre , bez stresu i pelna zarozumialych ludzi to non-pvp ci przypasuje.Ja gram na non PvP i choć nooby mi przeszkadzaja to zawsze w jakis sposob mozna sobie z nimi poradzic ( lure ) i wtedy nie mósimy sie obawiac ze jego kolega bedzie nas huntowac...
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Wrocek
![]() |
![]() ja grałem na pvp jakis czas ale miałem totalny pech ciagle mnie zabijali
chcialem sie wyzyc grłem chwile na e pvp ale tam to masakra totalna zabijac no OK mogłem ale głuwnie to byłem zabijany czasami kogos co dopiero z rooka wyszedł lub kogos słabego zabiłem teraz gram na non pvp i wcale nie jest tak zle. noobki sa ale nie jest ich tak pełno jak nie którzy mówią najgorsze jest dla mnie to ze knightów jest pełno treniacych na fajnych expowiskach przynoci ci taki knight cos do blokowaniepotworków zeby go nie waliły wszystkie na raz i nie da sie expic |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Dzieki za odpowiedzi, ale wynika z tego ze na NoN-PvP jest wiecej nÓbow ktorych nie trawie. Czyli lepszy bylby PvP? A jesli tak to czy knight bylby odpowiednim wyborem na ten swiat ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() Tak, ponieważ można trenować z człowiekiem, co jest bardzo przydatne na wyższych skillach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Mars
Stan: Zbanowany
Skille: 0/0
|
![]() najlepsze zwykle PvP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: WLKP.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Liberty Angel
Profesja: Paladin
Gildia: Bushido Rangers
Świat: Kyra
Poziom: 28
![]() |
![]() Gram na non-pvp od 3 lat.
Gralem tez poltora roku na pvp. Obydwa maja swoje zalety i wady oraz klimacik. Mimo to wole chwilami PvP bo wkurzaja mnie nooby A Non-PvP wole jak padne na PvP ![]() Na ePvP gralem dla zabawy moja kariera trwala 4h wbilem 20 lev i narka
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wg mnie to najlepsze są światy PvP, ale "normalne".
Normalny PvP - to świat na którym zabija się tylko n00bów, złodzieji, lurelów itp. szczeże mówiąc nie grałem na takim świecie. grałem za to na: Chamski PvP - PK czekają na 8lvl przed świątynią, lub przed innym miejscem, PK, PK, i jeszcze raz PK. Panuje CLZ (czysta ludzka złośliwość) na takim servie grałem nie raz. Moje pytanie: zna ktoś "Normalny PvP"? jak tak to podajcie. chętnie bym na takim zagrał.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uwielbiam ePvP:
+ Po nabiciu 30lvl żadna banda noobów nas nie ruszy + Mało ludzi więc jest dużo wolnych expowisk + Exp za zabicie Playera + Zawsze się coś dzieje przed Depo + Nikt nas nie w*****a bo wie ,że zaliczy pierwszą wyspę - Ciężko coś sprzedać tylko djin - Mało polskich Gildi - Trudno kupić od gracza jakiekolwiek runy Nie ma to jak "mega bomb" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |