|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() Swiaty non pvp sa dobre wlasnie dla magow, druidow cheaterow i afk. Stoisz sobie np. przed depo, uzywasz makro, runki sie robia same i nikt Cie nie zabije (raczej pod same dp nic nei zlurują). Ale jak lubisz wojny w tibi, pk-owanie itp. to graj na pvp
![]()
#44 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Lokacja: StaloooooWka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lukaszz Slayer
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 22
Skille: 63/41
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Look Na Cachero on sam (o ile wiem ) gra na NON-PVP i co z tego ma ?? 221 lvl
Cytuj:
Sorrx za bledy to moj pierwszy raz xD ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() Ja gram na non-pvp i jest dobrze moim dridem mam 21 level i nikt jeszcze nie zabil mi summona.A zabijac tez mozna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pietru - 17-11-2005 o 21:53. |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @up
Na non-pvp nie można zabić summona. A swoją drogą powiedz gdzie ty na 21 levelu chodzisz z summonami? |
![]() |
![]() |
#47 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() lurowac tez juz nie mozna ( to dla tych ktorzy jeszcze nie zauwazyli ze byl update ).
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() PO kiego **** robic Sorca na non-pvp...lepiej grac knightem i szybciej bic lvle niz sie meczyc nad Sorcem którego i tak wszyscy oleja ;p Bo co on moze zrobic na Non Pvp ... no jedyny + jak sie jest na questach...UE nie rani towarzyszy...a tak to moim zdaniem sie nie pyla.Wiem jak jest na Non PvP chamstwo i rozpusta ... na PvP przynajmniej ludzie maja respekt to srednio poziomowego MS ;p
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Na południu
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Teraz i tak juz daleko lurowac nie mozna ale czasami mozesz byc w "zasiegu" potworka.Więc nie wiem czy mozna tak zrobic ale np postawic sobie 2 summony i jak jakis potworek zaatakuje cie to one zabija jego.Nie wiem czy da sie tak zrobic bo chyba trzeba dac "sygnal" do ataku summonom.
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Według mnie, powinieneś zrobić jak uważasz...
Ale ja jestem przeciwny Non-Pvp - Bleee... ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2005
![]() ![]() |
![]() I wg mnie największy plus pvp, jest to bowiem wojna ^^ nie biore udziału w rl tibi poniewarz mam niski lvl i nigdy niemialem 100+ ale na otsach sie fajnie grało
![]() @Edit Zapomniałem napisać co sądze o pvp/non pvp i mówie: Pvp albo secura (moim skromnym zdaniem). Ostatnio edytowany przez Regaster - 26-11-2005 o 23:25. |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
|
![]() NON PVP dla sorcerera to dobry wybór.. zaraz zarobie pewnie kilka pkt. ostrzeżeń - no ale w koncu sorc na non pvp moze sobie AFKować z włączonym TBI muultum czasu. Pod depo choćby. GM na NON PVP ? Na luminerze gram od lipca... nie widziałem tam GMa ani razu;/
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() WG mnie świat non-pvp dla sorca jest dobry ponieważ nie musi się bać "give rune or i kill you"i różnych podobnych stwierdzeń sam gram na non-pvp i mi się podoba
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Powiem tak:
Na pvp jest lepszy sorc-70 ms to chodzaca bomba, wiele przydatnych czarow do zabijania ludzi) Na non-pvp lepszy druid-walisz sio mozesz gran mas res no jedyny nie przydatny czar na non pvp to PS ![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Tarnów
Imię: Kierwon'ka
Świat: Kyra
Poziom: 46
Poziom mag.: 44
|
![]() na now -pvp tylko sorcerem lub drutem
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2006
|
![]() Najlepsze jest PvP. Nienawidze No-PvP! Strasznie dużo noobów i looterów!
A PvP... Są wojny, PK i wogóle super ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Barthez the Traucer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 223
Skille: 106/102
Poziom mag.: 9
|
![]() Ja mam 25lvl i 26mlv Sorca na non PvP i jest dobrze. Przynajmniej na Asterze nie spotkałem się z wieloma noobami. najgorze jest wpiepszanie sie na respa, ale mozna kogos przyblokowac
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Apollo Crasher
Gildia: Brave-Lions
Świat: Honera
Poziom: 79
|
![]() Wszytsko co chcialem napisac raczej zostalo napisane dodam tylko 1 zdanie na pvp tez czesto luruja.
A jezeli chodzi ci o zmiane serwa to jak nie masz 50lvl+ na pvp to spokoinie morzesz zmienic na non pvp ponizewaz to niei wymaga tak duzo pracy. |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() Omg jakie non-pvp jest zalosne -.-
Expie sobie na guardach ![]() tyle
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |