Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-07-2005, 14:12   #41
Mech palladin
Guest

Domyślny

@Tymon~
Weź sei Ty przymknij.. ? nOOb team to Ty możesz sobie w gildi poszukać...
Pokaż Nam wszystkim filmik.. jak Ty sobie radzisz z 5 dragami.. to zmienie o Tobie zdanie..

Co nie dasz rady.. ? za słabe skille ?? i nie używaj SD przy tym... no pochwal nam sie .. "wymiataczu"
No. skoro tak sie mądrzyłeś.. powinieneś Nam wszystkim pokazać jaki dobry jesteś.. i dac rade z 5 dragami. co do dla Ciebie..

Rotfl...

Ostatnio edytowany przez Mech palladin - 01-07-2005 o 14:15.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-07-2005, 14:20   #42
Elbero
Użytkownik Forum

Elbero's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sanatio
Świat: Secura
Poziom: 41
Elbero ma numer GG 3923270
Evul -.-

Tymon komentuje bo myśli że weźmie 5 dragów na klate...kiedyś widziałem jak musiał sie uhac na 2 cycach LoL 69 Royal Paladyn musi się uhac w walce z 2 cycami I on weźmie 5 dragów na klate lol

Edit :
Tymon uważa że Kalinowa to nOOb team tylko szkoda że tymon jest na 167 miejscu w diście ma 69 lvl , niejaki Koki Kalinowa jest na 138 miejscu w h scores na 48 lvl...tymon to tylko 21 lvli eee tam ty z bp uh bierzesz 2 cycki na klate więc jestes madafaka więc panowie szacunek...

Ostatnio edytowany przez Elbero - 01-07-2005 o 14:25.
Elbero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2005, 14:26   #43
Mech palladin
Guest

Domyślny

Tak to jest jak sie skillować na non-pvp nie umie.. -.- rotfl..
ma sie te 50+ shielda.. i myśli żę jest "The Beściak"... uśmiać sie idze...
Kurde.. ciekawe jak szybko byś padł na 5 dragach.. -.- ja pewnie padł bym szybciej bo mam parenaście lvli. mniej od Ciebie.. ale nie mąrdrze sie an forum "ale słaby ejsteś" itp..
"Są ludzie i parapety.."
Zapewniam Cie,Ty jets jednym z parpaetów..

Ostatnio edytowany przez Mech palladin - 01-07-2005 o 14:29.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2005, 16:12   #44
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

@BOtter - naucz ty się człowieku posty edytować a nie walisz 3 pod rząd.

@TyMoN Of secura - na forum to każdy może być kozakiem -.- i blokować nawet i 5 demonów naraz. Czekamy na filmik z twoimi wyczynami.

Moim zdaniem nie było źle jak na pierwszy raz. Co tam, że nie był to idealny blok, ale jakby nie patrzeć nikt na DLu nie padł.
<sarkazm> Po wypowiedziech niektórych osób z tego forum widać, że oni umiejętność gry w Tibie to chyba wyssali z mlekiem matki i od początku idealnie blokowali, zabijali i w ogóle perfekcyjnie grali. </sarkazm>
To, że wy nie chodziliście na takich levelach na DLe to nie znaczy, że tego nie wolno. Jak nie mieliście tyle odwagi, baliście się ryzyka czy cokolwiek innego to nie powód aby teraz wyśmiewać innych, którzy się na to odważyli.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2005, 17:18   #45
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Świat: Berylia
Domyślny

Huahahuha ale ja sie am usmiełem omg DLi im sie zachciało a te 60k to napewo jakis wymsył zeby juz ich tak bardzo nie krytykowac.Marzyłsie im dsm zapewne
Co do Tymona to sie od*******cie...od niego napewno ma wieksze umiejetnosci grania od was...

Miechu czy jak ci tam co do skillowania to poprostu bierze sie spery i idzie sie na geomancera proste nie?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayny Pokaż post
wieszok wieszok mnie banuje
więc go w dupe słordem kłuje

Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 01-07-2005 o 17:20.
Tuhamiid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2005, 18:08   #46
TyMoN Of secura
Użytkownik Forum

TyMoN Of secura's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: ToRuŃ

TyMoN Of secura ma numer GG 3312132
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mech palladin
@Tymon~
Weź sei Ty przymknij.. ? nOOb team to Ty możesz sobie w gildi poszukać...
Pokaż Nam wszystkim filmik.. jak Ty sobie radzisz z 5 dragami.. to zmienie o Tobie zdanie..

Co nie dasz rady.. ? za słabe skille ?? i nie używaj SD przy tym... no pochwal nam sie .. "wymiataczu"
No. skoro tak sie mądrzyłeś.. powinieneś Nam wszystkim pokazać jaki dobry jesteś.. i dac rade z 5 dragami. co do dla Ciebie..

Rotfl...

U mnie w glidi nie ma takich nóóóbów jak na noob team
stary 01-07-2005, 18:10   #47
TyMoN Of secura
Użytkownik Forum

TyMoN Of secura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elbero
Tymon komentuje bo myśli że weźmie 5 dragów na klate...kiedyś widziałem jak musiał sie uhac na 2 cycach LoL 69 Royal Paladyn musi się uhac w walce z 2 cycami I on weźmie 5 dragów na klate lol

Edit :
Tymon uważa że Kalinowa to nOOb team tylko szkoda że tymon jest na 167 miejscu w diście ma 69 lvl , niejaki Koki Kalinowa jest na 138 miejscu w h scores na 48 lvl...tymon to tylko 21 lvli eee tam ty z bp uh bierzesz 2 cycki na klate więc jestes madafaka więc panowie szacunek...

Co ty *******isz ???Chyba za duzo Bajek sie naogladales ....Nie jestem Jakis Maniak Tibi zeby siedziec non toper przed kompem i grac -.- Albo Stac przez jakis Monsterem i trenowac.... Co Do Skilli to mam kto Gdzies ))
Peace
stary 01-07-2005, 18:13   #48
TyMoN Of secura
Użytkownik Forum

TyMoN Of secura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mech palladin
Tak to jest jak sie skillować na non-pvp nie umie.. -.- rotfl..
ma sie te 50+ shielda.. i myśli żę jest "The Beściak"... uśmiać sie idze...
Kurde.. ciekawe jak szybko byś padł na 5 dragach.. -.- ja pewnie padł bym szybciej bo mam parenaście lvli. mniej od Ciebie.. ale nie mąrdrze sie an forum "ale słaby ejsteś" itp..
"Są ludzie i parapety.."
Zapewniam Cie,Ty jets jednym z parpaetów..
Dzieciaku Starej sie Pisac Normalnie Ok ? Wtedy bedziesz mogl sie wypowiedziec albo idz do Szkoly Zamiast Siedziec przed kompem grajac w tibie ... Np : "ejesteś" "Ty jets" "paraetów" Z czym do ludu ...
Btw. Przed Kompem czujesz sie Macho nie ?? Na RL jak bys tak do mnie powiedzial bys mial na 100 % Pełno w gaciach ... Smieszny jestes...

Ostatnio edytowany przez TyMoN Of secura - 01-07-2005 o 18:19.
TyMoN Of secura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2005, 18:29   #49
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pebe83
@BOtter - naucz ty się człowieku posty edytować a nie walisz 3 pod rząd.

@TyMoN Of secura - na forum to każdy może być kozakiem -.- i blokować nawet i 5 demonów naraz. Czekamy na filmik z twoimi wyczynami.

Moim zdaniem nie było źle jak na pierwszy raz. Co tam, że nie był to idealny blok, ale jakby nie patrzeć nikt na DLu nie padł.
<sarkazm> Po wypowiedziech niektórych osób z tego forum widać, że oni umiejętność gry w Tibie to chyba wyssali z mlekiem matki i od początku idealnie blokowali, zabijali i w ogóle perfekcyjnie grali. </sarkazm>
To, że wy nie chodziliście na takich levelach na DLe to nie znaczy, że tego nie wolno. Jak nie mieliście tyle odwagi, baliście się ryzyka czy cokolwiek innego to nie powód aby teraz wyśmiewać innych, którzy się na to odważyli.

PS:LOL a bo co zabronisz mi ??
<scared>
PS2:Nie lubie tego napisu który jest napisany mały mi literami :Ostatnio edytowany przez Botter - Dzisiaj o .....
j****e Misie Bimbrownisie Okradly mnie z:bohy,crown helmet,beholder shield,plate legi golden backpack niewierzcie im na chrzcie jak zrobicie 2 zadania to was wezma do podziemi bez eq i spuszcza na was potwory ja dedlem i wzieli mi wszystko niewierzcie tym pedalom
pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 01-07-2005 o 18:33.
BOtter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2005, 18:56   #50
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Świat: Berylia
Domyślny

No i co z tego ze Koki jest 138 w discie a Tymon dalej.Ciekawe jak by sie mieli zmierzyc to kto by wygrał.I OD*******CIE SIE ****A OD TYMONA !!!!!!!!!!!
Co z tego ze Koki ma wieksze skille?? Ludzie lvl tez robi swoje !! wy se chyba myslicie ze 8 knight ze skillem 90/90 dal by rade 50 knightowi ze skillem 60 ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayny Pokaż post
wieszok wieszok mnie banuje
więc go w dupe słordem kłuje

Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 01-07-2005 o 18:58.
Tuhamiid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2005, 22:20   #51
Mufi Kalinowa
Użytkownik Forum

Mufi Kalinowa's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005

Gildia: Bagatela
Poziom: 105
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tuhamiid
No i co z tego ze Koki jest 138 w discie a Tymon dalej.Ciekawe jak by sie mieli zmierzyc to kto by wygrał.I OD*******CIE SIE ****A OD TYMONA !!!!!!!!!!!
Co z tego ze Koki ma wieksze skille?? Ludzie lvl tez robi swoje !! wy se chyba myslicie ze 8 knight ze skillem 90/90 dal by rade 50 knightowi ze skillem 60 ?
Zauważ, że z lepszymi skillami zadne problem nabic wyzszy lvl, wiec sie niezdziw jak zobaczysz, ze Koki wyprzedzil Tymona
"Pytasz kto ja jestem? Mów mi Polak Większy. Jaki znak mój? Dwie zacisniete pięści. Siła i Bóg, prawda i ból zawarte w treści."
Mufi Kalinowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2005, 22:27   #52
Mufi Kalinowa
Użytkownik Forum

Mufi Kalinowa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tuhamiid
Huahahuha ale ja sie am usmiełem omg DLi im sie zachciało a te 60k to napewo jakis wymsył zeby juz ich tak bardzo nie krytykowac.Marzyłsie im dsm zapewne
Co do Tymona to sie od*******cie...od niego napewno ma wieksze umiejetnosci grania od was...

Miechu czy jak ci tam co do skillowania to poprostu bierze sie spery i idzie sie na geomancera proste nie?
Jezli bys umial czytac, albo przeczytal co pisalismy na forum gildi to bys nie *******il glupot ze sobie wymyslamy 60k
"Pytasz kto ja jestem? Mów mi Polak Większy. Jaki znak mój? Dwie zacisniete pięści. Siła i Bóg, prawda i ból zawarte w treści."

Ostatnio edytowany przez Mufi Kalinowa - 01-07-2005 o 22:39.
stary 01-07-2005, 22:32   #53
Elbero
Użytkownik Forum

Elbero's Avatar

Oczko Hunt

Widze że jedynie jeden człowiek z tego forum zrozumiał o co chodzi "Pebe83" znany mi jako Aversin vice lider DoU...a co do tymona ehh zaczołeś kozaczyć a jak przyszło co do czego to sie nie masz czym pochwalić...omg jeśli będe w domu gdy będzie test serwer zrobimy Duela...twoja gildia vs Kalinowa Team and Friends co ty na to ? zobaczymy jak sie dobrze uhasz no na pewno świetnie skoro dasz rade z bloczyc 5 dragów na raz....a...noi wysyłam podobną prośbe do Avera..nakręć filmik jak bloczysz 5 dragów koniecznie musze zobaczyć zawodowca w akcji może mama ci się będzie uhać??
stary 01-07-2005, 22:34   #54
TyMoN Of secura
Użytkownik Forum

TyMoN Of secura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mufi Kalinowa
Zauważ, że z lepszymi skillami zadne problem nabic wyzszy lvl, wiec sie niezdziw jak zobaczysz, ze Koki wyprzedzil Tymona

a wiesz ze mnie to gówno Opchodzi Czy jakis Koki mnie wyprzedzi z lvlem ??? hahahahah
stary 01-07-2005, 22:35   #55
TyMoN Of secura
Użytkownik Forum

TyMoN Of secura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mufi Kalinowa
Jezli bys umial czyac, albo przeczytal co pisalismy na forum gildi to bys nie *******il glupot ze sobie wymyslamy 60k
Tak on pewnie umie Czytac ale nie umie "Czyac" ))
Peace
stary 01-07-2005, 22:36   #56
TyMoN Of secura
Użytkownik Forum

TyMoN Of secura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Widze że jedynie jeden człowiek z tego forum zrozumiał o co chodzi "Pebe83" znany mi jako Aversin vice lider DoU...a co do tymona ehh zaczołeś kozaczyć a jak przyszło co do czego to sie nie masz czym pochwalić...omg jeśli będe w domu gdy będzie test serwer zrobimy Duela...twoja gildia vs Kalinowa Team and Friends co ty na to ? zobaczymy jak sie dobrze uhasz no na pewno świetnie skoro dasz rade z bloczyc 5 dragów na raz....a...noi wysyłam podobną prośbe do Avera..nakręć filmik jak bloczysz 5 dragów koniecznie musze zobaczyć zawodowca w akcji może mama ci się będzie uhać??

Spoko Mozemy nóób team+ Friedns Vs Angels of Darkness+ Friends ??
Btw. Nie mam sie czym Pochwalic ??? Powiedz mi Czy Twojego Koki-ego Stac na to co widac na SS http://photobucket.com/albums/y244/T...useInAnkxD.jpg

Ostatnio edytowany przez TyMoN Of secura - 01-07-2005 o 22:39.
TyMoN Of secura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2005, 22:39   #57
Elbero
Użytkownik Forum

Elbero's Avatar

Cool

Tymon sam pouczasz wszystkich o jakiś drobnych literówkach a sam je też robisz..." non toper" nie słyszałem takiego czegoś...zobaczymy jeśli ty będziesz prowadził tą swoją ekipe to na pewno przegramy skoro bierzesz 5 dragów na klate nie będziesz miał z nami problemów

Edit :
Złożyliscie sie gildią i cfaniaki??Każdy może pożyczyć od kolegi h lvl eq do ss-a nOObie jutro koki wjedzie na forum to ci pokaze ss-a z jego prawdziwym eq

Ostatnio edytowany przez Elbero - 01-07-2005 o 22:41.
stary 01-07-2005, 22:40   #58
TyMoN Of secura
Użytkownik Forum

TyMoN Of secura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Tymon sam pouczasz wszystkich o jakiś drobnych literówkach a sam je też robisz..." non toper" nie słyszałem takiego czegoś...zobaczymy jeśli ty będziesz prowadził tą swoją ekipe to na pewno przegramy skoro bierzesz 5 dragów na klate nie będziesz miał z nami problemów

To ty ze wsi jestes Czy Co ??-.- w Miescie Sie urzywa takich Okreslen jakbys nie wiedzial
Peace
stary 01-07-2005, 22:43   #59
Elbero
Użytkownik Forum

Elbero's Avatar

LOL miasto

Heh jeżeli Sosnowiec to wieś to spx masz kolo a tak po za tym fajne masz miasto jeżeli uczą cie tak tam pisać : To ty ze wsi jestes Czy Co ??-.- w Miescie Sie urzywa takich Okreslen jakbys nie wiedzial
Peace
stary 01-07-2005, 22:43   #60
Mufi Kalinowa
Użytkownik Forum

Mufi Kalinowa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TyMoN Of secura
Spoko Mozemy nóób team+ Friedns Vs Angels of Darkness+ Friends ??
Btw. Nie mam sie czym Pochwalic ??? Powiedz mi Czy Twojego Koki-ego Stac na to co widac na SS http://photobucket.com/albums/y244/T...useInAnkxD.jpg
Jezeli Koki by mial taki lvl i ***al na tylu MC co Ty napewno by mial lepsze, ale po za tym on jest madry i wie ze Palkowi sa potrzebne tylko UH-y, Bolty i BOH-y
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania