![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie wyglada Carlin z lotu "ptaka"
![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
|
![]() Juz to widze 2 raz odswierzasz ten temat. Do kasacji!
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jaki tepak, to jest moj temat i ja ciagle dodaje nowe czesci tej historii, a zreszta 3 dni... bez komentarza... |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolo zostal zbanowany...dlaczego tego tepaka na dluzej nie zbanowali...
![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Małkowice
|
![]() jak wy robicie te fake???? Ale przyznam że mi się bradzo podoba
![]() Edit: sorry nie popatrzlem na temat wyzej Ostatnio edytowany przez Dolhor Knight - 09-07-2005 o 21:40. |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
mi sie robi znajdziejnie. Paint JEST ZAJ**ISTY!! UZYWAJCIE PAINTA BADZCIE BAMBOOCHA!!! KORZYSTAJTA Z PAINTA! BADZ BAMBOOCHA!!! Cytuj:
http://www.skyscapedesign.com/BB/The...vies/Love.html To jest link skad wzialem ta mapke ![]() Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 09-07-2005 o 21:46. |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
![]() bardzo dobry fake podoba mi sie
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok wrocilem z kolonii! Zaraz zabiore sie za nastepna czesc
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() To jest ****a czorny rap,
ja nie jestem żaden cap Na browara smaka mam, ale kiszke też bym zjadł Czorny z dziadkiem drzewo cioł, przy tym cięciu bardzo klnął Czorny z dziadkiem drzewo ciął, Yo,Yo, Yo ! ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Hail Wroclaw !!!!!
Stan: Niegrający
Imię: Zorlet
Profesja: Druid
Świat: Selena
Poziom: 28
Skille: 20/22
Poziom mag.: 46
|
![]() Siema mlody =P ja tez sie ciesze ze wrocilem z tej koloni
![]() ![]()
#55 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Byles w tym domu strachu? Ja tak ![]() @topic Ok mam nowy fake! Oto... ON! 1. Mendrik wpadl na pewien pomysl >: D ![]() 2. Zamienil sie w szkieleta, by zmylic orka ![]() ![]() 3. Ork postanowil zrobic napad na chlopska wiaske! ![]() 4. Zreszta, widac to na mapie ![]() ![]() 5. Napad na wioske (sorry ze jest troche inna niz na mapie ![]() ![]() ![]() 6. Sluga bardzo spodobal sie orkowi, wiec zabral go do krola wszystkich orkow na swiecie ![]() 7. Ale Wielki Pajak nie byl taki glupi. Wyczul podstep ![]() 8. I cisnal w mendrika morderczy czar! ![]() 9. Jednak jakas nieznana sila przeteleportowala Mendrika... ![]() 10. ...do nieba ![]() 11. Ojcec przekazal synu cala swa moc ![]() 12. I przeteleportowal go spowrotem na ziemie ![]() Comment fast plax! Niedlugo beda nastepne czesci ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Super dawaj więcej od oceny się wstrzymam do ostatniej części.
GOOD!! |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cool!! Dawaj więcej, więcej.
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Tylko takie jedno pytanie:
Czemu wszyscy robią Fake'i o Super Bohaterach co i tak w przyszłości na 100% rozłożą demonów tysiąc kilkoma strzałami z bóg wie czego ? Czemu nikt nie robi czegoś takiego jak "świat Realny" (chodzi mi tu ... że każdy może zginąć... i że jest to prawie nie możliwe zabić Ogromne stworzenie samemu...). Takiego smoka chociażby... w większości fake'ów ... to występuje tysiąc pięćset sto dziewięćset smoków naraz a ktoś zabija je wszystkie jednym hitem... to jest nie możliwe... . Tak samo mi tutaj zajeżdża ... że Bohater(owie) główni potrafią zabić te smoki naraz... sami... Zróbcie jakoś originalnie, że są duże wojny ... albo że drużyny po kilka(naście) osób idzie na demona (i tak by większość padła...no ale cóż, nie możliwe jest zdobywanie większej ilości hp... albo oberwianie z Sudden Death - tłumacząc to na polski , oznacza to Nagłą Śmierć, a co za tym idzie, 1 strzał = odrazu śmierć, więc Demon - jakoż iż jest on raczej panem śmierci, czyż nie ? Nie powinien ginąć od takiej runy... a zarazem powinna byc okropnie "rarowata" ). Sorka że nie na temat w większości, ale tylko taki mały apel (bo nie ma sensu robić tematu by go zaraz zamkneli albo masa... ludzi gadała czemu tam nie ma fotek itp.) Mam nadzieje że będzie coś originalnego w twoim fake'u (gratz za jazde na smoczkach) ... ale ... dobra nie wtrącam się... to twój świat fantazy więc ty tu bóg jesteś i ty tam bla bla bla tworzysz. Powodzenia. |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2005
|
![]() Bardzo fajne a nawet wzruszające
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() No, no, no Cor Tibiarz powraca, i trzeba przyznać że choć od zawsze robiłeś dobre fake to ten jest naprawde niezły.
8/10 (nie wiem czemu, czegoś mi tu brakuje) Będe czekał na kolejne części. |
![]() |