|
Notki |
Lista chętnych do przystąpienia do Gildii Tu proszę składać podania do Gildii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 18
Skille: SORK
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Hej!
Nick Postaci: Dark Apocalipsis of Astera Profesja: Sorcer mlvl: 18 lvl:18 eq: dobry gildia: szukam gildii z housem najlepiej i zeby byla sprawiedliwa wiecej informacji to na gg 7066884 |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Nick: Legenda Tibi
Lvl: 18 Profesja: Druid Skille: Mlv 14 Status konta: FACC Staż gry: 1 miesiąc Aktywność: 1-6 godziny Coś o postaci: Nic niepowiem bo nie ma co... zresztą sami zobaczycie. Coś o sobie: Komputery, Anime i TIBIA oczywiście !! Informacje dodatkowe: Szukam Gildi z housem... Dobrze by było gdyby znajdowała się w Thais albo w okolicach ... Kontakt GG 7999715. Jak nie ma zółtego słoneczka to nie pisać bo mnie niema ! Ostatnio edytowany przez gersu6 - 04-11-2006 o 14:24. |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Nick: Orio Zaula
Lvl: 17 Profesja: Palek Skille: 50/38/7 Status konta: facc Staż gry: 6 miesięcy Aktywność: na tygodniu 2-3 godziny sobota niedziela 6-8 godzin Coś o postaci: best team dragon Coś o sobie: hip-hop i rap pisac na gg 237874 nawet jesli mnie nie ma |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() Nick:Argothel
Serwer:Celesta Level:22, niedaleko do 23 Skille:16/21, mlvl 20, 15% do 21 Profesja ![]() Status konta:FACC, ale za niedługo będzie PACC Staż gry:7 miesięcy aktywność:nie gram w poniedziałek i środę, reszta ok. 1,5 godz Coś o postaci:Lubię huncić potworki, best team i solo dwarf guard Coś o sobie:umiem mówić po Angielsku |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Imię: Demus Elan
Profesja: Knight
Gildia: ...
Świat: Astera
Poziom: 39
Skille: 81/80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Nick: Demus Elan
Lvl: 39 Profesja: knight/elite knight Skille: 81/80/5 Status konta: facc/pacc (wakacje czyli w tym tyg.) Staż gry: 2 lata. Aktywność: w wakacje cos okolo 5h dziennie, w roq szkolnym cos 1-2h. Coś o postaci: Postać chyba mało znana ![]() ![]() ![]() Coś o sobie: Uwielbiam słuchać Red Hot Chili Peppers, chodzić gdzieś z dziewczyną, grać w kosza lub noge ![]() Informacje dodatkowe: Szukam gildi ponieważ nie mam z kim wykonywać questów, pogadać, pohuncic. Czekam na odp na gg: 11706517, lub PW. Pozdrawiam, RHCPFan. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Nick: Brixis Thus
Lvl: 18 ( 62% do 19 lv) Profesja: Sorcerer Skille: mlvl: 16 Status konta: FACC Staż gry: 1 rok Aktywność: 4h Coś o postaci: Mieszkam w Thais. Na serwerze Ascara. Nie poddaje sie gdy zginę Coś o sobie: Lubie grac w tibię.Sluchac muzyki. Poznawac nowych ludzi na Tibii i takie tam. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Anusiak Malfoy
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 14
Skille: .../18
Poziom mag.: 10
|
![]() Nick: Anusiak Malfoy
Lvl: 15 Profesja: Sorcerer Skille: .../18/11 Status konta: facc Staż gry: 1, 2 roku ( rok i 2 miesiące) Aktywność: 6 godzin Coś o postaci: moja postać posiada dobre eq jak na ten lvl, a mianowicie: steel helmet, plate set, dwarven shield, leather boots, scarf, vand of dragonbreath. Moja postać jest na serwerze Obsidia w Ab'Dendriel. Nie jestem PK. Coś o sobie: Mam na imię Ania, interesuje się Harrym Potterem i oczywiście Tibią. Lubię grać na komputerze, pływać, jeździć na rolka, łyżwach i na nartach. Moim hobby jest koszykówka i siatkówka. Na kompie gram w GTA Vice City, Tibię i różne ciekawe gry. Informacje dodatkowe: Bardzo bym chciała znaleść jakąś ciekawą gildie. Jeżeli nie będzie miała "siedziby" w Ab'Dendriel to mogę się przenieś tylko nie na wyspy i raczej na do Kazoordonu, ponieważ nie mam pacca i nie orientuje się na tych wszystkich piętrach w Kazoordonie;P Prosze o szybki kontakt moje gg: 6551194, e-mail: [email protected] lub piszcie na PW. Ostatnio edytowany przez Anusiek995 - 13-07-2007 o 18:30. |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() 1Nick:Moraz Dialsca
2Lvl:24 (No prawie 25) 3Profesja:Sorcerer 4Skille:Tarcza 20 Mlvl 24 5Status konta:facc 6Staz gry:No będzie z jakies 2 lata z przerwami 7Aktywnosc:Od 2 do 5 godzin (czasem nocki robie) 8Cos o postaci:Gram tom postaciom na Refugi ,a w miescie Venore 9Cos o sobie:Mam 13 lat i lubi informatyke ![]() 10Infomacje dodatkowe:No raczej juz nic niemoge dopisac |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Nick:Orson The Knight
Lvl: 27(32% do 28) Profesja: knight(można się po nicku domyślić-.-) Skille:59/58(trenie) Status konta:FACC Staż gry:3 miesiące Aktywność: 4-5h(najczęściej rano) Coś o postaci ![]() Coś o sobie: słucham muzyki REGGE, gildia najlepiej żeby polska była, mieszkam w mieście Carlin(w rl. Krosnice koło Wrocka) Gram na świecie Calmera kontakt:gg 9807003, lub PW w grze albo na 4um |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Nick: Ranran Thor Knight
Lvl: 15 Profesja: Knight Skille: 41/40/2 Status konta: free account Staż gry: 3 miesiące Aktywność: 4-5 h Coś o postaci: Może wymienie moje eq: Dvarven axe, dark helmet, noble armor, dragon shield, plate legs. Coś o sobie: Uwielbiam grać w piłke nożną i siatkową oraz uprawiać innego rodzaju sport, muzyki słucham każdego rodzaju byleby mi sie podobała. Informacje dodatkowe: ...... |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() Nick: Trukar
LvL: 22 Świat: Astera Profesja: Knight Skille: 50/47/3 Status konta: pacc Staż gry:1 miesiac Aktywność: 4-5 h Coś o postaci: Może wymienie moje eq: Fire Sword, dark helmet, noble armor, dragon shield, plate legs. Coś o sobie: Uwielbiam grać w piłke nożną i siatkową Ostatnio edytowany przez Trukar - 16-07-2007 o 22:39. |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Imię: Dank Blan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Nick: Dank Blan
Lvl: 11 Profesja: Knight Skille: 50/49 2 mlvl ![]() Status konta: free account Staż gry: 4 miesiące Aktywność: 6-7 h Coś o postaci: Może wymienie moje eq: Carlin Sword, dark helmet, Plate Armor, dvarften shield, plate legs. Coś o sobie: Lubie grać w piłke nożną i dużo siedzę przy kompie gram również w CSa ![]() Informacje dodatkowe: świat Harmonia ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: GRZ
Imię: Sord Eler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
![]() |
![]() Nick:Shrekky
Level:14 Profesja:Knight Skille:48/49 (rosną) Mlvl:3 Status Konta:FaCC Staż gry: 3 miechy Aktywność:3 h+\- Coś o postaci: Typowy najcik. Skilluje cały czas do 70/70. Mam niezłe eq: steel helmet, plate armor, plate legs, medusa shield, fs.(zbieram na dsma i demonke i knight legs). Coś o sobie: Lubie piłkę nożną i siatkówkę. Mam 16 lat. Lubie słuchać muzy(szczególnie jak expie). Grałem pallem. 30 lvl zrobilem w 1 miesiąc. Moge pomóc tworzyć forum guildi. Dodatkowe info: Astera only xD Ostatnio edytowany przez sHrEkkY - 06-08-2007 o 12:26. Powód: Bije skille, zmiana eq. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: Radziejów
Imię: pazurek of haos
Profesja: Paladin
Gildia: Armia Harmonii
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Skille: 75/62
Poziom mag.: 12
|
![]() Nick:Bercik-Knight
Lvl:20 Profesja:Knight Skille:52/51/3(zaraz 4) Status konta:facc Staż gry: rok(tom postaciom 2 tygodnie okolo bo wczesniejszego chara mi hakneli) Aktywność:5h-17h dodatkowe info: świat harmonia Ostatnio edytowany przez bercik-knight - 04-08-2007 o 22:06. Powód: zapomnialem o świecie |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() Nick: Zadrothrak Malah
Lvl: 20 Profesja: Palladyn Skille: 52/32 i 5mlvl Status konta: facc Staż gry: troche juz bedzie...:f Aktywność: powyzej 2 godzin Coś o postaci: fajna dupa z twarzy ![]() Coś o sobie: jestem mlodym alkoholikem ![]() Informacje dodatkowe: swiat Samera, Thais... jezeli beda jakies oferty to najlepiej na gg: 1233015... pozdrawiam Ostatnio edytowany przez k4m0z - 05-08-2007 o 15:15. |