|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() powiem jedno:bezsensowny temat...po co komu oglodac ss na ktorym stoi ktos przy statule ze 4k??wedlug mie temat powinno sie zamknac
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() Fake...............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Jak dla mnie to nie musi byc fake może naprawde chłopak się postarał i zebrał te 4k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: Świnoujćcie-A'b
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gisteraf Faraon
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Celesta
Poziom: 16
Skille: 51/42
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: California- Orange Country- Newport Beach
Imię: Seth Cohen
Gildia: Unstoppable
Świat: Newport Beach
![]() |
![]() tylko tak dalej na mainie i bedzie good!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
Imię: Knight Axe the Second
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pit Bull
Świat: Hiberna
Poziom: 41
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
|
![]() No, fajnie że 4K nazbierał ale zamiast tracić czas na rooku żeby przynieść wszystkie przedmioty, to w tym samym czasie na mainie można by zarobić dwa razy tyle wychodząc z rooka mając 1K. Oczywiście trzeba wiedzieć jak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Myśle że to żart b oone sąhyba skopiowane .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Ludzie..chłopak chciał się wykazać że uzbierał 4 k na rooku. Dajcie mu święty spokój,może dla niego to "everest swoich marzeń", a dla was jest nim wylootowanie mpa z demona. Tyle co chciałem powiedzieć.
Enjoy!
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Świnoujście
Imię: Niewazne:D
Gildia: nie mam
Świat: Secura
Poziom: 29
Skille: 71/70
|
![]() przeciez jest tyle sposobow na uzbieranie duzej ilsoci kasy jeden z nich to zabiajc owce,jelenie,kruliki, i spzrzedajesz u NPC i na 1 levelu masz kasy ile chcesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() @Dagfan
Wiesz, to jest jego sprawa czy uzywa mc i innych cheatow -.- @topic Jeśli używasz cheatów to twoja sprawa ale i tak sam fakt że uzbierałes tyle kasy na rooku to dobra robota .Tak trzymaj ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() To NIE jest fake! Wszystkie drobne bledy sa dlatego format .jpg, u mnie tez widac cod podobnego bo daje slaba jakas zdjecia zeby szybko sie wczytywaly jak ktos ma slabego neta.
Nie wiem co wszyscy sie uwzieli ze MC, sprzedawal posion itp. Mi sie nigdy nie udalo uzbierac nawet 2k bo predko lecialem na maina ale zastanowcie sie, moze sprzedal eq cale po wysokich cenach. Np. viking/legion helmet 50gp, chain armor 100gp, carlin sword/katana/mace 50gp, studdet legsy 50gp, copper shield 150gp <-to juz jest 500gp do tego dochodzi jakies 500-800gp uzbierane z potworkow. Moze tymi dp charami rowniez zrobil questy na chain armor i carlin sworda wiec dochodzi jeszcze kilka stowek, moze lowil ryby jak ktos wspomnial, moze poprostu mial fuksa i znalazl jakies cialo goscia w ktorym bylo kilka setek, a moze nawet 2 ciala ![]() Mozliwe ze oszukiwal, ale nie ma podstaw by tak sadzic, wiec jedyne co moge powiedziec to Gratz dla zalozyciela tematu, za cierpliwosc i za uzbieranie takiej kasy na rooku. PS. Nie mowcie ze na mainie w tym czasie by zrobil 2 razy wiecej kasy, bo skad wiecie ile na rooku ta kase robil? PS_2. Napewno mial jakis powod zeby zaslonic nick, moze nie chcial zeby ktos go zabil na mainie, moze nie chcial bzdurnych msg'ow typu "widzialem twojego ssa, bedziesz moim kolega?". Nie tylko na jego screenach jest zasloniety nick wiec przestancie sie czepia o byle... za przeproszeniem gówno. PS_3. Nie piszcie ze costam nie kosztuje tyle a costam mozna kupic za tyle, bo jest napisane "np." czyli sa to przykladowe ceny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
Imię: Knight Axe the Second
Gildia: Pit Bull
Świat: Hiberna
Poziom: 41
Skille: 74/73
|
![]() To jest dosyć zabawne. Wszyscy mówią że to fake, fake tu, fake tam, fake siam... gdzie jeszcze? Który paseczek jest za wysoko? Powiedzcie która stówka jest krzywo, jeżeli taka jest? Po co wy piszecie "chyba"? Nie odróżnicie dobrego fake od oryginału!!! 4K na rooku to nie jest aż tak wielki problem (trza się tylko pożądnie nachodzić za macami, swordami i innymi rzeczami, które można sprzedać u NPC).
Ostatnio edytowany przez Łagodny Zefir - 26-07-2005 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: hozuf
Stan: Na emeryturze
Imię: Ardo von Dan
Profesja: Sorcerer
Gildia: -
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 20/20
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() Dziwni jestescie dleczgoz to mialbyc fake liczylem cap i wychodzi ok poza tym jak ja wychodzilem z rokk'a to mialem okolo 3k w kasie i NIE UZYWALEM ZADNYCH CHEATOW TYLKO 2 POSTACIE JAKO DEPO MIALEM
![]() Ostatnio edytowany przez Ardo von Dan - 26-07-2005 o 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() gdyby to byl jego char by nicka nie zamazal
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() Oczywiście to nie fake. Zobaczmy:
Idziemy na resp skeletonów numer 1 (tam gzdie sa dwa groby i jeden trzeba odkopac) : zabijamy 6 szkieletów - z tego mamy ok. 180gp (mace i hatchets) ; po tem pędzimy do drugiego respa i to samo. I tak sobie biegamy w tą i spowrotem. Albo można zrobić tak (ja tak robiłem) - poznać kolesia który będzie palkiem i jest na tyle głupi, żeby na rooku używać spearów. Sami nieco ćwiczymy shielding. Bierzemy najlepszy arm, studded legsy, cooper shield i bron z najwieksza iloscia defa. I huntujemy na orc spearmany - my blokujemy a przyszły pall kantuje ze spearów. Z dobrym DF'em powinien orc spearman powinien paść po kilku strzałach. I lootujemy studded legsy - to jest 100gp u gracza. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
Porabalo cie ??!! Ja kiedys wyszlem z rooka (na 13lvl) ale mialem 7k ! I co sie podniecasz ??!! Niestety nie mam ss ale mozecie mi wierzyc na slowo, kumpel potwierdzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ta a ja wyszedłem na pindziesiątym i miałem 100k... jak ktoś nie wierzy zamieszcze ss ... tylko później.. -.-
4k ? żaden problem... pytanie tylko PO CO ? PO CH... ZBIERAĆ TĄ DURNĄ KASĘ zamiast zrobić rooka w ~4-5h, a potem na mainie duzo szybciej uzbierasz ta kase... OMG... noobki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2006
|
![]() Ci wszyscy co mówią że to fake to są p**********i debilami, ja z rooka max wynioslem okolo 3k ale gz za wytrwałośc dla ciebie na czym tak zarobiłeś?
|
![]() |
![]() |