|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Chodzi o Artykuły? Proszę bardzo mi donosić o plagiacie to się tym zajmę. Nie jestem tu częstym gościem, przez co nie wiem zbytnio który poradnik jest wasz. Więc od tej chwili moge zacząć, skoro znaleźliście tak duzo plagiatów. |
|
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#43 |
Zbanowany
|
![]() byłem kiedyś na tamtym forum co każdy news to texty"frajerzy z tibia pl nie maja otsa itp itddddd"dno że głowa boli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ooo. Dla mnie nowośc. Nie widziałem tam jeszcze newsa "Frajerzy z tibia.pl nie mają ots`a" O.o. Weźcie zamknijcie ten temat bo już naprawde. Nie miał być reklamą, tylko chciałem poznać waszą opinię. A już znów się zaczęło gadanie o domniemanej wojnie choc taka nie ma miejsca. |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Coz, tibia.org.pl nie ma supporta, ale ma OTS i quest spoilling. Ma tez bluzganie sie (specjalnie przegladalem posty i srednio co 2 tematy ktos sie bluzga). Za to tibia.pl ma kulture, supporta, oficjalne materialy i kupowanie pacca (tibia. org tez). Widac, ze tibia.pl wprowadza tez konkursy. Wg mnie ma tez ladniejszy outfit. A juz wybor zalezy od gustu...Lepsze bylyby czarne koszulki np z malym, bialym napisem na piersi typu "tibia.xx.pl" a nie wielki napis na klacie (ew. brzuchu) I LOVE TIBIA
![]()
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Zamknąć ten temat. Wszystko co było do powiedzenia, już zostało powiedziane. Teraz już będzie tylko postowanie o tym że tibia.org.pl jest zła... Kto będzie chciał być na tym forum, będzie tutaj. Kto woli tibia.org.pl, będzie tam. Czy to taka wielka filozofia?