Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-07-2005, 10:53   #41
Shweppes
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 07 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Polin
Szkoda, ze to samo nie tyczy sie poszanowania praw autorskich i tolerowania kradziezy materialow.

Chodzi o Artykuły? Proszę bardzo mi donosić o plagiacie to się tym zajmę. Nie jestem tu częstym gościem, przez co nie wiem zbytnio który poradnik jest wasz. Więc od tej chwili moge zacząć, skoro znaleźliście tak duzo plagiatów.
Shweppes jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-07-2005, 10:57   #42
Teddy Burn
Użytkownik Forum

Teddy Burn's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja

Teddy Burn ma numer GG 8400159
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shweppes
Chodzi o Artykuły? Proszę bardzo mi donosić o plagiacie to się tym zajmę. Nie jestem tu częstym gościem, przez co nie wiem zbytnio który poradnik jest wasz. Więc od tej chwili moge zacząć, skoro znaleźliście tak duzo plagiatów.
Tak duzo? Nie uwazasz, ze wystarczy jeden?
stary 15-07-2005, 11:05   #43
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

byłem kiedyś na tamtym forum co każdy news to texty"frajerzy z tibia pl nie maja otsa itp itddddd"dno że głowa bolikubki ich sprawa życze powodzeniaja nigdy nie kupie kubka z tibią-.-choć w nią gram itp itd
PiXik jest offline  
stary 15-07-2005, 11:36   #44
Shweppes
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 07 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
byłem kiedyś na tamtym forum co każdy news to texty"frajerzy z tibia pl nie maja otsa itp itddddd"dno że głowa bolikubki ich sprawa życze powodzeniaja nigdy nie kupie kubka z tibią-.-choć w nią gram itp itd

Ooo. Dla mnie nowośc. Nie widziałem tam jeszcze newsa "Frajerzy z tibia.pl nie mają ots`a" O.o.

Weźcie zamknijcie ten temat bo już naprawde. Nie miał być reklamą, tylko chciałem poznać waszą opinię. A już znów się zaczęło gadanie o domniemanej wojnie choc taka nie ma miejsca.
Shweppes jest offline  
stary 15-07-2005, 12:34   #45
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Coz, tibia.org.pl nie ma supporta, ale ma OTS i quest spoilling. Ma tez bluzganie sie (specjalnie przegladalem posty i srednio co 2 tematy ktos sie bluzga). Za to tibia.pl ma kulture, supporta, oficjalne materialy i kupowanie pacca (tibia. org tez). Widac, ze tibia.pl wprowadza tez konkursy. Wg mnie ma tez ladniejszy outfit. A juz wybor zalezy od gustu...Lepsze bylyby czarne koszulki np z malym, bialym napisem na piersi typu "tibia.xx.pl" a nie wielki napis na klacie (ew. brzuchu) I LOVE TIBIA
stary 15-07-2005, 12:56   #46
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

Zamknąć ten temat. Wszystko co było do powiedzenia, już zostało powiedziane. Teraz już będzie tylko postowanie o tym że tibia.org.pl jest zła... Kto będzie chciał być na tym forum, będzie tutaj. Kto woli tibia.org.pl, będzie tam. Czy to taka wielka filozofia?
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania