![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() a mi pisze ze plik jest uszkodzony jak probuje rozpakowac rara...
![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dagenoth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() przyznam ze filmik ci sie udal ;p
to co widzialem zachecilo mnie do zalatwienia (kupienia ;p) od kumpla gta a to co uslyszalem zachecilo mnie do sciagniecia (kupienia ;p) tej mp3 ;p thx hoomik ;p
In my mind's eyes Ostatnio edytowany przez Dagenoth - 07-09-2005 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Profesja: Knight
Skille: 51/48:/
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Rar!Ďs ”đtŔ€/•~sn é`< =|ő25 chryzantemy*****‘TČ•ŐŘf7$ !ŽÄ„ĤÁ )ţ„L *&(C2 " "aL …AŔ˘AŔ&%E"`PQS`LÖśçŢs€ś~÷ďkµßß» ďkŢ×ăÚ®Xo[ÖęüŐďWw©*ÍBQüBü»ÝÝęî÷wĺ]ëĎš©%V®UIU%j«â‚G[‹ĘßYśĎzBˇ !
Wiecej nie wklejalem... Mozesz zmienic server czy cus bo bym chcial obejzec ![]()
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja chce ten filmik zobaczyc!! ale jak sciagam to przy rozpakowywaniu *rara mi wyskakuje ze archiwum ****** jest uszkodzone
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Skille: 51/48:/
![]() |
![]() No juz dobrze... Po "wczytaniu sie w temat..." zaczalem zasysac filmik. Jak tylko pobiore dam editka
![]() @Edit oO Very najs! Naprawde filmik Ci sie bardzo udal. Wszytsko dopasowane idealnie... Big Gratz 4 U! ![]()
Niedlugo zrobie podpis. Wlasnie szykuje galerie do ktorej moglbym dac tu linke ![]() Ostatnio edytowany przez Sais - 07-09-2005 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Początkujący
Imię: Piotr Krzema
Świat: Jamera
Poziom: 16
Skille: 44/39
Poziom mag.: 2
![]() ![]() |
![]() Super film! Wspaniały pomysł, wykonanie i w ogóle eXtra!!! BIG GZ!
Tylko że to nie ma żadnego związku z Tibią... ale i tak jest super ![]() Musisz mieć dobrego kompa, żeby takie coś nakręcić, zmontować i żeby działało SanAndreas ![]() A za pomocą jakiego programu to zmontowałeś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() fraps/windows movie maker.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Imię: Qelien
Świat: Selena
Poziom: 25
Skille: 60/60
|
![]() to jak jest filmik dziala czy jak?? ;d
EDIT: HAHAHAAHAH ZA***ISTY ![]() Mialem ta piosenka jakies 4 lata temu BUG GZ Dla ciebiue Ostatnio edytowany przez Xese - 08-09-2005 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Niegrający
![]() |
![]() heheehehehe wy***ane x)))))
GZ!!!!!!!!!! 11/10 Hail Hoom |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Imię: Elite Dipthrah
Świat: Iridia
Poziom: 28
Skille: 67/67
|
![]() Hahahahaha. Super filmik a sceny tak dobrane do muzyki. Myślałem ze się skończe na krześle. 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() albo ja albo moj komp (no moze obydwaj
![]() prosil bym o rehost :/ <EDIT> @down: o jejku, wielki pan wszystkowiedzacy sie znalazl. zamiast pisac mi o tych swoich "brainach" mogles mi cos zasugerowac. a ja dalem "Otworz w nowym oknie" i jakims cudem sciaga sie juz normalny ***** Ale Ty nie mogles mi pomoc, Ty wolales po mnie pojechac... ale przynajmniej sie nie wstydze ze czegos nie wiem
"The circus has gone, all that's left is the clowns..." "To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..." Ostatnio edytowany przez Khazar - 13-11-2005 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chryzantemy Zlociste - The Movie.
Min. req.: - brain Recommended req: - brain min. 2.5 ghz - basic computer-using skill - basic internet-using skill rtfm. ---- Jak wy prostego archiwum rar nie umiecie sciagnac z neta, to nawet nie pytam o odrobine trudniejsze rzeczy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Człowieku takiego cudownego wmv nigdy nie widzialem i niggdy nie zobacze juz wiecej chyba ze w twoim wykonaniu..
W skali szkolnej dal bym ci 10 ale niestety moge tylko 6 ![]()
"Nobody will ever need more than 640Kb RAM!" -- Bill Gates, 1981 "Windows 95 needs at least 8 Mb RAM." -- Bill Gates, 1996 "Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion B.G. dzięki swojemu produktowi jest najbogatszym człowiekiem na świecie. No cóż – za błędy się płaci... Cytuj: <rori> co powiedzial jezus diablowi kiedy diabel kazal mu zmenic kamien w chleb? <cAnz> You have not enough mana" |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() Chryzantemy Żądzą!!!
![]() ••••••••••••••FAZA KWIATY••••••••••••••••• °°°°°°°°°°°°°°POLECAM ALL°°°°°°°°°°°°°°°°° "Pistolet sobie kupie, ale nie zastrzele sie, bo K...A mam cie głęboko w dupie" "Żuce sie w morskie fale, ale nie utopie sie bo K...A pływam doskonale" To tylko kilka z fajniejszych kawałków OgLąDaJcIe! K...A/10 daje (czyt. FAZA ![]() |
![]() |